Doar pentru tatici...cum va implicati ?
Raspunsuri - Pagina 4
mariuspan spune:
Cred ca cel mai bine apreciaza mamicile cum se implica taticii!!!
Dar hai sa zic si eu ce mai fac impreuna cu fetita noatra Mara...Seara si dimineata ii pregatesc eu lapticul, mai ramanem amandoi acasa si o lasam pe mami sa mai iasa si ea putin, cupmar pampersi, laptic si altele necesare fetitei, ooo si cel mai important baita i-am cam facut-o eu de cand a fost mitititca (bineinteles cu ajutorul mamicii. Ne mai jucam impreuna, mai iesim si in oras si o lasam pe mami sa se odihneasac putin. Nu foarte multe ca cele mai multe le face mami, bineinteles. La ea este tot greul.
emil1310 spune:
Emil 29 ani -Deva
Cum ma implic eu,hm...ia sa vad....
Deci,de 1 saptamana sunt singur cu RAZVAN care are 7 saptamani (din care 2 saptamani a stat la oxigen la nastere). Mami saracuta este internata la Cluj cu osteoporoza la varsta ei de 26 de ani.Si noi ne descurcam de minune mai putin cand plangem,Razvan din cauza colicilor si eu de dorul lui mami.
In rest ce sa facem ,mancam dormim si mergem toata ziua afara sa ne plimbam ca in casa ne plictisim.
Stati ca am uitat sa va zic ca mami a venit acasa in urma cu 1 luna din spital de la Deva unde iau zis ca are un ,,junghi intercostal,, si trece si dupa aia a am internato la Cluj.
Deci din 11 aprilie ma ocup singur de toate,ce ziceti ma descurc....
Acuma o asteptam pe mami sa vina acasa ca ne este dor de ia si plangem in ficare seara,oricum vine miercuri in 21-mai,nu mai avem mult.
Daca vreti sa va povestesc cum n-i sa schimbat noua viata din cauza unui doctor incompetent(Doctorul Ciotea din Deva) care dupa 9 ecografe si controale nu a reusit sa vada ca sotia mea avea placenta previa spunetimi ca va povestesc sa nu pateasca si alti ce am patit noi.
stefaniya spune:
quote:
Originally posted by emil1310
Emil 29 ani -Deva
Cum ma implic eu,hm...ia sa vad....
Deci,de 1 saptamana sunt singur cu RAZVAN care are 7 saptamani (din care 2 saptamani a stat la oxigen la nastere). Mami saracuta este internata la Cluj cu osteoporoza la varsta ei de 26 de ani.Si noi ne descurcam de minune mai putin cand plangem,Razvan din cauza colicilor si eu de dorul lui mami.
In rest ce sa facem ,mancam dormim si mergem toata ziua afara sa ne plimbam ca in casa ne plictisim.
Stati ca am uitat sa va zic ca mami a venit acasa in urma cu 1 luna din spital de la Deva unde iau zis ca are un ,,junghi intercostal,, si trece si dupa aia a am internato la Cluj.
Deci din 11 aprilie ma ocup singur de toate,ce ziceti ma descurc....
Acuma o asteptam pe mami sa vina acasa ca ne este dor de ia si plangem in ficare seara,oricum vine miercuri in 21-mai,nu mai avem mult.
Daca vreti sa va povestesc cum n-i sa schimbat noua viata din cauza unui doctor incompetent(Doctorul Ciotea din Deva) care dupa 9 ecografe si controale nu a reusit sa vada ca sotia mea avea placenta previa spunetimi ca va povestesc sa nu pateasca si alti ce am patit noi.
te vei descurca cu siguranta.Sunt momente grele in viata dar trebuie mers mai departe.
Poti face un topic unde iti scrii povestea,daca te ajuta sa te descarci si vrei s-o imparti cu noi.
Sanatate sotiei si lui Razvanel!
CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya
Elena.2006 spune:
Si sotul meu se implica in limita timpului disponibil.Are grija sa nu lipseasca nimic, sa ne scoata in parculet, sa ii faca baie, seara se ocupa de laptic.Au fost zile cand am lipsit de acasa si a stat cu baietelul si s-a descurcat.La randul lui baiatul il iubeste la nebunie si deabia astepta sa vina tati acasa sa il ia in brate...
Elena M.&Adrian Atit de mare
paula2003 spune:
Sotii trebuie implicati de la nastere si ......
