quote:
Originally posted by nikol31
hai ca stiu ca v-am zapacit. dar mai am o intrebare. dar acele intariri ale burticii care nu creeaza nici o presiune sau o strangere au vreun efect asupra colului? ar trebui sa-mi fac probleme sau numai daca acelea mai puternice in care imi simt tot uterul incordat ar fi multe??? ca din acestea am toata ziua, cel putin de 5 ori intr-o ora simt ca burtica este mai tare. e adevarat ca de cand am sesizat mai tot timpul sunt cu mana pe burtica, am denevit paranoia!!!!! scapati-ma de acest fenomen patologic!!!

nikol mama, de ce nu vorbim noi despre asta la "contractii nedureroase"? si eu am EXACT ca tine. butica tare f des, simt doar cand tin mana pe burta.... iar alea nasoale nu poti sa le ratezi. simti cum se strange uterul ghem. dar eu am multe intariri pe care nu le simt decat cu mana. fara alte senzatii.
intaririle partiale ale burticii pot fi bb sau contractii focale. daca e piatra piatra, e contr focala. daca e doar tare, e bb.
dar haideti la subiectul celalalt. ca sa nu urmarim mai multe in paralel. exact ce spune nikol spunem si eu la inceputul subiectului.
Aylin, 
 28+  
pozici
atat de mari suntem