buna fetelor!ma numesc georgiana, am 23 de ani si sunt studenta la medicina in anul 5.De 3 ani ma confrunt cu o problema de sanatate si anume cistita. Mi s-a declansat odata cu inceperea vietii sexuale. La inceput nu stiam exact ce este si nu am urmat tratamentul corect am luat ciprofloxacina cred c a3 zile .De atunci am recidiva dupa recidiva.Ca simptome am usturimi groaznice.Am mers la o gramada de doctori dar toti imi spun ace;as lucru sa beau lichide, sa fac uroculturi.multe di aceste analize mi-au iesit sterile si pe mine ma ustura in continu.Tot timpul trebuie sa stau cu apa dupa mine ca altfel imi e rau.Am apelat si la un tratament homeopat.Nu stiu ce sa zic il fac de o luna dar nu vad nici o diferenta . Mi s-a mai spus ca am si nisip la rinichi.Va rog mult daca stiti vreun doctor sau ceva cu care va trecut voua.
multumesc!
Bine ai venit pe si felicitari din partea mea pt meseria pe care ti-ai ales-o!
Pot sa-ti spun ca mama mea se confrunta cu aceleasi probleme ca si tine si pana acum pt cistita asta rebela, numai antibioticele Zanocin OD au dat rezultate.
Pt nisip la rinichi cele mai bune sunt lichidele, iar daca tot trebuie sa bei foarte multe incearca sa-ti prepari ceaiuri din galbenele, coada soricelului, etc.
Eventual intra la topic-ul naturiste si homeopate si intreaba fetele ce tratamente naturiste ar fi bune pt tine.
incearca tratamente naturiste, precis te vor ajuta.
eu stiu ca ceaiul din muguri de brad este foarte bun pentru infectii urinare.
Sanatate !
Ingrid si Cristi 4 ani si 2 luni
Cand te usutura ? De fiecare data cand urinezi sau doar din cand in cand?
Eco la rinichi ai ?
Antibiograma ai facut-o?
Endoscopie vezicala?
Irigografie ureterala?
VSH-ul cum e ?
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos