Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (29)
Raspunsuri - Pagina 30
bb_yasmi spune:
darleena, 1.5 mil. iar la laboratorul la care am sunat sa intreb cum se procedeaza de fapt costa 1 mil cu tot cu calcul de risc.
_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami
18+
poza eco bb si burtik
oana_r spune:
editat de iepurutala "Probleme legislative"
"fetele am vesti proaspete pt. voi! Consiliull legislativ din cadrul senatului a avizat favorabil proiectul dar cu unele modificari. proiectul a fost trimis pentru aviz la Consiliul Economic #351;i Social #351;i pentru punct de vedere la Guvern.
in alta ordine de idei, pentru ca Ro este tara tuturor posibilitatilor mamele magistarati au initiat un proiect de hotarire adoptat de Consiliul Superior al Magistraturii conform caruia , printre alte prevederi este inserata si aceea c#259; mamele judecatoare si procuroare vor beneficia (doar ele nu si restul mamicilor) de 80 % din salariu!! cine imparte parte isi face nu? deci nu se stie daca proiectul nostru va fi sau nu adoptat probabil ca nu va mai prezenta interes daca cele care impart justitia si au facut deja dreptate. In expunerea de motive pentru adoptarea acestui proiect se spune ca in conditiile in care contributia se stabelste in functie de veniturile brute lunare ale magistratilor, este necesar ca si indemnizatiile de asigurari sociale sa fie stabilite in acelasi mod. o alta interpretare este contrara prevederilor art.16 alin.1 din Constitutie Romāniei , constituind o discriminare!! Dar acest argument este prezentat doar in favoarea lor nu si a celorlalti.Pentru mai multe detalii putei citi articolul Mamele magistrati , indemnizatii pentru copii mai mari decit restul romincelor sau pe site ulzui Consiliului Superior al Magistraturii Hotarirea nr.251/3 aprilie 2007"
18+ si matei 
bebe2 
oana si matei(12 NOV.2003)+BB2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos
ancadragoman spune:
Oana nu-mi vine sa cred

....in tara asta chiar se poate face orice
anca
17+
Maria
poze
www.protv.ro/stiri/social/doliu-la-clinceni-o-femeie-si-pruncul-ei-nenascut-au-fost-inmormantati.html" target="_blank">SA IL AJUTAM PE FLORIN!!!!!
darleena spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmi
darleena, 1.5 mil. iar la laboratorul la care am sunat sa intreb cum se procedeaza de fapt costa 1 mil cu tot cu calcul de risc.
_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami18+
poza eco bb si burtik
Deci mai era si scump pe deasupra
In orice caz, parerea mea e ca dr. tau a incercat sa te abureasca cu "explicatiile" ca nu iti trebuie calcul de risc.
Bine ca ai gasit in alta parte unde sa-l faci.
17+ ??? 
Pana vine bubu

poze bubu mic
darleena spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
Oana nu-mi vine sa cred....in tara asta chiar se poate face orice
anca17+
Maria
poze
www.protv.ro/stiri/social/doliu-la-clinceni-o-femeie-si-pruncul-ei-nenascut-au-fost-inmormantati.html" target="_blank">SA IL AJUTAM PE FLORIN!!!!!
Anca acum ti-ai dat seama?
17+ ??? 
Pana vine bubu

poze bubu mic
oana_r spune:
http://www.gandul.info/actual/mamele-magistrati-indemnizatii-copii-mari-restul-romancelor.html?3927;316494
18+ si matei 
bebe2 
oana_r spune:
nu-mi vine a crede.imi vine sa iau de cap pe cineva.
18+ si matei 
bebe2 
ancadragoman spune:
Nu deschide nimeni cap nou?
anca
17+
Maria
poze
RAMONELLA spune:
Cum adica,nu inteleg,copii lor sunt mai cu mot????Nu mananca tot ce mananca si ai nostrii????Nu fac pisu in pampersuri?????Chiar nu inteleg.Nu e corect.Cum adica sunt mai defavorizati?????

Asta chiar e culmea.
poze
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
Ramonel
18+
Alexia Beatrice
pufulet74 spune:
Si vorba aia, de unde si pina unde defavorizati, ca au niste salarii mai mult decit frumusele....?
------------------------
Flory
17+
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk