Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (29)
Raspunsuri - Pagina 12
Jasmin012 spune:
Mirela, multumim, si tie la fel. Da, saptamina viitoare e tocmai momentul sa aflati ce este, mai devreme nu cred ca se afla, decit in cazuri rare. Sa dea DD sa fie ce vreti voi, si sanatos.
bebe si burtik
MIKUTA4 spune:
Fetelor as vrea sa va intreb si eu ceva,de vreo citeva zile am o durere in partea dreapta,cam in zona ovarului ce poate sa fie a mai patit careva dintre voi asa?Este cazul sa ma ingrijorez sau este normal si acolo sta bebe?

pe toate
MIRELA
12 sapt si 5 zile
DARUL DE LA DUMNEZEU
mihuta spune:
Victo, suna urgent la doctorul care iti urmareste sarcina!!! Listeria nu da imunitate, asa ca e posibil sa fi fost infectata. Se trateaza fara probleme, dar trebuie tratata.
Dany26, teoretic ei cer ecografie nu mai veche de 1-2 saptamani, orice fel. Eu cred ca merge si mai veche. Eu aveam o programare la eco la Euroclinic marti si dupa eco m-am dus sa fac si testele, si la Medlife am lasat ecografia cu totul. Cred ca au nevoie sa coreleze varsta biometrica, adica marimea bebelusului cu rezultatul, sau ceva de genul asta. La bitest am dus o copie dupa o ecografie obisnuita, scoasa la calculator.
Paula, sa-ti traiasca ficiorii !!! La revedere pamponase si fundite roz, sa intre mingile si sabiutele !!!
15s +
Sophia 80%
creem spune:
Buna, dragelor,
Azi am fost la echo pentru TT, dar sange imi iau marti (cred).
Sa imi treceti si mie un carucior ROZ in listutza - caci o sa am o fetitza!

Placenta e bine -gr 0, colul bine - 4,3, bebe bine, tati bine. Azi, dupa echo m-a dus la masa
sa sarbatorim!
Va pupic si sper sa fiti toate bine si bebicii la fel!
16+
ellis spune:
PUFULET, mie mi-a zis Iosup ca am IR marite si a scris si in rez echografiei; iat dr. mi-a dat pregnyl, magne b6, aspenter pt asta; chiar acum merg sa-mi fac iar pregnylul.
Ellis
15+ 
MIKUTA4 spune:
Fetelor va roooogggggggggg imi raspundeti si mie la intrebare.Ca durerea asta nu ma lasa deloc.Sarumina ptr raspuns
ps:Creem felicitari ptr fetita,sa creasca mare si sanatoasa
MIRELA
12 sapt si 5 zile
DARUL DE LA DUMNEZEU
pussi spune:
acum plec la dr. ! Sa-mi tineti pumniiiiiiiiiii!
PUSSI
12+ 
din care unul 
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
creem spune:
quote:
Originally posted by MIKUTA4
Fetelor va roooogggggggggg imi raspundeti si mie la intrebare.Ca durerea asta nu ma lasa deloc.Sarumina ptr raspuns
MIRELA12 sapt si 5 zile
DARUL DE LA DUMNEZEU
Sa stii ca si pe mine ma doare si in parti - ca si cum ar fi ovarele, dar si burtica . MA intind in pat si stau cuminte. CAnd ma doare tare tare iau no-spa, dar incerc sa nu abuzez.
Daca observi vreo scurgere, ceva du-te la dr.
Pupici
pet.cost2005 spune:
pussi - bafta si sa vii cu vesti bune !!! Sa nu ne tii in suspans
.
mirela - nu stiu ce sa-ti spun despre durere ... nu am avut. E persistenta durerea sau doar intepaturi?
creem - felicitari pt. fetita !!!!!! 

Ti-am trecut carutul pe lista
... V-ati gandit si la nume? Sau e secret
?
Petronela
puiutul mult dorit !!!!
MIKUTA4 spune:
Pussi multa bafta si sa vi cu vesti cit mai bune 

Sa ne spui ce ai facut la doctor
MIRELA
12 sapt si 5 zile
DARUL DE LA DUMNEZEU