Mega Image Dr.Taberei -sunt oripilata!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns speed spune:

quote:
Originally posted by Elise

Da, pot sa incerc sa intru si cu mashina - stric ceva, platesc, si care ar fi problema?!

]

si daca "strici" copilul altcuiva?? platesti fara problema,banuiesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

quote:
Originally posted by speed

si daca "strici" copilul altcuiva?? platesti fara problema,banuiesc.

exact.
Daca daram copilul cuiva care e aranjat frumos pe raft cu funda roshie, platesc. Alta intrebare penibila?

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Nici aici nu se intra cu role in nici un magazin. Dupa ce ca poti sa aterizezi mai lovesti si pe altii. Cat is astia de inebuniti de roller skates sau board dar in magazine nu i am vazut.

Propunere: ia le sticle cu apa la tine! Du le si cumpara le suc!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Ca de obicei se pune accentul pe ce nu trebuie. Problema e ca angajatul magazinului le-a imbrancit pe fete. Sa va vad la fel de senine cand cineva v-ar imbranci copiii.

Keep the promises you make to yourself.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia spune:

quote:
Originally posted by Clover

Ca de obicei se pune accentul pe ce nu trebuie. Problema e ca angajatul magazinului le-a imbrancit pe fete. Sa va vad la fel de senine cand cineva v-ar imbranci copiii.

nu,problema initiala e ca nu trebuiau sa intre cu rolele,dupa care ala le-a impins-asta e o alta problema,care trebuie reclamata.daca intrau fara role sansele sa le impinga angajatu' needucat si neprietenos erau macar mai mici,daca nu cumva inexistente?
si problema cea mai serioasa e faptu' e ca in Romanika multi oameni nu reusesc sa priceapa ca in societate exista reguli,care trebuiesc respectate.n-am vazut pe nimeni,nicaieri intrand cu rolele-n magazin...la fel cum nu intram cu bicicleta,sania,etc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

quote:
Originally posted by Lia
...la fel cum nu intram cu bicicleta,sania,etc...

doar cu masina avem voie sa intram atita timp cit avem bani sa platim daunele.

in legatura cu asta,aici multe magazine au interzis si accesul cu heelys ("adidasii" aia cu rotita in talpa.. ) fiindca au existat multe accidente.si nu e vorba doar de marfa-vad ca toti se leaga doar de marfa.e vorba ca te poti accidenta si poti accidenta si alte persoane.
angajatul respectiv nu avea voie sa imbrinceasca fetele si trebuie raportat la conducerea magazinului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

1- de obicei fiecare magazin isi face regulile cum ii vine, dar nu le afiseaza nicaieri. Pot sa presupun ca am voie si cu rolele, si cau catzelul, si mincind vreo inghetzata in incinta respectivului magazin, cit timp nu e specificat ca n-am.

2- "pericolul" rolelor e supraevaluat: cit timp posesorul a ajuns pin' la magazin printre oameni si n-a murit, nici n-a omorit pe nimeni, putin probabil sa se prabuseasca taman peste vreun cumparator, tocmai atunci. In plus, sta nici n-ar fi problema magazinului. Cel mai probabil ar fi pericolul de a deranja ceva marfa de pe raft, si asta nu e o nenorocire.

3- respectul fata de cumparator e inexistent. Intr-un mediu civilizat, ii este atrasa atentia la intrare ca incalca regulamentului magazinului, si este rugat sa nu foloseasca rolele/catzelul /etc in magazin. Nu luat de o aripa si dat afara cu tam-tam cind e pe punctul sa iasa.

4 - pe copilul meu nu-l atinge nimeni, indiferent de circumstante, cu atit mai mult cu cit eu sint acolo - si nu sint de decoratie. Decit sa traiasca fie-mea cu impresia ca oricind poa' sa vina oricine de pe strada si sa o agreseze cu noi de mina, mai bine cu amintirea ca mama-sa a distrus sandramaua aia din Dr. Taberei.

Astea-s problemele principale.

Asa ca, adi_dalma- in locul tau faceam eu un show suficient cit sa cheme ei shefii, politia si protectia consumatorului, si pompierii si forurile internationale eventual, sa nu fie nevoie sa ii chem eu.

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Aaa, pai aia de la M. Image au niste angajati... Eu nu am mai intrat de ani de zile la ei.
Intr-o seara, eram foarte obosita, am platit cu un card, am avut impresia ca am dat altul, am tastat PIN-ul incorect o data, a doaua oara la fel si, cand mi-am dat seama ca e alt card, am incercat sa tastez pin-ul corect, da' tot l-am zapacit .
Mi-a oprit casiera card-ul zicandu-mi: asta ramane aici .
Am scos actele de identitate, au vazut ca nu e card furat, da' se stransesera deja vreo 5 din aia care patruleaza printre rafturi, ma inconjurasera (cu toate ca au vazut ca nu e furat cardul!!!) si se uita lumea ca la urs. O situatie de toata jena, pe bune!
Io recunosc cc ca era vina mea si ca incurcasem borcanele, da' nu asa se procedeaza...

A, si am avut o eleva la seral care lucrase la ei si mi-a zis ca ii punea sa stearga termenul de valabilitate de pe oua si sa stampileze alt termen , stergeau cu o carpa cu nu'sh ce solutie mazga de pe mezelurile expirate si alte asemenea magarii...

-------------------------
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! ! !
-------------------------
Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Badarania celor de la Mega e deja celebra: mie odata mi s-a interzis sa testez un deodorant (NU PE MINE, ci voiam daca functioneaza, ca am mai gasit sprayuri stricate). Bun, m-am executat, desi in alte supermarketuri e voie, insa nu te joci cu regulamentul firmei, nah!
Insa peste cateva saptamani ce-am vazut? O supraveghetoare testa n sprayuri la rand si-i povestea alteia: "asta miroase bine, asta nu..."

Bine ca s-a deschis Cora langa Mega, ca nici nu mai calc pe acolo

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

quote:
Originally posted by Clover

adi_dalma, macar nu le-a imbrancit spunand "iesiti afara tiganci imputite" ca era lumea aici in delir ca bine le-a facut.

Ete fleosc!!! Unde dai si unde crapa

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2
http://www.dropshots.com/maraki3

Mergi la inceput