Mamici de septembrie - octombrie 2007 (33)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

La Multi ani bebelusilor nostri si copilasilor vostri!

Sabina, ce frumoase poze si ce bine povestesti…Asteptam continuarea...

Va doresc o zi frumoasa! La noi e vreme foarte urata, iar eu tusesc precum un magarus!

Gabriela 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

La multi ani bebelusilor si copilasilor!!
Si mie, care m-am maritat de 1 iunie, hahaha, tipic:)))

fug sa ma vad cu Roxana, dupa care va mai povestesc eu din lituania
:)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Sabina"multi ani fericiti in continuare!"
Iuli8700 sa purtati sanatosi hainuele si toate lucrusoarele.ptr vopsitul parului ce folosesti ??...crema cu amoniac sau fara??

Ali19+ Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Ali, este cea de masina obisnuita.

Sabina, fug si eu.

Pupici. copilasi

Rox 26+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli8700 spune:

Roxali, folosesc vopsea cu amoniac...ma vopsesc la coafor si mi s-a spus ca nu este nici o problema. Nici doctorul nu mi-a interzis.

Iuli25+

Iuli graviduta
Nunta noastra
Luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

quote:
Originally posted by aniast72

aeperju, nu afecteaza cu nimic o echo una dupa alta. Eu am facut o morfofetala la Iosup in sapt 21, apoi la 25 sapt o echo 2D, iar la 26 sapt am facut iar morfo-fetala (de fapt cea recomandata de doctor la 25 sapt numai ca m-au amanat si asa am ajuns in 26 sapt). Marti a vazut dr Vladareanu toate echo si a zis ca nu-i nici un fel de problema ca am facut-o mai tarziu.

rodicamaries, inca din sapt 15 nu se mai fac echogravii vaginale. La echo morfofetala iti plimba sonda pe burtica data cu gel (asa cum vezi in filme ) si te bucuri de imaginile bebelusului tau. Vis a vis de Kg, nu te stressa, o sa iei in ultimele saptamani. Cunosc persoane care au luat 12 Kg pe toata perioada de sarcina....fericitele...

Roxana, cu siguranta a uitat de fier. La mine inca nu si-au facut efectul pastilele...cea de ieri doar mi-a innegrit putin..."reziduurile" iar cea de astazi am dat-o la bobocei cand m-am deranjat la stomac. Sanatate multa Alexandrei.

Sabina, tu ne-ai uitat? Nu vii cu povestiri?

Andries, multumesc de incurajari cu TT. Oricum acum nu mai am ce face si eu sunt genul responsabil de deciziile luate. Sigur, un semn de intrebare exista dar asta nu inseamna ca intru in panica, sa ma gandesc doar la asta... A, si mai presus de toate, sunt f. optimista ca totul este bine.

Gabriela77, Roxana nu bea Cola..., cand m-am intalnit cu ea, a baut doar apa.

Pupici tuturor burticilor.

Andreea 26+ cu

Mersi frumos! Multa lume m-a sfatuit sa renunt la una dintre ele fiind asa de apropiate (la cateva zile) ca sa nu-i fac rau lui bebe si nu stiam ce sa fac.

Emma 24+

Mergi la inceput

La multi ani copilasi!
La noi a fost asa o furtuna azi noapte, mama mia! Si cand sa atipesc si eu spre dimineata ai mei tampiti de vecini au inceput bubuiala, asa ca ioc somn. OFFFF! Oare voi scapa vreodata de ei??? :((

Emma 24+

Mergi la inceput

Pentru arsuri (ca si eu am o problema cu ele si sunt absolut groaznice) eu beau lapte cald si reusesc sa adorm noaptea. Altfel, no chance!

Emma 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Si eu mi-am luat carut normal si scoica. Carutul se lasa la orizontala si are un soi de suport pt nou-nascut, deci nu imi fac griji.
Aeperju, la ce ora au inceput dragii de vecini bubuiala? Daca era o ora nepotrivita, poti apela la ajutorul Politiei.

Sim 26+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

LA MULTI ANI LA COPILASI!!!!!!!!!11SA FIE SANATOSI SI NOROCOSI!

Pinacolada
mama de Luca (18.10.2005) si Rares in burtica
http://community.webshots.com/user/rpetrescu2002

Mergi la inceput