rana cauterizata col .in cit timp se vindeca?

rana cauterizata col .in cit timp se vindeca? | Autor: micha

Link direct la acest mesaj

Am depistat o rana pe col absolut intimplator la un control de rutina.La inceput am fost socata,nu-mi explicam cum de mi se intimpla mie?????????.Dar , doctorita m-a linistit ,am pacut PAP-ul,analiza secretiilor,un tratament local cu ovule si creme,spalaturi, iar dupa 10 zile de astfel de tratament am facut cauterizarea.Rezultatul PAP a fost 2 iar din analiza secretiilor a depistat Trichomonas desi nu aveam nici-o scurgere dubioasa.
Acum am trei saptamini de la cauterizare,doctorita spune ca se vindeca frumos(rana nu era mare),am avut in acest timp scurgeri apoase ,apoi au devenit usor colorate in roz,apoi au disparut.La control dr imi spune ca voi mai avea asemenea scurgeri pina la vindecarea completa.Acum 2 zile cind credeam ca s-a cam terminat am observat o mica mica pata roz pe chilot.....iar a doua zi iarasi o mica pata roz.
Fetele care au mai trecut prin experiente asemanatoare imi puteti spune daca este normal,si cit timp voi mai avea asemenea scurgeri?
Doctorita spune ca e normal ,dar am bombardat-o cu atitea intrebari ca parca mi-e jena,acum incep sa va stresez pe voi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

Eu zic ca e normal. si eu am patit la fel. la unele tine mai mult la altele mai putin, dar nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi atat timp cat nu ai hemoragii puternice.

"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Eu stiu ca vindecarea are loc in 6 saptamani. O sa ai si niste pete maronii cand vei elimina coaja de la rana.
Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Depinde si de marimea ranii. Eu de exemplu nu am avut nici un fel de scurgere dupa , nici o durere , jena , schimbare , nimic.
Am facut pauza sexuala de 3 saptamani(recomandat de medica), la mine a fost o luna si ceva insa ca sa fiu sigura ca e ok

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos

Mergi la inceput