Bebe mic?DBP-8.6 cm

Buna ziua! Cu siguranta voi fi si eu o mamica de iulie-august 2007. La ultimul eco dr.ginicolog mi-a spus ca bebe e mai mic decat varsta sarcinii.Pe atunci cica aveam 25 saptamani si 4 zile si cu DBP 6.8cm
Acum la 2 luni si o saptamana de la ultimul eco,DBP este 8.6 cm si conform calcului de la eco as fi in saptamana 33 si 4 zile.Voi ce stiti, sunt ok dimesiunile? Dr.ginicolog m-a cam speriat data trecuta ca bebe e mai mic...si de atunci stau ca pe ace....Ultimul ciclu l-am avut pe 30 Septembrie si data probabila conform calendarului ar fi 7 Iulie(ceea ce a si iesit pana la eco de pana acuma).Acum la ultimul eco cica ar fi 17 Iulie. Cum e prosibil sa fie dati asa de diferite?
Mai este cineva in situatia mea?
Sunt asa de nelinistita, mai ales ca primul bebe l-am nascut la 8 luni si o saptamana ptr ca numai avea loc uterul de extindere(uter mic, asa mi s*a spus)prin cezariana.....dar bebe a fost destul de mare,3120 gr. la nastere.Acum mie frica sa nu fiu in aceeasi situatie si bebe sa fie prea mic:(
Va multumesc ca ati avut rabdare  sa cititi si va urez sarcina usoara in continuare.

Raspunsuri

brazuca25 spune:
 Buna, te asteptam in grupul de mamici iulie-august sa schimbam pareri. 
Despre masuratori nu pot sa zic decat ca din ce am inteles eu, fiecare bebe are ritmul lui de dezvoltare. Dr ce a spus? Exista motive de ingrijorare?
31+ 
  Denisa Maria
poze cu noi + poze cununie
hainute bebe Denisa Maria

monica-gaby-bebe spune:
quote:
Originally posted by brazuca25
Buna, te asteptam in grupul de mamici iulie-august sa schimbam pareri.
Despre masuratori nu pot sa zic decat ca din ce am inteles eu, fiecare bebe are ritmul lui de dezvoltare. Dr ce a spus? Exista motive de ingrijorare?
31+Denisa Maria
poze cu noi + poze cununie
hainute bebe Denisa Maria
Singura mea ingrijoare e ca ginecologul meu pleaca in concediu pe 19 iunie, si mi-a spus ca daca bebe e mic nu poate sa ma opereze decat cand se intoarce el adica pe 3 Iulie. la prima sarcina am nascut la 8 luni si o saptamana....si mie frica sa nu patesc la fel si el sa nu fie...si e greu sa dai peste cineva bun pe ultima suta de metri.

olguttza spune:
 Monica, am 33+1 si azi dimineata am fost la control. DBP, la mine, e 8,5, deci masuratorile tale sunt ok pt. varsta asta a sarcinii. stai linistita! evident, fiecare bebe are ritmul lui de crestere, el poate in ultimele 2 luni sa recupereze, chiar daca era mai micutz. la mine, UM a fost 12 sept. 2006, iar DPN 19 iulie 2007, si intotdeauna la eco aparea ca fiind mai mare cu 7-10 zile, chiar si acum. dr. mi-a zis clar ca ceea ce "spune" ecograful e doar orientativ, asa ca ceea ce conteaza e doar ultimul ciclu. 
ps: la ce medic esti? nu de alta, da si dr. mea pleaca in concediu in ultimele 2 sapt. din iunie si ma gandeam sa nu fie o coincidenta. 
 Edit: acu vazui ca nu esti in bucuresti...
www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">
33+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
De la nunta...