Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (29)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Jasmin eeeee...alta viata

Petro imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat.
Probabil ca acum ai ramas mai stresata din cauza intamplarii si daca zici ca s-au adunat si alte surse de nervozitate, e normal sa te simti asa.
Despre bb eu cred ca e bine, si ca nu l-a afectat.
Eu de exemplu am avut parte de o super sperietura mai pe la inceput, chiar atunci cand eram "in scurgerile maronii" si dr. imi pusese diagnosticul de iminenta de avort.
A fost intr-o noapte cand iubitul meu a fost somnambul si nu stiu ce naiba visa ca m-a trezit inspaimantat si iti dai seama ca mai aveam un pic si faceam stop cardiac. Imi simteam inima cum imi bate sa sara din piept.
Desi nu a avut impactul pe care l-a avut chestia cu hotii, iti spun ca m-am speriat rau ca ar fi bb afectat, mai ales ca ti-am zis ca nu prea eram pe roze cu scurgerile si diagnosticul.

Si uite ca sunt bine mersi cu bb care se dezvolta linistit, asa ca nu-ti mai face griji, ca se joaca p-acolo

17+

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

darleenamai edificatoare n-am, dar azi ma duc la dr. si poate ma lamuste el
petropoti sa iei Magne B6..te ajuta sa te calmezi si sa te linistesti. La mine functioneaza! Am luat cate 3/zi, asa a zis dr. Te cred ca esti speriata!

PUSSI 12+ din care unul

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Claudia eu am intrat la 6 ore.Ce te intereseaza?
Jasmin se vad pozele
Paulat FELICITARI!!!!!!!! ptr pute

anca 17+

Maria
poze

www.protv.ro/stiri/social/doliu-la-clinceni-o-femeie-si-pruncul-ei-nenascut-au-fost-inmormantati.html" target="_blank">SA IL AJUTAM PE FLORIN!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

fetelor, la analiza de listeria scrie asa..determinare anticorpi antilisteria....pozitiv. serotip 1a.
apoi scrie control petse 2 saptamani?
asta inseamna ca am listeria???????????????

18+ si gimnastul/a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adalia spune:

quote:
Originally posted by Jasmin012

Eu si Dan implinim ani tot luna asta, pe 20. In cazul nostru, 8 ani.

hop si eu...pe 4 iunie facem 5 ani de la prima intalnire. suntem mai tinerei, dar sper sa ramanem la fel de tineri la suflet si cand vom avea 50 de ani de la prima intalnire

adalia 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Na ca ma laud si eu,pe 10 iunie facem 10 ani decand suntem impreuna...mama ce a trecut timpul

anca 17+

Maria
poze

www.protv.ro/stiri/social/doliu-la-clinceni-o-femeie-si-pruncul-ei-nenascut-au-fost-inmormantati.html" target="_blank">SA IL AJUTAM PE FLORIN!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adalia spune:

quote:
Originally posted by pufulet74

Buna dimineata burticilor !
LA MULTI ANI tuturor bebicilor si sa fie cuminti si sanatosi si sa ne lumineze viata ! :)
Petro, La Multi Ani si sa ai parte de o aniversare asa cum ti-ai dorit tu :)
Adalia, daca nu gasesti 3D in Oradea, este si in Cluj, e mai aproape ;)

------------------------
Flory 16+
Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

pufulet,, pai cum, daca voi aveti, noi sa nu avem??? este o clinica cu aparatura destul de performanta in oradea, chiar de dimineata citeam o stire ca un medic clujean a uitat o bucata de bisturiu intr-un pacient si cei de la aceasta clinica au vazut bucata de bisturiu la o simpla radiografie ..ceea ce in cluj nu vazuse nimeni la radiografii repetate. ce ti-e si cu medicii astia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Adalia, nu era cu tenta de subestimare a oradenilor, incercam sa ajut ;)
Oricum, cu cit e mai mare padurea, cu atit mai multe uscaturi, asa ca pp ca is multe pramatii si in Cluj...
Pe mine ma dispera ca unde mergi, trebuie sa dai si in stinga si in dreapta, ceva de groaza... is curioasa la nastere cit si cui o sa trebuiasca sa dam ...

Ha, noi suntem cei mai tinerei se pare, am facut 1 an de la nunta, pe 6 mai, sic ;)

------------------------
Flory 16+
Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Petro, imi pare rau ca te-ai speriat (in perioada asta suntem foarte sensibile), oricine ar fi avut un soc, dar nu cred ca bebe a fost afectat, el e deja maricel, nu-i mai poate face rau orice. Asa ca nu te mai gindi la asta.

Ancuta si Adalia, va zic si voua de pe acum aniversari frumoase si sa de DD sa fiti impreuna toata viata, asa cum ma gindesc si eu sa fiu cu iubitelul meu. Multi ani de dragoste inainte!!!

bebe si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

Buna mihuta....am inteles ca marti ai facut TT la Medlife...si eu tot acolo trebuie sa il fac...dar dr mea nu m-a lamurit prea bine....deci te intreb pe tine: ce ecografie ai facut pt TT (ca stiu ca iti trebuie inainte ) (zi-mi si mie exact cum se numea) Pleaseeeeeeeeeeeeeeeeee

14+

Mergi la inceput