Stelute de ianuarie-februarie 2007 (28)
Raspunsuri - Pagina 22
sraluca spune:
CONCHITA dar cine a zis de lapte de vaca. Cand zic lapte ma refer la minunatul HUMANA. Restul cu oua si carne sa stii ca am citit in multe carti ca se dau si mai devreme. Chestia asta cu diversificarea e o nebunie totala, cate bordeie atatea obiceie. Oricum ii dau dupa sfatul medicului si gandeste-te ca ii dau un sfert de galbenus intr-o zi iar carnita la 2 zile si mi-a ajuns un piept de gaina de tara (adica un pumn de carne) o saptamana jumatate.
Mai fetelor, limbuta ca limbuta dar sa vedeti cand scuipa ce figura e. Adica ieri chiar l-a scuipat pe tati. A si o face cu limba intre buze. Moorri nu alta![]()
![]()
![]()
. O sa incerc sa ii fac o poza.
Dana am uitat ieri tare rau imi pare ca e Lucas bolnavior. Sa va faceti bine bine repede ca tare rau e.
Eli si tu ai inceput munca????
MEG lasa asta dar pe mine ma enervau alea care tot timpul vorbeau de copii lor. Si acum ce crezi ca fac: ajung la servici si prima propozitie e : Sa vedeti ce ... Bila ieri
Mama nebuna!!!!
lili miniblu.ro
sraluca
Mihai Alexandru 25.12.2006
Poze cu Bila
poze de la mare
kateryna spune:
La multe lunite:
Matei de
catalina
Bianca Maria de
mady23
Filip de
Ana_Alx
Nona Adia de
aiska
Vlad ~ Matei de
Rali
Matei de
jordash
Kateryna si
Anelin-George (7 ian 2007)
marinar spune:
neata
la multe lunishoare:
matei bb de catalina (deja 5 luuuuuni)
bianca bb de mady
filip bb de ana alx
nona bb de aiska
vlad bb de rali
matei bb de jordash
eli am vazut pozicile si mi-a placut tot. unde te reversi fata draga?! ce n-as da si eu sa arat asa...
alinus nu tin o dieta anume, pe alimente, pe zile, pe grame, etc ci doar am eliminat cat e cat grasimile, dulciurile, painea, sucuri nu beam nici inainte. cam asta e.
eli nu fac impachetari doar electro cu termocuverta. da tu ce inaltime ai de arati asa la 71 de kg? la kg inca nu am scazut, dar e bine daca scade grasimea si creste masa musculara.
alinus ff frumoasa riana si tot botezul!
lili ce dragalasi sunteti!
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
rali spune:
Neata!
La multe lunite sarbatoritilor zilei!
matei bb de catalina
bianca bb de mady
filip bb de ana alx
nona bb de aiska
matei bb de jordash
Multumesc fetelor pebtru felicitari! Azi baietelul meu face 4 luni.... ce a trecut timpul... chiar zilele trecute am vazut un bb de 3 saptamani si mi s-a parut atat de mic...am si uitat ca si Vlad a fost asa mic!!!!
Nu am reusit sa citesc tot...dar daca tot suntem la "diversificare"...uitati aici www.metacafe.com/watch/576380/fattest_child_in_the_world/" target="_blank">un filmulet...din ciclul asa nu....
(31.01.2007)
conchita spune:
quote:
Originally posted by rali
Nu am reusit sa citesc tot...dar daca tot suntem la "diversificare"...uitati aici www.metacafe.com/watch/576380/fattest_child_in_the_world/" target="_blank">un filmulet...din ciclul asa nu....de Vlad-Matei(31.01.2007)
aaaaa, pai e in germana! :-)))
Cata, Ralu, Marina, Dana...uooof! sunt in pom cu diversificarea asta, nu mi-am definitivat nici o schema, ma confuzeaza si pediatra ca ma pune sa incep la 5 luni jumate, am citit si para citit si discutat si para discutat, is o mie si una de formule si toate se bat cap in cap. paralizez cand ma gandesc ca s-ar putea sa fac o alegere gresita si sa-i provoc obezitati, bulimii, anorexii sau alte cele...de cartof stiu de la Mariana...Cata, n-am zis nika de morcov si mar, doar de cartof, stai linistita ca nu vreau sa te disper si pe tine mai rau decat sunt eu pe tema asta. :-))
La Multi Ani pentru Vladut si pentru sarbatoritii zilei!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Alaptatul Help-Line
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)
rali spune:
Multa sanatate copilasilor bolnaviori ( David- Salina, Antonia si Alexia - Monu, Lucas- Dana) si liniste celor agitati (Darius si Matei)!
Marinar - felicitari pentru cm minus!
Bb. Riana, bb. Andrei, bb. Adam si Matei, bb. Matei- foarte frumosi!
Conchita-
multumim esti o dragutza! Chiar ma intrebam ce e cu tine...dar "te-am gasit" pe la alte subiecte si am banuit ca esti bine. Sonia ce face? Cu diversificarea te inteleg...sunt curioasa ce o sa ne spuna dr. noastra... dar cu siguranta pana la urma o sa faci alegerea potrivita.
Da filmuletul e in germana... dar imaginile "vorbesc" singure....
O zi buna!
(31.01.2007)
conchita spune:
quote:
Originally posted by rali
Da filmuletul e in germana... dar imaginile "vorbesc" singure....
vina mea, capitulasem cand am vazut ca e in germana. acum l-am urmarit pana la sfarsit si am citit comentariile in engleza. pana la urma cum e? e vorba despre o boala sau mama aia nu e sanatoasa la cap??

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Alaptatul Help-Line
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)
rali spune:
Nu stiu sigur...inteleg si eu cateva cuvinte in germana...porbabil sufera si de vreo boala fetita.... dar e clar ca maica-sa nu e sanatoasa...junk food, pizza, cola... ii da cca 10.000 de calorii zilnic si uite asa a ajuns la 222 kg la 7 ani....
(31.01.2007)
Helenutza23 spune:
rali parerea mea: ma'sa fetii e o criminala, pe cuvant! e vinovata ca a nenorocit bietul copil. asemenea parinti ar trebui sa plateasca asa cum platesc si cei care isi maltrateaza copii, ii chinuie etc... dezaxati, parerea mea...
Helenutza +
Horia Constantin (18feb2007) = 

rali spune:
Liuda- tot uit sa te intreb...ce mai face degetelul Dianei? si noi avem o problemuta la degetelele mari de la picioare si asa ma supar ca parca nu ii mai trece - nu este umflat tare dar se vede- noi dam cu tinctura Castelani, iar "dermatoloaga" ne spune sa avem rabdare ...
(31.01.2007)