Mamici de septembrie - octombrie 2007 (33)
Raspunsuri - Pagina 29

carpatina spune:
 Eu vorbesc cu credit cumparat pe Skype... ai mei sunt destul de in varsta ca sa fie refractari la ideea de calculator. In Belgia sunt niste preturi imense pentru convorbirile cu strainatatea (0,6367/0,5200; tva inclus depinde de ora) - cel putin eu nu am descoperit una ieftina-. Insa serviciul "oriunde" suna chiar tentant... nu numai ca tarifele sunt mici... dar te pot suna si cei din Romania si sa plateasca o convorbire locala. Cred ca o sa-l incerc... o sa va zic dupa aia cum e.
 21+ cu 
 Ioana

carpatina spune:
 Iuli, nu stiu pe nimeni care sa-l foloseasca, asta am intrebat si eu pe aici. 
Sistemul nu e chiar nou, eu mai stiu cel putin unul (http://www.sunaromania.com/mm5/merchant.mvc), dar care nu mi s-a parut atractiv... Insa Oriunde  bate la fun aproape tot ce stiu eu in materie de sunat ieftin... - mai putin tariful daniellei, care chiar ca e o nimica toata ![]()
 21+ cu 
 Ioana

sim_stoian spune:
 Iuli, acum se pot vedea. Frumoase, mi-au placut. Am o intrebare: ce marime sunt alea cu maneci lungi? Ii vin si mai incolo? Ca o sa fie destul de cald cand nastem noi.
Sim 
 26+ 
 Stefan
Asa creste bebe
Poze

Sabina spune:
 Tomasaaaa, ai vazut mama? ca iti faceai probleme degeaba???
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
 Sabina si 
  www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

cecilia L spune:
 Iuli, superbe lucrusoarele.
Abia astept sa terminam si noi cu zugravitul a sa incep sa iau si eu lucrusoare pt bebe. Nu am luat inca nimic, sincer ma abtin eroic cand merg prin magazine, sotul meu imi spune, mai rezista un pic......

cecilia,26+
Cristian

tomasa spune:
 Sim, naiba stie, mah si eu ma intreb. Ceilalti imi gasisera 1/64, sa fi disparut intre timp m-as mira. Eu doar sper ca dintre cele doua laboratoare (institutul nat. de hemato si ambulatoriul universitar) sa aiba dreptate astia de la institut. Asa ar fi normal cel putin...ca doar aici vin oameni din toata tara...Ar trebui ca astia chiar sa le lucreze cu simt de raspundere, nu? Tu ec zici?
Carpatina, e mai bine asa 
?
mama de BAIAT 
 (9 ian. 2005)
22+
Maria

danielle02 spune:
 devylla multumesc 
iuli tare draguta esti.cum reusiti mai fetelor sa va mentineti asa bine??? dati si la mine secretul ![]()
tomasa 
am terminat cu varuitul,mai am de facut curat in bucatarie si am terminattt 
danielle 
23+  
 Ebonee 
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png

rodicamaries spune:
 am o intrebare la voi...
dupa ce  intru pe prenatal cine imi plateste prenatalul? firma sau statul? ca daca plateste statul as ramane, dar daca plateste firma nu, pentru ca la noi nu se aproba concediu medical( e lunga povestea... dar asta e) deci daca raman pe prenatal si daca firma e cea care plateste e clar ca raman doua luni fara un leu...
daca sunteti careva in domeniu sa-mi explicati...
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20716;31/st/20070919/dt/8/k/b0aa/preg.png

(10.02.2004)