~*Imprevizibili martie-aprilie 2004*~ (84)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

Laura, super faza cu gindacii!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irismetal spune:

Buna fetelor
Ce mai faceti?
Nu mai stiu nimic despre voi deoarece nu am mai intrat de foarte mult timp pe forum....
Stefanel s-a facut baiat mare, vorbeste foarte bine, cateodata te miri de unde le scoate,stie foarte multe lucruri si in curand o sa mergem la gradinita....
Fetelor am o problema si anume: cumnata mea care este medic pediatru si medicul de familie al lui Stefanel mi-au recomandat sa-i fac inainte cu 2 saptamani de intrarea in colectivitate, vaccinul antihemofilus care nu este un vaccin obligatoriu...este un vaccin optional dar alti 2 medici pediatri de la spitatlul Elias mi-au spui sa nu-i fac acest vaccin.
Intrebarea mea este care dinte voi ati facut acest vaccin copiilor si ce s-a intamplat dupa ce l-ati facut....
va multumesc mult si astept raspunsul vostru
V-as posta niste poze cu Stefan dar nu mai stiu cum sa fac...
va pup si va doresc toate bune voua si imprevizibilor vostri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Da, si eu m-am distrat cu gandacii Si noi am realizat ca trebuie sa fim atenti ce zicem, ca sa nu zica lumea cine stie ce cand o aude pe Cristina zicand.

Gabi - multa sanatate si vezi sa nu ii dai raceala si celei mici! Si eu ziceam ca ma fac veterinar cand eram mai mica, dar cred ca nu a fost nimeni sa ma incurajeze si am ramas doar cu dragostea pt animale. Programul de masa e in principal cel de la gradinita. Inainte de a pleca de acasa ii dau un iaurt mic sau un lapte cu cacao de copii (ca simplu nu mai vrea), la gradi au mic dejun pe la 9 si ceva, apoi fructe pe la 11 (sper ca fii-mea le mananca, nu vrea sa imi spuna), pranzul pe la 13, dupa somn o chestie ca sa-i amageasca (o prajiturica de casa sau o tartina cu ceva) pe la 4. Acasa ii dau sa manance de seara pe la 7, iar pana la culcare mai mananca un fruct sau 'fura' dulciuri.
Corina - ce ma bucur sa simt un tonus bun (si mai ales ca vi-l doriti pe bb2!) "Tzantzarica" ta e no. 1 in top greutate/inaltime. De fapt, daca imi amintesc bine, a cam fost de la bun inceput asa. Bafta cu studiile! (si pe mine m-a apucat, ca tot stau acasa - desi abia prind cate o ora libera pe zi). Hehe, stim cum e cu jucariile, ca avem si noi destule. Numai ca si le stie pe toate si nu ar renunta la niciuna. In fiecare zi isi ia cate o jucarie de plus la gradinita si le instruieste pe celelalte sa nu planga daca raman acasa. (Ah, cred ca nu v-am spus, l-am pierdut pe faimosul nostru "NANI" [:((] - cel care a fost prezent pe scena la toate serbarile si ne-a insotit in toate concediile, ca sa nu mai zic ca fii-mea nu dormea decat daca il avea in brate. Au fost cateva zile grele, dar ne-a trecut)
Clau - ei, cum e cu gradinita? inteleg ca e gasca mare acolo la voi si ca Raul va fi cu prietenii lui la gradi? asta e un lucru tare bun.
Laura - n-am fost f atenta, recunosc - ati optat pt gradinita privata in final? Bag de seama ca Daria stie sa le 'abureasca' pe educatoare, bravo ei! Sa stii ca nici eu nu prea am habar de pensiile astea private obligatorii si ar trebui sa ma documentez, totusi.
Malina - cand plecati la Varadia? Poate reusiti sa va vedeti cu Clau. Cat despre gradi si imbolnaviri, eu sper ca anul acesta sa fie mai putine (desi Cristina parca da sa tuseasca deja)

Si tot uituca ma declar. Am vorbit de Sf. Maria cu Mariana noastra si mi-a zis sa va salut din partea ei. E tare prinsa cu ceva filmari/poze/procesari, plus serviciu, asa ca va mai dura putin pana va reusi sa intre pe la noi. Dar eu sper sa o apuce dorul si sa ne scrie, chiar daca are treaba multa-multa.
Ce-o face Mickyyy? Dar Lavi s-o fi intors din vacanta?
Simoooo, Danielaaaaaaa!!!!!!!!

