Politica romaneasca

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Alina, nu prea cred ca USA ar vrea PSD la guvernare. Cred ca nu se baga, mai ales ca Basescu este cit se poate de prietenos cu SUA, la fel si liberalii (cu mici exceptii). Eu cred ca in ce priveste raportul Marty au sa faca toti un zid comun, au sa nege orice - ca si pina acum.

Motiunea nu are nici o sansa sa fie aprobata, guvernul nu are sa cada (acum cel putin):

http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Politica/64111/
http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Politica/64114/

Si se intimpla urmatorul lucru: PD acuza PSD ca e la guvernare "ne-transparent", facind protocoale cu PNL, iar PSD acuza PD ca e la guvernare "transparent", prin oamenii care inca sint in posturi de conducere Oare cine are dreptate? PD iar umbla cu cioara vopsita, ei sint in "opozitie" dar profita din plin de posturile de conducere pe care le mai au si nu vor sa le retraga.
E clar ca Basescu nu a reusit sa convinga PSD de nimic

A aparut dosarul de securitate a lui Mihai Avramides care "Potrivit Grupului de Investigatii Politice, el este cel care l-ar fi recrutat pe Traian Basescu." Pina la urma tot o sa iasa la iveala, nu cred ca putea Basescu sa distruga chiar toate dosarele in care aparea el personal, banuiesc ca sint destule. Asta a lui Avramides n-o sa schimbe cu nimic situatia acum, dar o sa apara unul care sa o schimbe. Parerea mea.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Motiunea de cenzura a PD este jurnalul unui pirat suparat ca nu mai are ce jefui.

Cei 119 automat trebuie sa fie trecuti in randul sfintilor si sa ne inchinam lor ca la niste icoane, iar cei 322, tot parlamentari ca si dansii, sa fie aruncati in cazanul cu smoala al necuratului?

Inca o data PD se comporta ca masina comunismului: isi consuma benzina la claxon.

In 2003 v-am cules de pe drumuri. Nu uitati ca, la acea perioada, grupul PD de la Senat ramasese cu 3 senatori din 13.

“Marile spirite se intalnesc intotdeauna”, a comentat Hasotti, referindu-se la asocierea dintre Meir si PD.

Liderul grupului PNL de la Senat a remarcat absenta lui Theodor Stolojan , care, de obicei, participa la sedintele Parlamentului, ca si invitat. “Sper sa fie sanatos si sa nu mai faca pe nimeni sa planga”.

Acuzandu-l de inconsecventa, Hasotti a amintit ca, in 2003, atunci cand Valeriu Stoica a propus formarea Aliantei PNL-PD, Stolojan s-a opus si a declarat ca “daca faceti acest pas, eu demisionez imediat, pentru ca singurul om politic cu care nu pot colabora este Traian Basescu, fiindca este lipsit de caracter”.

***Va urma***

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Uraaa motiunea a trecut.
Guvernul a picat...
...ma rog numai Zsolt Nagy, da' tot e ceva si asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Hotarati-va, EuropaFM zice ca motiunea a picat.
Oricum, daca ar demisiona toti ministrii cercetati, orice motiune ar fi futila

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by xenocid

...ma rog numai Zsolt Nagy, da' tot e ceva si asta

Pai uite de ce a picat (taman azi ):

Surse din PD au declarat pentru NewsIn ca o delegatie de lideri ai partidului s-au intalnit cu lideri ai UDMR pentru a-i convinge sa iasa de la guvernare, ultima discutie avand loc luni dimineata. Potrivit calculelor PD, prin iesirea UDMR de la guvernare, noul Cabinet ar fi ajuns din nou in fata Parlamentului.

De data asta, arma mai veche a PD-ului si a lui Basescu, si anume santajul nu a mai functionat!

---------------------------------------------

Sa bem! Sa jubilam!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

quote:
Originally posted by copiloi
Sa bem! Sa jubilam!

C'avem guvern! Ce bine ca incepe vacanta si Amotostivuitoritei nu mai gaseste elevi sa'l faca de râs.

Alina stii ce'ar trebui sa'ti facem acusha? Sa'ti demonstram matematic faptul ca cei ce s'au abtinut sint infinit mai importanti decat cei ce au votat impotriva motiunii si ca de fapt in ciuda realitatii evidente de la numaratoare tot parlamentul si'a exprimat astazi in mod clar votul impotriva guvernului Tariceanu!
Da noi nu sintem Cristoiu'

Alin

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by xenocid

quote:
Originally posted by copiloi
Sa bem! Sa jubilam!

C'avem guvern!

Aaa...nuuu....Guvern (acelasi) aveam si ieri.
Sa bem ca in sfarsit Base a pierdut, tocmai el care mereu iesea invingator! Cine ar fi crezut ca tocmai Slabiceanu - Moliceanu ii va incurca itzele lui Base!

quote:
Alina stii ce'ar trebui sa'ti facem acusha? Sa'ti demonstram matematic faptul ca cei ce s'au abtinut sint infinit mai importanti decat cei ce au votat

Ok! Accept demonstratia! Dar sa-mi permiti sa trag aceeasi concluzie (ca cei ce s'au abtinut sint infinit mai importanti decat cei ce au votat) si pentru rezultatul de la referendum .(Daca vrei, nu-i nevoie de demonstratie....o iau drept axioma...)

