insarcinata prin fiv

insarcinata prin fiv | Autor: lory30

Link direct la acest mesaj

spune-ti-mi si mie va rog daca am 6 saptamani de la embriotransfer , inseamna ca am 8 saptamani de sarcina , daca da cum se explica acest lucru?care dintre voi se confrunta cu stari de greata mereu , imi este foame pe de o parte , iar dupa ce mananc am senzatii de voma , imi iese mancarea mereu pe gat , ragai tot timpul , exista vreun medicament ceva?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna Lory si felicitari pt sarcina! sa ai un bebe sanatos is la termen!
Si eu sunt insarcinata tot prin FIV si-ti pot spune ca UM e calculeaza scazand 14-16 zile din data embriotransferului. Daca ai 6 sapt. de la ET ,intr-adevar, ai 8 sapt. de sarcina. Pe baza datei obtinute scazand acele zile din ET, poti calcula DPN (data posibila a nasterii) de la aceasta adresa !
Cat despre simptome, e normal ce simti tu, nu-ti face griji. Ba chiar poti avea usoare dureri de burta, asemanatoare cu cele de la ciclu. Sfatul meu e sa intri la Mamici de ianuarie-februarie 2007, acolo te incadrezi si tu. O sa intri in gasca de burtici de aceeasi varsta de sarcina cu tine si o sa afli rapsunsul la multe intrebari. Mult succes si numai bine!

Andicu 34+Filip Cristian
Poze noi de 01 mai

Mergi la inceput