*** Mamici de Mai-Iunie 2007 *** (66)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Pauly,felicitari pt Rianna ,sa va treaiasca si sa va bucure inimile zi de zi!...Nici o veste de la Chiqui,Michigan ori Ckristina?Noi le tinem pumnii in continuare,sa le dea D-zeu nasteri usoare...Motannel,in spital ni s-a spus ca pt durerile de la ceza putem lua algocalmin ,ca nu trece in laptele matern...sau incearca sa pui pe frunte felii de cartofi(compresa),eu stiu e un leac tare bun...Diana -noi luam 2 picaturi de vigantol pe zi,puse in ceai...Kay,ce mai faci?Cum te mai simti?Mi-a fost tare dor de tine...Ella 74,de cand folosim Debridat (de 2 ori pe zi 2ml)nu mai ne doare asa tare burtica...La nevoie ii mai inmoi suzeta in Bonnisan...Liviana,bine ai venit acasa...iti dorim refacere rapida!Fetelor,a obtinut careva salarul suplimentar mediu bonus la nastere?Ca la mine a trecut o luna si inca nu s-a aprobat cererea...ma tot amana...Ieri Dafnica a fost initiata in tainele drumetiei...am petrecut o zi intreaga in natura,la gratar...S-a simtit foarte bine la aer...E tare rea de foame...doctorita de familie mi-a recomandat ca intre mese sa-i dau ceiuc.Cateodata vrea ,alteori nu...De exemplu ieri dimineata mi-a mancat la 9 -120 ml si la 11 a trebuit sa-i mai dau 120 ml ca nu se mai putea si imi plangea ca din gura de sarpe,nici vorba s-o pacalesc cu ceai...si suge atat de lacom,parca e vesnic nemancata,se arunca asemeni unui uliu mc pe biberon ori pe suzeta...Ma tine cu mana la spate ,strans,de tricou si cu cealalta mana de sticla...parca as vrea sa fug undeva cu mancarea ei si sa nu-i dau...V-am pus poze de la iarba verde ...va sfatuiesc si pe voi sa iesiti din casa cat mai des,ca izolarea nu ajuta deloc atunci cand te cuprinde depresia postnatala...si afara e asa mult verde!......Numai eu,am luat de la Praktiker plase de tantaari ce se prind cu scai pe tocurile geamului(Pt toata casa au fost cam 400-500 mii lei-si poti inchide geamul peste ele.Sunt foarte multumita)...Incepem sa iti tinem pumniii si tie?

http://profile.imageshack.us/user/szoloseb/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

salut fetelor!
imi pare rau ca nu mai pot intra atat de des ca inainte, de fapt toat mamicile cred ca patesc la fel...de obicei cat doarme pustiul incerc sa mai facuna alta prin casa...si poate mai apucsa citesc si ceva dince ati scris,si pe cand sa raspund se trezeste printisorul....si acum am patit la fel,dar acum i-am explicat ca il tine mami cu mana dreapta sa pape si cu stanga tasteaza....iar chiar acum a venit buni acasa sa stea cu stef,mami trebuie sa mearga sa vada de dosarul pt indemnizatie
Poohy,pauly, oanaclaudia, felicitari!Bine ati venit in randul mamicilor!
Ancamari,stai linistita...nici eu nu m-am dezumflat in spital...abia dupa vreo 2 sapt nu mai aveam picioarele deloc umflate. Si la maini ma mai umflu cateodata,mai ales cand sunt obosita....
In schimb mie nu imi mai vin incaltarile, mi s-a latit laba piciorului, si nu imi mai intra...si ieri mi-am cumparat niste saboti josi, sa am de iesit cu caruciorul, si a trrebuit sa imi iau marimea 40. de la38, ca celelalte nu imi intra piciorul in ele...
gata, hai ca plec, sa mai pind pe cineva la birouri....
pt toate fetele ce urmeaza...

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Numai_eu, Chris27, multumesc!

Wwaaaawwwwww! Pauly, felicitari! Erai programata pe 7 iunie? Vedeti cum vin bebeii cand vor ei? Sa-ti traiasca Riana Alessya! Ai facut cezariana?

Asa creste Teodora-Iubita ticker vechi

Asa creste Teodora-Iubita fotografii album comun

Motannel si Teodora Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Pauly, felicitari pt fetita ta, sa va bucurati de ea, iar tie refacere usoara!Ma gandeam ca o sa nastem cam in acelasi timp, dar mi-ai luat-o inainte...Iar pana pe 11 mai e o groaza...

Sa punem majoretele si pt Michigan si Chiqui:HAIDETI FETELOR!

Liviana, bine ai venit acasa!Ma bucur ca esti bine, ca bbeii tai se iubesc si ca esti asa fericita.Tine-o tot asa!

Lavinia, 37+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Buna!
Pauly felicitari pentru minune!

Alina-Mirela 37+ cu DAVID
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Addinel, ti-am trimis PM.Scuze pt intarziere, dar nu am vazut mesajul tau pana acum(in weekend stau mai putin pe net)

Lavinia, 37+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moko spune:

buna dimineata, mai aproape de pranz, si de la noi! Azi e prima zi de concediu pentru mine si nu-mi vine sa cred ca gata, o buna bucata de timp nu voi mai merge la serviciu!..drept pentru care m-am rasfatat si m-am trezit pe la 10!!
Felicitari proaspetelor mamici, sa va traiasca copilasii!! Am vazut toate fotografiile voastre ! Frumosi bebelusi, frumoase mamici si familii!!
Fetele din bucuresti, v-ati facut cumva culturile din secretii vaginale la victor babes?Aveti idee cat dureaza pana pot lua rezultatul?..mi-e asa o lene si o greata sa merg pana acolo si am tot amanat momentul.. maine trebuie musai sa ajung, ca nu se mai poate!
hai fetele, curaj! mai avem putin!

despre 3 lucruri nu te grabi sa vorbesti: despre Dumnezeu, pana nu-ti intaresti credinta in El, despre pacatul altuia pana nu-l cunosti pe al tau si despre ziua de maine pana nu se lumineaza de ziua!
37+ cu bebel baietel!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Liviana bun venit acasa!ma bucur ca totul e bine si frumos!

Eimotto parca mi-o descrii pe Theodora, chiar i se joaca cu toate zornaitorile celei mici si sta intr-una in scoica atunci cand e libera.insa fata de ea se manifesta tare bine o pupa si o ocroteste.aseara mi-a zis ca sa stau linistita ca o culca ea

Pauly felicitari pentru printesa inimilor

legat de scaun eu am probleme mari din cauza hemoroizilor, is disperata

Gabiu, tineri nostri sunt nascuti in aceeasi zi

am vazut d-soara lui Poohy, e taaare dulce!

fetelor am bilete la concertul Rolling Stones!!asa ca mama bolunda va veni cu d-soara atarnata de tzate la Bucuresti in iulie

pupici

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Carrie, aceeasi problema o am si eu si nu mai pot.Nu stiu ca sa mai fac(in afara de o crema locala-care a functionat alta data, da' acu nici gand), plus ca nu stiu cum sa rezolv nici constipatia.Am incercat cele mai ciudate combinatii de lapte cu rosii, cirese, multe lichide, fructe, etc.Nimic, e ceva de speriat.De ieri am inceput cu lapte de soia, poate am mai mult succes.Alte solutii??
Si eu am bilete la concert, asa ca vom fi doua.Da poate baiatl meu, desi va fi mai mic, se va atasa de gagalicea ta si ne dau si noua liber

Lavinia, 37+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Carrie esti tare la faza cu concertul!

Alina-Mirela 37+ cu DAVID
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput