Sa leshin, nu alta !

Sa leshin, nu alta ! | Autor: Tzuni

Link direct la acest mesaj

Dimineata, cand sa ies din casa, gasesc in exteriorul usii, lipit, un post-it galben, pe care scria cu pix negru "Mersi pt TV!"

Intru iar in casa, verific televizoarele...erau la locul lor...
Hmmm, o fi vreun avertisment? Cineva jinduieste la tv-ele mele? Am simtit pe sira spinarii o furnicatura luuuunga! Cum sa-i explic pisicii ca trebuie sa pazeasca kasa cat timp lipsesc eu?

Am inspiratia si intorc foicica pe partea cealalta! Cand colo....era adresa unei firme care monteaza incuietori si sigurante pt usi de apartament! Si mai era un post-it si la vecinu'...si la vecinu'...si tot asa....

Am ras de prostia mea, dar m-am si enervat: ce reklama e asta, mama? Daca eram vreo babutza cu by-pass la inimioara? Poate dadeam ortu' popii cu reclama lor cu tot in mana!

Asa, ca-s mai tinerica am scapat cu zile!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adi_dalma spune:

Wow drutza reklama!
AR fi fain sa i intrebi daca asta inseamna ca pastreaza duplicat la toate yalele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Ce idee au avut si cei de la firma respectiva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kover spune:

persoana care a pus reclama a avut rabdare nu gluma:sa pui pe fiecare usa la nu stiu cite blocuri! pai nu era mai simplu sa puna in cutia postala?pune firma pe lista neagra,iar cind ai chef sa te descarci pe cineva suna firma si...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Eu n-am inteles insa care e faza ... daca era o firma de incuietori si yale ce treaba are cu TV-ul?

Da' sa lesin eu, nu alta, azi-noapte ... ca am vazut hotii pe balcon ... si nu e gluma, vorbesc fff serios. Inca imi vine sa tremur cand ma gandesc ... nu am dormit toata noaptea. Si unde mai pui ca sunt si .

Petronela

puiutul mult dorit !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by pet.cost2005

Eu n-am inteles insa care e faza ... daca era o firma de incuietori si yale ce treaba are cu TV-ul?

Da' sa lesin eu, nu alta, azi-noapte ... ca am vazut hotii pe balcon ... si nu e gluma, vorbesc fff serios. Inca imi vine sa tremur cand ma gandesc ... nu am dormit toata noaptea. Si unde mai pui ca sunt si .

Petronela
puiutul mult dorit !!!!

Aoleu!La ce etaj stai?
Eu la anul ma mut la casa si mi-e frica de pe-acum...

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pet spune:

quote:
Originally posted by pet.cost2005

O fi din cauza sarcinii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

Sa aiba efectul scontat, trebuia sa gasesti post-it-ul lipt de TV in sufragerie

Cu respect,
G.

www.siteaudit.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnaGN spune:

quote:
Originally posted by joxy

Sa aiba efectul scontat, trebuia sa gasesti post-it-ul lipt de TV in sufragerie

Cu respect,
G.

www.siteaudit.ro

Asta e sadica
Mureai si fara probleme de inima

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

alina - la et. 1 stau .... si s-au urcat pe balconul meu prin gradina vecinului de jos ... fiind cald in perioada asta (n-am aer conditionat), las usile la balcon deschise ... ei si i-am zarit pe la 2.00 ca incercau sa intre in casa, insa se chinuiau cu plasa de tantari ... sa o deschida ... am inceput sa urlu ca din gura de sarpe si s-au speriat de au fugit cat colo ... erau 3 si ii asteptau o masina in parcarea din fata blocului ... Maaammaaaa ... nu doresc nimanui sa treaca prin speriatura mea....

pet - da, e ff posibil de la sarcina sa nu-mi mai functineze "circuitele" ... ca nu am inteles deloc legatura intre reclama si TV. Sau, mai sigur, de la sperietura de azi-noapte ... de nesomn ... in fine ... nu ma bagati in seama

Petronela

puiutul mult dorit !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Ma intreb cat timp va mai trece pana vom gasi lipite pe usi anunturi de genul: "V-am schimbat yala. Factura o puteti plati la ..."

Mergi la inceput