Stelute de ianuarie-februarie 2007 (28)
Raspunsuri - Pagina 16
cristiana70 spune:
Ma duc sa plimb copchilul, daca tot l-am alimentat. Si trebuie sa ne cam imbracam, ca abia sunt 20 de grade afara. Nu dati cu rosii, ca si noi ne-am copt saptamana trecuta.
cristina mamica de
David (21.12.2006)
marybell spune:
multam fetelor pentru raspuns vis-a-vis de varsta pana la care alaptati.
eu nu vreau sa ii dau mai mult de 1 an. m-am rugat tot timpul sa am laptic macar 6 luni, dar daca o sa am si pe mai tarziu cand va implini 1 an il voi intarca, cum se zice.
am vazut si eu filmuletzul si vroiam sa stiu si parerile voastre. inca o data va multumesc pentru raspunsuri. 
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez
varsta Erik
marybell spune:
Dana sanatate lui Lucas, sa-i treaca cat mai repede mititelului. sper sa nu il si doara cand inghite. plange rau sau suporta mai usor?
Megbeng in urma cu vreo 3 saptamani descriam si eu aceleasi "scene" cu Erik. si acum face la fel baga pumnuletii in gura, ii indeasa cat poate el de mult, la san plange si nu prea suge bine iar cand ii dau laptic cu biberonul, e ok.
in schimb Erik nu a vrut sub nici o forma suzeta, nu mai tin minte daca Matei a acceptat-o? probabil ca daca ar fi vrut suzeta nu mai statea cu manutele atata de mult in guritza. gingia e in continuare umflata dar, inca nu au erupt dintisorii. eu m-am gandit ca refuza sanul si din cauza caldurii, desi incerc pe cat pot sa il alaptez pe pat usor distantat de mine sa nu il incalzesc prea rau, si totusi face la fel cum spui tu de Matei.
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez
varsta Erik
adela2006 spune:
ba am si eu o intrebare :
copii vostrii se trag de putulica ? alexia e "obsedata" cum o dezbrac sa o schimb sau cand ii fac baita isi si infige mainile in putulica ![]()
mai fac si altii asa ?
cristiana cat ai dat tu pe scaun ?
adela
de alexia maria ( 13.01.2007 )
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2734e3fcabe32b214a07ba" target="_blank">alexia copilul meu atomic
invitatie botez
sunt fetita mare
Shine spune:
di seria tara arde......
Se intalnesc doi prieteni pe strada, accidental. Fiindca unul dintre ei parea foarte suparat celalalt il intreaba:
- Ce-ai patit?
- Mai sunt suparat rau deoarece mi-au invadat gandacii bucataria!
- Stai mai linistit, spune celalalt. Si eu am patit acelasi lucru dar acum totul sa-a rezolvat!
- Cum? replica prietenul.
- Pai intr-o dimineata m-am dus in bucatarie si am spus: soldati...alinierea. Va vorbeste comandantul. Bucataria vecinului o vom cuceri.! Si toti gandacii m-au ascultat si astfel am scapat de ei.
Multumit de solutia aflata, prietenul decide sa o puna in aplicare.
Dupa o saptamana prietenii se intalnesc din nou.
- Ce-ai facut mai?
- Pai ce sa fac...exact ceea ce mi-ai spus tu, iar a doua zi de dimineata cand am intrat in bucatarie aceasta era plina ochi de gandaci. Comandantul gandacilor a facut un pas inainte si mi-a spus: permiteti sa raportez: Misiune indeplinita. Am cucerit bucataria vecinului si am adus cu noi prizonierii!"
fetele din confe, stiu de ce caut bancuri cu gandaci![]()
Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx" target="_blank"> Povestea Noastra
www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank"> Repere in dezvoltarea bebelusui
conchita spune:
quote:
Originally posted by megbeng
mai, nu stiu ce e cu matei..noaptea asta s-a trezit de 3 ori, a marait o gramada dar nu prea a supt..dimineata la 9 imi plesneau sanii..bebe nu a vrut sa suga si pace..
Megbeng, nu te ingrijora, e greva bebelusului de la 4 luni, care vine dupa puseul de crestere de la 4 luni.

ma bucur sa va recitesc, dragelor, n-am recuperat tot din urma, ca stau cam prost cu timpul, dar am apucat sa aflu ca Lidiuta de Nadiuta e ok acum, felicitari mami! si ca Lucas de Daconst are rosu in gat, sanatate multa Dana pentru flacaias! Cata, succes la diversificare, dar sper sa nu te superi pe mine daca iti zic ca nu trebuie fortat copilul sa manance un aliment daca nu vrea. reiei dupa cateva zile. adica daca refuza morcovul acum, ii dai altceva si mai incerci cu morcov in cateva zile. aaaaaa, Messa, mi-a luat o ora sa-ti descarc pozele si sa ma uit la toate, dar a meritat efortul. :-))) sincera sa fiu, mi te imaginam altfel, dar esti o dulce si-o frumoasa si ai o bebelina super super dragalasa, pupici Ariannei si felicitari pentru botez. Cristiana, a fi mama nu se masoara in bani, deci nu-ti mai face tu griji de gura lumii! importante sunt alte lucruri, nu obiectele cu care ne inconjuram pruncii. crezi tu ca David al tau stie marca scaunului si apreciaza cumva ca ai dat x bani pe el?? sau important i se pare cand esti tu langa el si simte dragostea, se simte in siguranta si e fericit? fetelor, pana la 1 an (nu ca dupa aia nu ar mai conta, dar pana la 1 an este crucial) tot ce are nevoie bebele este sa se simta iubit, sa raspunda cineva la plansul sau si sa fie luat in brate cand o cere. restul, sunt detalii in care ne complicam noi viata. Lili, am vazut filmuletul cu masajul, super de super, si eu folosesc miscari circulare si la spate tot asa fac. Katy, Anelin e un dulce, am vazut pozicile! Rali, ce mai face Vladut? eu astept sa creasca sa-i fac cunostinta cu Sonia. :-)))
precis mai am ceva de zis, ca am citit o gramada din urma, dar o sa revin cand imi amintesc...La Multi Ani sarbatoritilor zilei!

la temele zilei eu raspund cam asa: alaptat pana nu mai vrea ea, fara premergator si diversificare dupa 6 luni - carne la 8-9, cartof dupa un an, sare, ou, banane tot dupa 1 an, sucuri niciodata daca se poate. stiu ca exista practica diversificarii incepand chiar si de la 2 luni, dar pana la 6 luni este unanim acceptat ca stomacelul bebeilor nu produce enzime necesare sintetizarii alimentelor, deci orice aliment care ii intra pe gurita ii iese pe curulet la fel cum a intrat, organismul nu retine mare branza. in schimb, stomacelul este suprasolicitat si condamnat la probleme digestive mai tarziu. drept pentru care eu nu ma risc. nici nu intrerup alaptatul ca vreau eu la 6 luni, laptele matern nu-si pierde din calitati si este mai bun decat formula orice s-ar zice. atata vreme cat am lapte nu prea inteleg de ce sa-l inlocuiesc cu ceva artificial. cam astea is convingerile si ideile mele, sper sa nu gresesc...da, fiecare mama face ce crede ca e mai bine pentru puiul sau - dar pe mine tocmai asta ma sperie: cum stiu ce e mai bine pentru puiul meu altfel decat discutand cu doctorii, citind, informandu-ma, discutand cu alte mamici? cam asta...
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Alaptatul Help-Line
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)
monu spune:
Am venit de la dr cu Antonia. I-am facut radiografie la picioruse. Va mai sta in 2 pampersi pana la 6 luni.
La un picior se vede nucleul (parca asta se urmareste) dar la celalalt nu se vede. S-a mirat in schimb cat de lunga e.
sunt tare suparata din cauza asta. dr zice ca e ok. dar un ghimbe in inima tot am.
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
sraluca spune:
MESSA ii injuram lu' barbati-miu in tfn.![]()
![]()
![]()
. Saracul nu a comentat nimik ca tare urat am facut.
Baiii, sa vedeti ce surpriza mi-a facut fi-miu azi cand am ajuns acasa. Pe post de bun venit m-a scuipat si mi-a scos limba. Am ras de ne-am prapadit. Si-a descoperit limba si scuipa de mama focului pe cine vede. Dupa aia era in dreptul unei oglinzi si si-a vazut bila si a inceput sa scuipe si la aia![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
. Am ras cu lacrimi.
Apropo de macare si noi mancam carnita de pui de vreo saptamana si e f bine. Pui de tara ca astia de cumparat sunt plini de tot felul de chestii. Sa vezi ce incepem acum sa umblam: pui de tara, lapte de la milka direct, oua din fundul gainii de tara, morcovi romanesti, fructe loco ca restul toate au tot felul de dracii bagate in ele.
Criss68 eu am luat de la milupa biscuti cu lapte gata praf si mai sunt si alte marci prin supermakete.
Lili/Cristiana atentie ca Bucovina are sodiu mult. Cea mai saraca e izvorul minunilor sau izv alb
CATA nu-ti zisei ca si eu am avut probleme cu morcovul si am renuntat si am trecut la cartofi cu pastarnac. Si morcovi putin in bibe cu lapte, o lingurita intai, doua mai tarzi.
u
sraluca
Mihai Alexandru 25.12.2006
Poze cu Bila
poze de la mare
Ivona1977 spune:
Monu, stai linistita daca a zis doctorul ca e bine! Tine-te tare...
Shine m-ai distrat cu gandacii...Daca ai gandaci e rau de rau, stiu cum e de la camin, ii auzeam noaptea cum fosneau, vai ce scarba imi era... Ma strange in spate si acum...Tin minte ca foloseam o spuma Raid parca si nu mai veneau.
Adela, Ella si-a descoperit parul si e fascinata de miscarile pe care le poate face cu degetele de la picioare. Inca nu a ajuns la nivelul vostru...
Cristiana sunt bune carucioarele astea cu 3 roti! Al meu e foarte usor de manevrat, desi cam greu, sunt multuita. Succes la cumparat.
la fete, ma duc sa organizez un dulap.
Ivona si Ella 12 ianuarie 2007
Poze botez
Ivona1977 spune:
Sraluca si a mea scoate limba de vreo 2 zile! Eu cred ca se scarpina la gingii, dar mai stii...De balosit, ca de obicei...
Ivona si Ella 12 ianuarie 2007
Poze botez