Nu i-am facut singura si trebuie sa se implice si ei in ce pot si cum pot. Acum si voi trebuie sa fiti multumite cum fac si cat fac. Daca stii sa cedezi si cum sa pui problema te va ajuta si in cresterea lor. Acum noi suntem la faza in care ii luam cu noi peste tot si este un tur de forta si nervi de ambele parti. Sper sa treaca perioada si sa-i educ mai repede sa mergem cu placere la cumparaturi sau alte treburi. Nu este usor dar incerc si sper sa si reusesc.
Paula & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Paul (03.01.2006) & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Alexandra (13.12.2003)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c7152888cafc1187f281&skin_id=0 br / " target="_blank">Copiii nostri
www.youtube.com/watch?v=TNCb0PvlUS0" target="_blank">Copiii nostri 1
paula2003 spune:
Noi dupa atatia ani ne-am impartit treburile si stim fiecare ce face si cum. Eu sunt mult mai iute si a trebuit sa invat sa tac si sa ma multumesc cum face si in cat timp ca sa fiu ajutata. A fost greu dar acum nu mai observ.
Paula & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Paul (03.01.2006) & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Alexandra (13.12.2003)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c7152888cafc1187f281&skin_id=0 br / " target="_blank">Copiii nostri
www.youtube.com/watch?v=TNCb0PvlUS0" target="_blank">Copiii nostri 1
aime spune:
De acord cu Paula, tatal trebuie sa faca parte ca si mama din "viata" copilului si a familiei. Si noi avem parte de un tati care se implica si o face cat poate el de bine (ca ii mai gaseste mami nod in papura , da e un tati implicat).
Si acum off topic, Paula, sa-ti traisca copilasii, sunt o dulceata, Alexa s-a facut o frumusete (nu ca n-ar fi foat) si e domnisoara in toata regula, Paul e un ingeras. Nu cred sa ma mai stii, dar mereu te-am admirat si citit cand te-am zarit pe forum.Numai bine si
pity77 spune:
E evident ca un barbat cu greu poate ajunge la nivelul de indemanare al sotiei sale in ceea ce priveste ingrijirea copilului. Taticii nu sunt asa de buni bucatari, par a fi mai detasati (isi vad si de jobul lor), dar compenseaza la multe alte capitole. Un tatic se joaca mult mai fain cu un baietel, de pilda, e mai permisiv cu cel/cea mic/mica si asta se vede in atentia pe care o primeste de la copil...
Asa ca sa nu mai zica nicio mamica de pe forum (si nu numai) ca barbatii nu stiu sa se ocupe de propriul odor... Am dreptate, baieti?
mamicaMarta spune:
Sotul meu a fost alaturi de mine inca prima luna. A meritat din plin efortul, caci este o experienta uimitoare. Am invatat atatea lucruri noi impreuna! Totul se invata din mers si nu e o tragedie daca nu stii unele lucruri. Rabdare, intelegere si comunicare dragi tatici
Avertisment - reclama ilegala
malexys spune:
Va salut!
Sint un tatic care se implica mai mult decit mamica in cresterea copiilor nostri: Bianca 1,3 ani si Catalin 3,6 ani. Eu sint in concediu de ingrijire copil. Nu pot sa spun ca sint total implicat pt ca mai merg si la munca. Pe Catalin il duc la strabunica pe la ora 11, iar Bianca ramine cu bunica. Nu stiu ce ne faceam fara ajutorul lor. De fapt stiu ce ne faceam: as fi fost implicat total Daca stau bine sa ma gindesc cred ca era mai bine sa stau eu cu ei tot timpul. Macar stiam de ce sint frustrat. Acum nu sint sigur de ce: din cauza ca la birou nu reusesc sa fac mare lucru sau din cauza ca nu sint un tata bun?!
Acum am postat de fapt pentru ca am patit buba azi. Catalin a cazut si s-a lovit cu dintii de o treapta din beton. Si-a perforat buza cu dintii si spune ca-l dor si dintii. Nu stiu ce sa-i pun la buza ca sa-l ajute. Si ma intreb daca nu cumva era bine sa mergem la urgente. La inceput nu parea asa grav dar acum se vede ca are gingia umflata, buza e imensa si se vad urmele dintilor pe unde au intrat si unde au iesit.
Scriu si eu acum ca sa ma descarc un pic....
Ma simt mai bine deja