Mamici de iulie-august 2007 (57)
Raspunsuri - Pagina 26

Samurai-lady spune:
 SIMO-si io vreau o cioco,de preferabil MILKA.Aici tre sa caut o Milka 
pana se termina benzina la makina.
Hmmmmmm,vreau o MILKAAAAAAAA,mama ce  pofta am,maine merg sa-mi iauuu.
 Samurai-lady 
 31 weeks
  si Kenta 4 ani 
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">
Cum a venit pe lume Samurash bebe
POZE BB ECO 4D

ddanagh spune:
 S-a tot vorbit pe aici de leagane pt bebelusi, insa eu m-am trezit acum ca as vrea si eu si altceva in afara de patut in care sa-l mai tinem pe bebe. Eventual ceva transportabil poate, poate sa se si legene, .... Nu stiu exact. Voi fetele ce mai achizitionati in afara de patut si de unde??? Am vazut ceva la babycomfort - cosul din rachita imi place care e detasabil de poti sa-l iei cu tine insa nu se leagana. Cred ca ma duc luni la showroom sa vad.
Dana 
 S33 +   cu 
  Daria Stefania

otim spune:
 Dana - fetele vorbeau de leagane cum e de exemplu la babyconfort la sectiunea cosuri si leagane : " Balansoar sezlong Wippe navy/bleu "
Otilia
inceput 30+
Laurentiu  

ddanagh spune:
 Otilia, eu as vrea sa si poata dormi in el ziua cand il iau in alta camera sau, poate, prin vizite. Crezi ca e OK pentru bebe sa doarma in el? Nu mi se pare prea sigur. Am impresia ca poate pica din el.
Dana 
 S33 +   cu 
  Daria Stefania

Ioana75 spune:
 Dana, e sigur, nu pica bebe din el. Miruna dormea foarte bine in bouncer ziua. In plus, al meu are si centura de siguranta in 3 puncte, deci nici sa vrea si nu iese
. 
Simo, ce mama draguta esti tu, iei copilului cioco
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

burtika spune:

salutare fetelor...si la "La multi ani!" pentru toti bebeii. desi intru destul de des pe acest forum, pana acum doar am asistat la discutiile voastre, dar pentru ca "ma roade" o chestie de ceva vreme am zis sa va intreb si pe voi poate ma mai lamuresc...intrebarea ar fi: este careva printre voi care are de gand sa faca recoltare de celule stem la nastere? si...ce mai stiti voi de acest subiect pt ca eu sunt cam in ceata...o fi bine...n-o fi bine...
burtika 31+ 
Iris

ddanagh spune:
 Eu stau pe langa magazinul barza si am vazut acolo bouncer cu 100 ron. Ma duc sa mai il vad inca o data. Cosul de rachita e mai scump. 
Ioana, fiindca tot te-am prins. Astazi ar fi ultima zi cand aia ar putea  aproba legea cu 85 din salariu??? Parca asa ziceai ca au termen 1 iunie. Las televizorul deschis toata ziua la stiri. Poate, poate
Dana 
 S33 +   cu 
  Daria Stefania

ddanagh spune:
 Burtika, si eu vroiam si am gasit pe aici pe forum legat de subiect o gramada de informatii cine le recolteaza, cat, unde, cum insa nu stiu exact acum linkul. Ma uit. Era tot pe forum la desprecopii, la odisee.
Dana 
 S33 +   cu 
  Daria Stefania

Ioana75 spune:
 Dana, eu am calculat dupa capul meu cele 45 zile ca fiind calendaristice; vinerea viitoare ar trebui sa vedem rezultatul, nu azi. Daca insa e vorba de zile lucratoare ... nu stiu cum se calculeaza la senat, cit muncesc si cit dorm in sedinte
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

ddanagh spune:
 Ioana si inca ceva, pleeeeeease.
Poate sa doarma in el din prima saptamana? Ca mie astea nu mi se par asa drepte , drepte chiar daca se precizeaza 0+ pe ele. Sunt un client rau ![]()
Dana 
 S33 +   cu 
  Daria Stefania