Ela, Cristina (21.04.2004) si Alexandru (04.06.2007)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Irismetal - acum am vazut mesajul tau. Bine ai venit din nou la noi! Noi nu i-am facut vaccinul acesta (din optionale am ales cel antivaricela si cel anti-hepatita A). Dar un coleg de la serviciu mi-a recomandat sa il fac si pe cel de care zici; el i l-a facut baietelului sau si nu a avut niciun fel de probleme. Poate celelalte fete stiu mai multe.

Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Salutari si de la noi.
Am vazut ca tot strigati dupa mine.....sunt prin zona...intru mai rar, dar inca va urmaresc.
Nu prea am dispozitie de forum, insa la noi toate's bune si frumoase, asa ca nu va faceti griji....imi revin eu la un momentdat !

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

www.acsis.ro/2lasuta.php" target="_blank">Ajuta-ma sa cresc langa mama mea!

Mergi la inceput

Mickyyy - ma bucur ca sunteti bine. Cum merge gradinita?

Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2004 spune:

Salut.
Unde sunteti mai fetelor? Vad ca si forumul e cam ciudat, cand vreo 14 pg, cand vreo 22!?
Hai sa povestim cum a fost in I zi de gradi (pt unii)!
La noi a fost super frumos. Am ajuns pe la 8 si 15, copii si parinti multi in curte, vorbea directoarea, apoi am stat la rand sa intram in clase. Cand a ajuns acolo a impartit flori si pupici doamnelor educatoare. Apoi nu prea ne-a mai bagat in seama. Multi copii stateau pe scaunele, numai al meu lua jucarii si impartea si altor copii. El era pus pe joaca. Ne-am luat la revedere, ne-am pupat si am plecat. Nu tu tipete, nu tu urlete, el era ff vesel.
Dar toata ziua m-am gandit ce o face el acolo. Cred ca pe la 15.30 ma postez in fata gradinitei. Apoi vreau sa-l duc la o pizza, asa de inceput de an scolar.
La voi cum a fost? Eu le doresc tuturor puiutilor sa le mearga bine in noua etapa a vietii lor si sa fie sanatosi.
Va pup.

Andreea, mami lui Alexandru (26 apr 2004)
noi

Mergi la inceput

Salutare!
Chiar ca e ciudat cu numerotatia paginilor, credeam ca am gresit eu.
La noi nu exista de fapt "prima zi de gradinita", fiind deschisa tot timpul. Dar anul a inceput de 2 saptamani, cica acum sunt in evaluari. Nu prea mi-e clar daca fac sau nu ceva 'carte' pe acolo, dar sper sa vad in timp.
Intr-un fel mi se pare mai frumos inceputul de an la stat, cu flori, emotii, clase noi etc.
Andreea - ma bucur ca Alexandru a fost incantat, asa sa fie mereu si sa nu planga dupa voi.

Mai fetelor, io ma lupt in doua directii: cu copiii (tati e plecat in delegatie de duminica, pana maine seara) si cu neuronu' slab afectat puternic de lipsa de somn. Da' cum de voi n-ati tras-o de maneca pe Laura sa faca cinste, ca fuse ziua ei, ca sa nu mai zic si de a sotului si precis a iesit mare petrecere pe la Galati.
Laura scumpa, un calduros LA MULTI ANI de la noi, sper sa-l accepti si cu atat intarziere. Sa fii sanatoasa, voioasa si frumoasa cum te stim!

Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

AVEM SUBIECT NOU!!!!

Mergi la inceput