Ajutor...colici la bebe de 7 saptamani

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nadina spune:

Draga mea, din pacate singura veste buna pe care pot sa ti-o dau e ca mai devreme sau mai tarziu va scapa de colici. Eu pana a facut puia mea 4 luni nu am dormit 3 ore incontinuu noaptea. la un moment dat am crezut ca e bolnava cu nervii, atat de mult plangea. Si pe ea mititica, o durea burtica. Noi i-am dat cu sab simplex si bonisan alternativ.
Intr-un final am descoperit ca eram alergica la proteina din lapte si cum consumam vreun lactat avea niste colici ingrozitoare. Am mancat o tona de orez, pt. ca nu-i facea rau.
trebuie sa fii foarte atenta ce mananci, intreaba pediatrul, e cel mai in masura sa te ajute.
Statul pe burta e benefic din mai multe puncte de vedere, ajuta si impotriva colicilor si la formarea femurului in articulatia soldului. Trebuie doar sa fii atenta sa nu se sufoce.
Va pupacim, Nadina momentan fara scumpetea ei, Carina

Nadina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cretoiu A. spune:

Remediu homeopatic, cu efect garantat, probat pe cel putin 10 bb. unii chiar de pe site, si pe Sebi al meu care a avut colici cumplite, acum si pe bb. unei prietene medic generalist sceptica la homeopatie pina acum, se numeste Colocinthys CH7(concentratia, sau CH9 daca nu au dar atunci se dau mai putine granule), se dau dizolvate in putin ceai de 3 ori pe zi sau cind are colici mai dureroase(nu exista riscuri la supradozare deoarece sunt pur naturale) cite 5 granule daca sunt mici ,3 granule daca sunt mari si o sa va ajute.Se gasesc la farmacii homeopate sau cele care au si asa ceva si sunt f. ieftine 20-30mii, noi am incercat toate celelalte de la ceaiuri la Bonnisan, Sab Simplex, Baby water etc. si degeaba.Mai ajuta la noi, plimbatul cu Trabi. si zgomotul de la aspirator?!.
Sanatate si rabdare ca scapati de ele
Anto&bb. Sebi

ACretoiu
Un an nou plin de sanatate si impliniri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorm spune:

Buna tuturor!Bebeul meu, care acum face 1 an pe 12 iulie, a scapat de colici cu Bonnisan 10-15-20 picaturi in functie de varsta de trei ori pe zi si calciu carbonic un varf de cutit de trei ori pe zi.Eu le puneam in laptele din biberon pentru ca nu am alaptat sau in ceai. Pediatra mea mi-a recomandat un ceai facut din parti egale tei, soc si fenicul cam ce ei cu trei degete unite la 100ml de apa.Am trecut foarte usor de colici in felul asta.Nu ne-am impacat deloc cu Sab simplex, chiar s-a simtit foarte rau.Nu te invinui de colicile bebeului ca nu e vina ta!
Mult succes si !
sorm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alba_ca_zapada spune:

Monica-Elena a avut colici de la 8 zile si pana la 3 luni si un pic.
I-am dat si noi: Debridat, Sab simplex, Bonnisan, SediBimbi, Bebi Drink, Apa de marar contra colicilor (d'aia cu girafa pe eticheta - cum mi-a fost recomandat)...s.a. N-au avut nici un efect asupra ei. Recordul l-a detinut cand a urlat 14 ore intr-o zi. Plangeam si eu langa ea ca nu stiam ce sa-i mai fac. Parerea mea este ca toate inventiile astea au ca scop sa ii mai linisteasca pe parinti ca cel putin fata mea nu se calma sub nici o forma cu nimic...

Mergi la inceput