analize medicale

fetelor,ma pregatesc pt o noua sarcina si vreau mai intai sa mi fac analizele care se recomanda in sarcina/listeria,micoplasma,ureeaplasma,chlamidia,citomegalovirus,toxoplasma...voi unde le ati facut si cam cat ati dat,in total?ati mai facut si alte analize in sarcina?
nu mi recomandati sa merg la med ginecolog,pt ca inca nu sunt insarcinata,vreau mai intai sa fac toate analizele care sunt necesare pt a avea un bebe sanatos/

Raspunsuri

olguttza spune:
 Mona, tot io! ![]()
analizele le-am facut la institutul cantacuzino (lysteria, citomegalovirus, toxoplasma, rubella si chlamidia) si m-au costat cam 3 mil. si un ceva (parca) - asta in decembrie anul trecut (eram deja gravidutza). astea se pot face aproape la orice clinica privata, insa pretul difera destul de mult; ca sa nu mai spun ca poti avea "surprize" si la rezultate. 
restul analizelor le-am facut cu trimitere de la medicul de familie - sange + urina.
www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">
32+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
De la nunta...

monalac spune:
 olgutza
si eu la prima sarcina tot la cantacuzino mi le am facut....insa din ce am citit mai demult pe forum,parca imi amintesc ca au aparut rezultate eronate....de aceea voiam //cel mai sigur laborator//
desi as merge tot la cantacuzino,pt ca stiu sa ajung acolo.insa imi amintesc ca pt micoplasma si ureaplasma tb sa te infiintezi la prima ora,altfel nu mai gaseai bon de ordine....s au mai schimbat intre tp lucrurile?

olguttza spune:
 din contra, io auzisem ca la cantacuzino s-ar face cele mai sigure analize 
. eu mi le-am facut acolo de 2 ori (anul trecut in ianuarie, dupa ce am pierdut o sarcina, si apoi decembrie) si rezultatele au fost ok. 
de micoplasma si ureeaplasma nu'sh ce sa-ti zic, ca p-astea le-am sarit 
, adica nu mi le-a recomandat nimenea...
www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">
32+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
De la nunta...

bombolici spune:
 Monalaceu am facut la clinica Matei Basarab(e undeva pe langa Udriste) si ma costat 5 mil in octombrie anul trecut.Rezultatele au fost OK facute.
mami de maya
cum creste Maya
MAYA