Alina

Mergi la inceput

Cum poti sa declari ieri ca vrei legea lustratiei cat mai repede, ca apoi, la cateva ore, sa avansezi in grad un fost (si actual) securist?

Campionul antisecurismului Traian Basescu l-a avansat la grad de general de brigada pe securistul Stanca

www.gandul.info/" target="_blank">Sursa

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

Pana la urma ramane deci cum a stabilit base, PSD si PNL au facut pasul si si-au declarat www.hotnews.ro/articol_75306-Motiunea-de-cenzura-a-fost-respinsa-PSD-il-mentine-pe-Tariceanu-premier.htm" target="_blank">amorul pe fata, scopul a fost atins, acu macar stim care cu cine =LOVE, nu mai exista nici un dubiu

M-a impresionat azi Slabiceanu cu darzenia lui de "stabilitate" politica, de promovarea intereselor romanilor, grija lui pentru "sanatatea economiei romanesti", e totusi un mare om de stat!
Aproape am uitat ca acu doua zile isi asemuia propriul guvern cuwww.romanialibera.ro/a97753/tariceanu-blocat-intre-pnl-si-psd.html" target="_blank"> fata "urata si proasta" pe care insa o vinde fraierilor ca fiind 'frumoasa si desteapta' :

"vicepresedintii PNL i-au cerut lui Tariceanu "sa faca ceva si pentru partid", respectiv "sa dea un semnal pozitiv de imagine" si sa-i schimbe din functie de ministrii Educatiei si Justitiei, Cristian Adomnitei si Tudor Chiuariu, a caror competenta este contestata de presa inca de la numirea lor in Guvern.
Tariceanu a refuzat insa, admitand lipsa de profesionalism a celor doi ministri. Premierul le-a spus liderilor PNL "sa zicem si noi ca fata noastra e frumoasa si desteapta, desi stim ca e urata si proasta", argumentand ca demiterea ministrilor va da apa la moara lui Traian Basescu.

Maaaare om politic Patriceanu-doi-in-unu, intradevar "interesul national" ii e prioritatea dumnealui! Asta ar fi in stare s-o vanda pe maica-sa cu romania cu tot pe trei copeici rusesti (daca nuwww.cotidianul.ro/index.php?id=11472&art=30393&cHash=68f2f603d8" target="_blank"> a facut-o deja) numai sa nu cumva doamne fereste "sa-i faca pe plac" presedintelui tarii.

Mai deunazi tot marele Patriceanu se apucase sa invie cadavrele politice tip Milutza ca sa-si afirme "orientarea de dreapta"! Probabil ca iar o fi fost strategia andronicilor, numai ei n-au aflat pana acuma ca cea mai buna cale de a-ti arata orientarea politica e aceea de a ...propune reforme liberale.
A avut ocazia ca PM sa-si arate liberalismul, care e legea pur liberala pe care a promovat-o? In afara de cota unica de impozitare care a fost propunerea electorala a aliantei gandita de pd.
Patriceanu in schimb a incercat sa-si impuna oamenii in TVR, actiune tipic comunista, a introdus controlul ANI de catre senat, tine cu dintii de protectionista taxa de inmatriculare care numai masura liberala nu e, nu a facut nici o investitie, banii de la UE zac necheltuiti. Si nici nu va face ca, deh, vin alegerile anticipate si trebuie sa arunce pe piata multe fonduri de consum doar-doar PNL va trece de la 0,2% la 0,3% .
Nici nu e de mirare ca il sustine psdul, ei nu mai au nimic de facut decat sa aprobe intiativele PNL (sau acuma mai corect e sa-l numim PSD-aripa tariceanu)
Ca sa nu mai spunem despre piedicile la reformele justitiei unde au votat voios alaturi de PSD contra legii PNA, contra masurilor anticoruptie, tararea ministrului de justitie al romaniei in fata lui Patriciu pentru 'explicatii', refuzul de a-si asuma raspunderea pentru legea lustratiei pe motiv ca... nu vrea amanta PeSeDe, numirea dezastrelor ministeriale Chiuariu sau Adomnitei, etc etc

Norocul nostru ar fi ca incep sa-i fie impotriva chiar si unii din pnl (ce-a mai ramas din el) si doar foarte putini mai "pun botul" azi la www.romanialibera.ro/a97444/nu-am-refuzat-o-relatie-institutionala-corecta-cu-presedintele.html" target="_blank">aerele lui de mare liberal (ca sa ma exprim si io la fel de elegant cum era mai daunazi la moda printre cei pro-322corupti).

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by doruletz

tine cu dintii de protectionista taxa de inmatriculare care numai masura liberala nu e

doruletz, o precizare (mai mult, n-are rost...):

protectionismul a fost o componenta a politicii liberale in perioada interbelica: deviza prin noi insine iti spune ceva?

In rest ....clisee, clisee.....clisee....

Astept sa depuna PSD-ul o motiune impotriva guvernului...cand probabil unii vor spune ca e .....din dragoste

Alina

Mergi la inceput