Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (29)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Da Ramo e super si practic rau.
Ati luat rev "Mami"?
Acolo scrie despre "Prima de nstere"si "Indemnizatia ptr cresterea copilului".
Daca vreti va scriu eu ce spune.

anca 17+

Maria
poze

www.protv.ro/stiri/social/doliu-la-clinceni-o-femeie-si-pruncul-ei-nenascut-au-fost-inmormantati.html" target="_blank">SA IL AJUTAM PE FLORIN!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

BYBIROX, LA MULTI ANI!!
ANCA, eu vreau sa ne scrii!! plsss
in legatura cu patutzul eu nu vreau sub nici o forma sa fie de lemn!!

_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 17+ de 70% ALISA YASMINA

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Ramonella,te-ai orientat f. bine la un patut transformabil. La cel de copil se poate pune o bara de protectie (http://www.premaman.com/wapr/ml/cat_index.jsp?h1=3&h2=302&h3=0), si nu ai nicio grija. Noi avem primul model de bara, este exterm de practica, o folosim si acum- o mutam si putem sa-l culcam pe Sebi in orice pat- la bunica, la hotel-in vacante,etc. Chiar vrem sa mai cumparam una, sa nu o mai caram de la noi la mamaia tot timpul...
Pe Sebastian l-am mutat in patul mare de pe la 1 an si ceva, deja patutul de lemn nu ii mai oferea destul spatiu

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

BYBYROX, LA MULTI ANI!

Neata ce mai faceti? Durerea de rinichi sau ce-o fi fost m-a lasat, oricum azi merg la urolog sa vad daca e ceva de care sa-mi fac griji sau s-a trantit bebelina peste el.
Pe mine ma omoara spatele, acum vad ca ma doare in partile laterale, cam pe unde este mijlocul, of-of!

Shery 18+ Alesia

my precious
eco-uri
burticuticuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

eu sunt fan patut de lemn, avem unul de la Sebi super-frumos, zdravan si stabil, are rotile si il mut in toata camera; in timpul zilei il tineam langa ferestra, noaptea il trageam langa patul meu. Pe siteul dat de Ramonella am vazut niste lenjerii superbe, de abia astept sa ii cumpar ( http://www.cesco.ro/index.php?cPath=26&osCsid=de9e504edd87d5eb9841def26e7dff8b).
Vom cumpara si un patut pliant pt. la tara, sa aiba spatiul lui "intim" bine delimitat, dar si barele acelea de protectie o sa-mi fie de mare folos.

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

neatza fetelor..am reusit sa terminam si noi cu nunta...Doamne de abia asteptam....de duminica dimineata de la 6 ..de abia acum am reusit sa ma dau jos din pat..ieri nu am mancat nimic, decat ma trezeam sa merg la toaleta si pana acolo ma tineam de pereti...groaznica experienta ..sa merg gravida la nunta...nu stiu cum s-au descurcat alte fete insa pt mine a fost o experienta urata(exceptand unele momente)...nunta a avut-o sora sotului meu si eu am insistat sa stam macar pana la totrt (care s-a taiat la 5 dimineata).....al meu zicea sa stam pana pe la 10-11 si ne caram..insa trebuia sa ma chinui ca doar era sor'sa pe urma imi auzeam tot felul de discutii...nici nu stiu ce sa va spun mai intai..la biserica am stat jos ca altfel nu se putea deja eram super obosita dupa cununie, stat in soare, alergat de 2 ori la coafor....la restaurant am fugit de 2 ori cu al meu sa-mi cumpar de incaltat..din ora in ora mi se umflau picioarele tot mai rau...am facut colectie de sandale si papuci...apoi ..foamea ma torturau aia ca tot veneau invitati si nu serveau aperitivul si mie imi ghiortaiua matele in ultimul hal...simteam ca lesin..in fine....cand s-a facut deschiderea petrecerii atunci a inceput iadul pt mine...cand a dat drumul la muzica....si bebe s-a speriat a sarit cu burtica si eu o data cu el dupa scaun.....ma durea uterul de bubuiala si vibratii ...al meu se speriase in ultimul hal..vroia sa plecam..toata lumea ma asigura ca nu are nimic bebe..cum naiba sa nu aiba..ca deja miscarile lui ma dureau...ma lovea rau, era super agitat....in fine..apoi au inceput plimbarile ca imi paraliza fundul pe scaun si ma durea noada de simteam ca mor si la fiecare jumatate de ora ieseam cu al meu sa ma plimb afara si sa inspir aer curat ca acolo era groaznic de frig de la aerul conditionat si fum....bleach..ma durea capul de la fumul lor ...nu mai suportam...si intr-un final am furat-o pe sor'sa ca sa nu mai fiu obligata sa stau acolo si nici sa nu plecam ..ne-am distrat..eu mai mult desculta si cu mancarimi ca nu mai suportam nici machiajul, nici parul nici rochia...vroiam acasa sa fac baica si sa ma bag la mine in patutz......mai aveam cateva nunti vara asta..dar imi pare rau pt ei..nu ma mai duc la nici o nunta ....acum ma rog la Doamen Doamne ca bubuiala aia nenorocita si sperietura sa nu-l fi afectat pe bebe..de atunci de cand am ajuns acasa nu l-am mai simtit...si eu care plangeam ca nu-l simt pe bebe..acum imi pare rau ca l-am stresat saracul asa tare in noaptea aia...Doamne in ce hal facea..imi venea sa plang...

ROXANA 19+ GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

Biby, LA MULTI ANI!
anca,eu il simt pe BB foarte rar si joi fac 19 saptamani. joi merg la eco si sper ca totul e OK.
vineri am avut serbarea lui matei,s-a comportat foarte bine.tare sunt dragalasi .
chiar sunt curioasa ce scrie de indemnizatie, chiar te rog sa scrii in mare despre ce este vorba.

18+ si matei

bebe2

oana si matei(12 NOV.2003)+BB2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos

Mergi la inceput

MIE MI-A IESIT UN HERPES LA GURA.... E GRAV??? pot folosi oare herpes stop??? plssss raspundeti-mi si mie!!!

azi am rezultatul de la TT.

_

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

roxana, noi la nuntile pe care le avem o sa mergem direct la restaurant pe la 22, stam pana la tort si atata!!!

_

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

bb imi pare rau de accident,cred ca te-ai speriat tare.Si eu am venit azi cu masinuta,ca sotul o baga pe a lui in service si o ia pe a mea.Am venit bine.Dar de ce nu vrei sa fie patul din lemn???am inteles ca celelalte se pot rasturna,cand creste copilul mai mare si se ridica in picioare.
Oana stai linistita ca nici al meu nu misca foarte mult,seara il simt mai tare,cand sunt obosita.
RGE nasol cu nunta aia.Si eu am fost sambata la nunta,la un restaurant de 4 stele,si am fost tare dezamagita.Friptura a fost verde...

poze
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina

Ramonel18+ Alexia Beatrice

Mergi la inceput