Mamici de iulie-august 2007 (58)
Raspunsuri - Pagina 17

Simo78 spune:
quote:
Originally posted by jadi
Simo, bafta lui iubi al tau la examen! Cati ani mai are?Deni &
Vlad & Tudor
 3 ani mai are. Are si el odiseea lui cum a ajuns la facultatea de medicina Mie nu imi place pestele asta de apa dulce, mi se pare ca nu are gust. Dar ala de la soacra`mea, oceanic,
...Sau o fi ca pentru ala nu tre sa muncesc (curatat, spalat, prajit, ulei peste tot, fum miroooooos)...... Simona
 31+ 
 Matei HishamNu e suficient sa apartii speciei umane ca sa fii om.

ghinetz spune:
 jadi in cazul tau se pare ca e bine ca ai mai multe "moase". dar sa stii ca  nu-i strica nci socrei ceva actiune.
simo, tinem pumnii sotului. Si sa curga 
 shampania dupa. (Pentru  tine de aia pentru copii)
Oana 
 32+ 
 si Stefan-Vladimir 
  4ani+
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Simo78 spune:
 Oana mercic, si iubi tot cu "pentru copii" sau mai bine un pepsic, ca el nu bea alcool (musulman) ![]()
Simona 
 31+ 
 Matei Hisham
Nu e suficient sa apartii speciei umane ca sa fii om.

mamii spune:
 neatzaaa la toate 

Sper k sunteti toate bine si avetzi bebelushi vioi in burtica!God knows i have one!Face gimnastica toata ziua:) 
 si se impinge cu  
 non stop!
Mai fetelor am si eu o intrebare...pt cine shtie sa imi rasp... Am tot citit p net de scurgerea lichidului amniotic... sa fim atente deja din sapt 34 sa nu existe...DAR cum imi dau seama kre e lichidul amniotic?! are alta culoare?! miros specific eu shtiu?! poate sunt ridicola dar chiar nu reusesc sa imi raspund!
Tot din inconstienta k si voi altele pana acum ceva vreme tremuram de frica de nashtere ei bine.....am visat k nasc ushor( WOW!DOamne ajuta la toata lumea!) si de atunci park sunt calma :)Iar despre anestezie nici nuash vrea sa aud ma oripileaza ideea cu acu in spate....
O zi buna la toate 

ghinetz spune:
 Simo, musulmanii nu beau alcool? Nu stiam...Atunci merge si un suc. Sau o inghetata in Corso. Or...i-ai pregatit tu ceva buuun acasa?
Oana 
 32+ 
 si Stefan-Vladimir 
  4ani+

Simo78 spune:
quote:
Originally posted by ghinetz
Or...i-ai pregatit tu ceva buuun acasa?
Oana32+
si Stefan-Vladimir
4ani+
Mais oui!

Simona
 31+ 
 Matei HishamNu e suficient sa apartii speciei umane ca sa fii om.

nma spune:
 oana eu imi vreau sotul inapoi in pat sa ma tina in brate. si il mai folosesc si pe post de "perna amant" caci nu m-am indurat sa dau banii pe ea. am dormit separat din cauza varicelei. dupa ce nasc daca pitica va plange mult vom dormi separat ca sa putem sta pe rand cu ea. la alex asa  a fost asa ca eu ma pregatesc ca nu stiu cum va fi.
jadi si simo eu stiu ca e foarte bine sa mananci peste in timpul sarcinii. pacat ca voi nu puteti. eu am probleme doar cu pretul lui si cu gatitul ca nu prea pot sa stau mult in picioare.
simo bafta multa sotului la examen.
sunt si eu curioasa: daca el nu bea alcool nu mai bei nici tu? eu nu prea beau, dar sarcina asta daca cineva bea sampanie, bere sa ceva lichior langa mine mor daca nu gust. eu nu ma prea pot intelege iar sotul e bulversat rau mai ales ca sarcina trecuta nu am gustat nimic si ma enervam pe cei care spuneau ca nu se intampla nimic daca gust.
28+ 

21.07.2003
 poze

Ashera spune:
 Buna dimineatza gravidutze 
. Astazi e o zi foarte mare ptr noi ptr ca, nu schimbam doar saptamana, ci schimbam PREFIXUL ! 

. Acum simt si eu ca a inceput numaratoarea inversa, ultima suta de metrii ![]()
 30+
 Christian

ghinetz spune:
 nma, si la mine la fel...la prima sarcina nu am gustat nimic alcool. Da nimic! Acum am mai baut o gura de bere, o gurita de shampanie...Nu mai sunt asa vehementa! (spre surprinderea mamei, care face niste ochi cand ma vede cu paharul!!!)Cu dormitul vad ca suntem exact invers. La Stefan dormeam impreuna si pentru ca stateam la mama, intr-o camera toti. Si cand avea colici el il tinea in brate si-l legana, iar eu, intinsa pe pat cantam. (Chiar, trebuie sa-mi revizuiesc repertoriul! Stiu ca la Stefan mergeau tare bine cantecele lui Catalin Crisan, sotul le numea "cantece de perfuzii, ca-s asa...leshinate. Si pe buna dreptate; pe bb il adormeau instantaneu. Si mai ascultam la radio un post cu muzica de asta lenta. Tot cu efect. In camera lui bb, cat era el treaz mergea radioul sau puneam un cd fain. Mai mereu)
Oana 
 32+ 
 si Stefan-Vladimir 
  4ani+

nma spune:
 Ashera felicitari pt schimbarea prefixului.
acum  mi-am dat seama ca trebuia sa schinb si eu saptamana de ieri. mai am putin si schimb si eu prefixul. parca dupa ce treci de 30 privesti altfel lucrurile.
oana noi am avut noroc. ne-am mutat intr-un ap cu 2 camere chiar in ziua cand am nascut. alex confunda ziua cu noaptea si a durat ceva pana l-am adus la normal. daca nu incercam sa dormim separat eram amandoi zombi. eu care de obicei adormeam dupa 1/2 ora de stat in pat am ajums sa ma odihnesc in 5 minute. si eu in mai cantam cantecele lui Catalin Crisan caci mie imi placea, al al meu pusti era fres. si eu am mai avut un fix cu leganatul. nu am vrut sa il leganam si nici sa doarma in brate ci in patut. acum poate avem noroc. oricum cel putin prima luna alex va dormi cu tati iar eu cu pitica, dar ea in patut si daca totul e ok il mut pe alex in camera cu ea si eu merg la tati. vom vedea noi ceva fi
29+ 

21.07.2003
 poze