***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (65)
Raspunsuri - Pagina 23
Alyna24 spune:
Mesaj de la Monyza:La 9.11 min dimineata s-a nascut minunea
noastra cu 3250gr si 50cm,apgar 9.Cezar cu anestezie totala.SEamana toata cu taticul ei si doarme de cand s-a nascut!Pupici!
AM vb si la tel cu ea si este ok, inca nu i-a adus-o pe printesa, era un pic slabita!Va pupa pe toate!
Alyna cu pitik de David Andreas(22 Aprilie 2007)
Alyna24 spune:
Ieri am primit mesaj de la Kay si a zis ca azi ii face cezraiana si ne anunta pana seara!
Kay, 
CURAJ!Iti tinem pumnii!!!!!!
Monytza, sa va traiasca printesica si sa fie sanatoasa!
ankaa spune:
Buna fetelor!Wow cati bebei
DIDIALEX,LIVIANA,MONYTZA felicitari pt bebei.Sa va traiasca,sa creasca mari si sanatosi iar voua refaceri rapide si mult laptic.
ELTEKA
curaj ca vine Dolofanel
.KAY
nastere usoara si ma rog sa fie totul bine cu tine si bebita.
Paflo spune:
Salutare!
Miniuta, m-a impresionat pana la lacrimi povestea voastra! Fruntea sus! Faptul ca nu-ti alaptezi copilul nu inseamna ca nu esti o mama buna! Uita-te in ochii bebeului tau si ai sa vezi ca ti se umple sufletul.
Chris, noi folosim o crema ptr iritatii de la Sanosan, cu oxid de zinc, ulei de masline si proteine din lapte. Si noi am avut o iritatie oribila cand am iesit din spital, dar s-a rezolvat in 2-3 zile. A! Sa nu uit! Si nu folosim servetele umede, ci o spalam de fiecare data cand face cacuta cu apa simpla, calduta, la robinet.
Alyntha, in 4 iulie e ziua sotului, deasatorit ne-am casatorit in 30 august (zi in care s-a pozitivat si testul de sarcina anul trecut
).
Va pup,
Florina si Sofia
Florina R.
chris27 spune:
fetelor,stupoare!M-am cantarit din nou...48 kg...ma simt in continuiare vlaguita...nu ma atrage nici o mancare.Esti binevenita,Timur!Fetelor,va rog sa o treceti pe Timur pe listuta,ca eu nu stiu!Ma depaseste si sa pun majorete ori alte simboluri...si nici nu am vazut mesajul ei 9primul).merci Poohy pt informatiile despre Arthurana,,,am vrut doar sa stiu ca e bine,ea si bebe...
Motannel spune:
Liviana, felicitari! Sa-ti traiasca bebe Bogdan!!!! La multi ani sotului!
Elteka

DidiAlex, felicitari! Sa-ti traiasca bebe David Gabriel!!!!
Monytza, felicitari! Sa-ti traiasca bebelina Maria Antonia!!!
Kay

Andrada, Ella, multa sanatate! Imi pare rau ca treceti prin atatea neplaceri!
Miniuta, am citit povestea ta. Impresionanta! Acum ... fruntea sus .... si multa sanatate sa va bucurati de David! Ca fapt divers ... si eu ma bazez foarte mult pe mama!
Florentina Roman, mie nu mi-au cerut adeverinta de la serviciu. Am avut nevoie de ea doar in spital. La dosarele pentru primarie au cerut doar certificatele de nastere de casatorie, buletinele ... Le-a depus sotul meu ... sper sa nu ma insel eu!
Asa creste Teodora-Iubita ticker vechi
Asa creste Teodora-Iubita fotografii album comun
Motannel si
Teodora Elena
mica0307 spune:
monytza felicitari pentru bebelina.
kay

elteka

Fetelor voi dati calciu la bebei? Mi-a zis dr aseara sa ii dau 1/2 fiola/zi timp de 10 zile dar azi cand am incercat sa ii dau a dat-o pe toata afara, s-a tot strambat si mai era sa se si inece. Sa ii amestec cu putin lapte???
Mica cu
Maya Alexandra (10 mai 2007)
Poze
michigan spune:
hai mai timur nu te supara si tu pe noi chiar asa de la inceput
cred ca am fost luate putin de val pentru ca dupa o perioada de liniste vad ca se precipita si apar foarte multi bebelashi
hai s-o luam cu inceputul...
bine ai venit la noi...sper sa te treaca cineva in lista...as face-o eu...dar ma depaseste situatia...
vad ca dpn e pe 9 iunie
deci mai ai un pic, in privinta inducerii, cred ca decizia ii apartine doctorului in functie si de cum a evoluat sarcina pana acum si de multe altele...
sfaturi pt nastere naturala (adica neprovocata) cautai?
pai...plimbari lungi...
....si mai vb fetele de un minunat coctail cu ulei de ricin si cu nu mai stiu ce...
, am inteles ca ajuta uleiul de ricin...se da si in spital pt grabirea nasterii...
in rest Doamne-ajuta!
si un
sa-ti treaca supararea!
mihaela
39 sapt Octavian Andrei
POZE
AMR 5 zile...pana la internare
Alyna24 spune:
Acum am term de citit si se pare ca mi-au luat-o alte fete ininte cu
vestea despre Antonia si Monytza!![]()
Felicitari fetelor care au nascut!Sa aiba bebici sanatosi si recuperare rapida!
Vali5,mersik de lamuriri.
Chris, wow!!!!!!!DEja ai 48 kg?Cum ai reusit?EU ma chinui sa ajung la 49 dar deocamd am 55!
Tu mai alaptezi?Euda, fara supliment!
Monicoasa-asa am patit si u cu Davidutz de cateva ori!Am inceput s folos Pampers nr 3 si asa patea la inceput si cu masura asta!EU zic ca nu mai sunt ok dpdv calitativ!Sau o fi treaba cu putica insus?Ca mie dr mi-a zis sa i-o ridic!![]()
Sobi, acum iau doar No Spa!SI mi-am fact niste ciaiuri speciale de rinichi cand aveam crizele+algocalmin si Nurofen pt copii!SI....noi cred ca vom merge la mare totusi!NU-l vom tine in soae, normal dar....de ce sa nu mergem?Normal ca nu vom mai merge in fiecare wk dar....oricum!Am fost si la gratar cu el la 3 sapt!![]()
Ella-ce tare faza cu David al tau!AL meu deja a facut pipi pe toti in afara de ta'su!![]()
MIca, cred ca ai dreptate cu suptul!
Carrie,[pup]
Alyna24 spune:
Noi azi am iesit in parc Tinereului cu tati si Davidutz a fost un pic
marit dar l-a potolit ta'su ca se pricepe!
La mine nu se potoleste chiar asa rpd!
Cum o reusi?![]()
Am venit in casa de la 14.45 si inca doarme!E cumintel in rest....doar seara inainte de baita mai are crize de plans si dupa pan apuc sa-i bag tzitzi in gurta!![]()
Andrada, sa te faci bine!
Poate iesim cu bebicii nostri in parc si noi!Chiar am trecut pe langa tine azi in parc, am vrut sa te sun dar...eram cu tati si am preferat un moment de intimitate in family!C aa oricum nu iesim cu tati in fiecare zi!