Formular dubla impozitare

Formular dubla impozitare | Autor: J G

Link direct la acest mesaj

Dragi moderatori, va rog sa lasati subiectul la generale pentru o zi-doua, sunt de-a dreptul disperata!

Firma mea are un contract cu o firma din Grecia. Acestia mi-au trimis un formular eliberat de Camera de comert din Grecia (bilingv, in ro si gr) pe care il vor semnat de autoritatile romane. Se numeste "double taxation form".
Am fost si la Reg Comertului in Ploiesti, si in Bucuresti. Mi-au spus ca este imposibil ca un document emis de autoritati straine sa fie semnat si stapilat de ei. Mi-au oferit la schimb un formular de-al lor (nu chiar similar) care poate fi emis si in engleza, dar pe care grecii nu il accepta.

Cei de la firma din Grecia spun ca aut. romane ar trebui sa primeasca formularul grecesc, conform conventiilor comerciale intre Ro si Gr.
Cei din Ro imi spun ca nu e posibil.

Personal nu m-as mira sa aflu ca cei de la Reg comertului nu au aflat inca de aceste reglementari si proceduri. Cu atat mai mult cu cat alta firma, partenera a grecilor, din Botosani, au rezolvat documentul!

Va rog, cine se pricepe, sa-mi spuna unde pot gasi aceste regulamente ca sa merg cu ele la Reg Comertului. Imi dau seama ca e ceva de nisa dar poate totusi stie cineva.

Va multumesc!

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

am facut acelasi lucru, tot cu o firma din Grecia, dar avand un doc bilingv en/gr am tradus/autentificat documentul in romana la un notariat. Apoi am fost cu el la semnat la Directia de finante publice, parca....undeva pe Calderon.

Bafta!

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

BiuMil, exact la fel am facut si eu, l-am tradus legalizat dar nu mi l-au primit. Insa eu am fost la Reg Comertului de la pasajul muncii.

Oricum, mie cei din Ploiesti trebuie sa mi-l semneze.
Ma interesez de directie si merg acolo oricum, sa vad ce pot face.

Multumesc mult.

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput