Mamici de iulie-august 2007 (58)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

maie Jadi zau ca nu-mi vine nici o ideeeeee siropoasa deocamdata! stai asa ca azi instalez patutul si poate imi vine inspiratia muncind, ca vad ca daca stau degeaba creierul meu nu mai functioneaza! parca vad ca iese ceva cu pasarika la mijloc

de aceea ceream ajutor si nas care sa ma boteze pe mine! liooooo... ce-ai inteles? vrei sa-ti dau o finutza noua, mica si roz bombon? neeeehhh... e ocupat deja postu' de nas pt.gagalice

si daca vrei sa ne rostogolim, hai... ca doar 2 mingi una langa alta nu-si fac rau oricum

multumesc multumesc de felicitari! masa si dansul se servesc data viitoare

karligutza, sapt.35 si-o burtica ROZ ... ... BOMBON ...

bai za uei!
karligutza, karligutza, dar mai nou i se spunea buldozerul! (stiti filmul cu Piedone, da?)
au mai ramas 5 saptamani

Mergi la inceput

si eu ma duc sa bag o masina de spalat... ca tocmai au plecat socrii ... cand pisica nu-i acasa, karligutza puncte puncte... asa e cand unora li se pare ca speli prea des! oare de ce spal asa de des? (gluma, gluma, dar lenjerii de patut, alea alea... chiar trebe...)

bai za uei!
karligutza, karligutza, dar mai nou i se spunea buldozerul! (stiti filmul cu Piedone, da?)
au mai ramas 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by karligutza
de aceea ceream ajutor si nas care sa ma boteze pe mine! liooooo... ce-ai inteles? vrei sa-ti dau o finutza noua, mica si roz bombon? neeeehhh... e ocupat deja postu' de nas pt.gagalice
bai za uei!
au mai ramas 5 saptamani

Pai eu tot de tine vorbeam, Karligo, acu faci pe niznaiul? Da' ziceam si eu asa, ca nasii trebuie sa vada putza finei, oricat de umflatica e fina!

LIA si domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 9 saptamani!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by liadorian

quote:
Originally posted by karligutza
bai za uei!
au mai ramas 5 saptamani

Pai eu tot de tine vorbeam, Karligo, acu faci pe niznaiul? Da' ziceam si eu asa, ca nasii trebuie sa vada putza finei, oricat de umflatica e fina!

LIA si domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 9 saptamani!

sa stii ca eu chiar nu m-am prins!
mi se parea mie ciudat partea cu putza finei...

bai za uei!
au mai ramas 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

si de la Iasi!

Ma duc si eu sa bag o masina la spalat.

Simona 31+ Matei Hisham

Nu e suficient sa apartii speciei umane ca sa fii om.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

neata fetelor!

ce matinale si in we!

am vrut sa intru aseara sa va povestesc, dar nu a mers forumul la mine.

am primit telefon de la alinutza, care este acasa de ieri. sta numai in pat, urmeaza cumintica tratamentul si asteapta sa treaca zilele. era cam suparata pentru ca si placenta ei e calcificata si maturata, dar spera sa aibe inca rezerve sa o hraneasca pe elisa. ia un pumn de medicamente si ii e destul de greu, dar nicaieri nu-i mai bine ca acasa. din pacate deocamdata nu are net, pentru ca acasa la ea se fac renovari pentru a o intampina cum se cuvine pe bebelusa si locuieste temporar la soacra. ii e tare dor de voi si va pupa pe toate.

Alina Arina Ilinca si Anya Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Buna dimineatza fetele . Chiar merge bine un capucino, ca nu am mai baut decat lapte in ultimul timp.

29+

Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Neata fetelor!
Ce matinale sunteti! + harnicute .. masini de spalat alea alea... Mai ca imi vine si mie sa ma apuc de cate_o trebusoara... mai bine ma intind pe canapea poate imi trece!!

Mamii si eu am dureri in zona crepusculara, si mai ales dimineata, sau noaptea cand ma foiesc de pe o parte pe alta..!

Ma duc si eu la piata poate gasesc cirese frumoase si gustoase!!

MADA 27+, cu Emily

Noi doi+1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

O zi bun a si de la Iasi. Azi sunt " de straja patriei". Nu s-a terminat curatenia, dar azi sunt eu acasa. Mai e doar de rashchetat parchetul. (asa ca imi vajaie capul de zgomot, dar...)Luni cred ca e gata totul.

De pe la 10 citesc din urma. Va [pup/] pe toate, am retinut cate ceva de la fiecare. Un pupic cdulce in special pentru gabi.

Si acum problemele mele: de ieri dimineata cred ca am contractii. Cred. Ma doare in jurul buricului, asa, ca si cum ar impinge bb. Dar ma doare si e tare-tare. Cand mai dadea bb cu piciorul, daca mangaiam se retragea repede, acum....nimic. Si se intampla doar cand stau in picioare. Si cam la 5 minute. Daca ma intind...e ok. Chiar azi noapte am dormit bine. Bineinteles ca s-au impacientat toti. Si eu...dar numai la gandul ca va trebui sa stau si eu cumintica in pat. Ca, pe bune, n-am cum!
Ai mei cei din jur sunt f draguti. Si mama si sotul ma ajuta, dar nu cat sa nu fac eu nimic. Acum ce m-a sunat mama sa ma intrebe cum ma simt. Cica sa stau intinsa, dar apoi zice: "ai terminat ciorba? Sa-i dai omului la pranz sa manance, la felul doi ar fi bine daca ai face niste cartofi la friptura..." Ca sa nu mai spun de sot care a plecat si a lasat totul ca si cum cineva din urma trebuie sa stranga. Cine? Eu. Si mai suna si el sa spuna "sa nu faci efort, stai in pat"
Asa ca daca trebuie sa stau la orizontala e jale.

Ideea e ca nu am fost la gine. Chiar nu aveam cum sa ajung azi, desi acum imi spun ca sunt o !!! Trebuia sa merg la urgente azi si sa las si ciorba, si curatenie, si tot.

Oana 31+ si Stefan-Vladimir 4ani+

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Lia - ca tu esti experta in contractii pe aici - crezi ca ce simt eu sunt contrcatii sau e doar bb care face tumbe si nu mai are loc? Ideea e ca si miscarile lui bb le simt mult mai puternice. nu doar cand impinge, ci si tumbele efective.

M-am si enervat ieri. 1. La gradi la Stefan, parac nici nu a fost 1 Iunie, educatoarea era cu f... in sus. Of!!!
2. La eco de trim III m-a programat abia pe 13. Avem si noi un ecografist "de renume" aici in Iasi si trebuie sa stai o luna sa prinzi loc. Ca sa nu mai spun ca la telefon raspunde asistenta aia numai cand are chef. Si ieri si alaltaieri am stat cu telefonul la ureche non-stop. Mereu suna ocupat. Da' non-stop! nu glumesc!!! Pana la urma am mers acolo si mai facea si nazuri, ca ea e ocupata, nu face programari decat la telefon. Of!!! Provincia asta!!!Aici daca esti putin ajuns te si crezi mare...

Oana 31+ si Stefan-Vladimir 4ani+

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput