Aplauze pentru aceasta mamica...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Cristina, tu crezi ca ea stia sa si calculeze termenul???

Claudela pe copilas il aplaud, pe mama NU!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Cumnata verisoarei mele din Elvetia (langa Geneva locuieste) a nascut acum 2 saptamani in baie, acasa (era la a doua nastere). Si-a dat seama ca a venit momentul, si-a sunat sotul sa vina repede acasa s-o duca la spital si in 15 minute cand a venit sotul...fata nascuse deja in baie si a auzit bb plangand. Bineinteles ca a dus-o la spital dar...dupa...

Mie nu mi se pare nimic socant... Se poate intampla oricui. Cate dintre voi s-au internat in spital inainte de DNP...sa fim serioase. Cele carora li se intampla asta sunt niste mamici curajoase, eu am "murit" de frica la spital cu doctorita ginecolog si moasa langa mine...

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
poze Simon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Nu cred Corina. Ea credea asa. Pai nici nu ai cum sa stii, teoretic trebuie sa fii pregatita pentru nastere 2 saptamani inainte de DPN (data probabila) si 2 dupa. Ce sa mai vorbim ca poti naste prematur sau poti depasi saptamana a 42-a. Si ma mai intreb daca a vazut-o vreun doctor in timpul sarcinii, ca sa-i dea un reper, ceva...sau a facut singura calculele, dupa metoda calendarului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Eu cred ca drumul obositor a grabit aparitia bebelusului.Totul e bine cind se termina cu bine!Pe mine ma enerveaza tatal care nu si-a luat mincare si mi se pare romantic cum Ana lui Manole merge cu burta pina-n tavan, sa-i duca sarmale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Felicitari parintilor, bebelusului si Salvamontistilor!

Parintilor pentru ca au stiut sa se descurce intr-o situatie limita si salvamontistilor pentru ca i-au coborat cu bine de pe munte.

Restul sunt critici gratuite.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

nu pot decat sa o felicit si intr-adevar sa o admir. eu n-as putea fara epidurala . bravo mihaela lungu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Felicitari mamicii si bebelului!
Mi se pare un gest absolut natural si de aplaudat - oare cum s-o fi perpetuat special umana cind nu existau maternitatzi? Nt, nt...ce stramoshi inconstientzi aveam... nu tu monitorizare, nu nimic....

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

Bine ca s-a terminat totul cu bine,se vede a a avut grija Dumnezeu de mama si copil.Cum spunea Dulcetica,drumul obositor a grabit intradevar nasterea.
Sa va spun ca cu 27 ani in urma in seara de Craciun,era foarte inzapezit drumul si ambulanta nu a reusit sa ajunga la timp.Si cu colindatorii la usa m-am nascut si eu.Dupa cum spunea mama,a fost greu pt ea,credea ca va muri.Si mereu spune ca a fost o minune nasterea mea.Ambulanta doar ne-a dus la maternitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

quote:
Originally posted by Elise

Felicitari mamicii si bebelului!
Mi se pare un gest absolut natural si de aplaudat - oare cum s-o fi perpetuat special umana cind nu existau maternitatzi? Nt, nt...ce stramoshi inconstientzi aveam... nu tu monitorizare, nu nimic....

Elise & BBLisa

Un fapt interesant e acela ca obstretica avea cel mai mare procent de mortalitate a pacientilor cu numai 80 de ani in urma, ca astazi nasterea sa devina cea mai sigura operatie din lume (introducerea scorului apgar si a tehnicii respective ar fi responsabile in mare parte de acest avans in medicina fara egal).
Deci da stramosii aia riscau cel putin 50% sa piarda ori mama ori copilul in timpul nasterii,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Inteleg ca la mai mult de jumatate din nasterile neasistate mureau - si mor - sau mama sau copilul? Sau cum altfel se cuantifica acest risc de 50%?

Nu de altceva, dar cunosc foarte multe cazuri de femei dintr-un satulez de munte care nasc acasa de regula - spun "de regula" pentru ca au cite 4-5 copii - si n-a patit nimeni nimic, ba chiar li se pare un fenomen firesc, nu fac mare caz... la un risc de peste 50% ce noroc chior trebe sa fi avut tot satul ala....

In rest, faptul ca "e cea mai sigura operatie" - daca te referi la o comparatie cu restul procedeelor chirurgicale, te cred. Credeam ca facem o comparatie cu nasterea neasistata, nu cu vreo alta operatie.

Elise & BBLisa

Mergi la inceput