Albinute si bondari de martie - aprilie 2007 (5)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cheburashka spune:

Dragele mele,
multumesc tuturor celor care m-au incurajat. Stiam eu ca trebuie sa-mi cresc copilul asa cum simt eu si nu cum imi spun tot felul de pediatre... M-am gandit eu mai bine si am zic sa le ascult, sa-mi notez, dar cand e sa iau o decizie importanta sa cer si alte pareri. Problema mea este ca stau cam la periferia orasului, unde se ajunge destul de greu cu aglomeratia asta din Otopeni si nu prea multe pediatre se incumeta sa vina pana la noi. Iar sa iesim noi e inca devreme si in plus, singura cu bebe asa mic in masina, parca nu m-as arunca... Daca tot e vecina cu mine "tanti pediatra 2" cred ca o voi pastra, in caz de urgenta, chiar daca nu-mi prea plac principiile ei.

Apropo de subiectele controversate:
dormitul in pat cu bebe - bebe al nostru are camera si patutul lui unde am pus o canapea. Eu ma culc in dormitorul meu pana pe la 3, dupa care-i dau de mancare si ma intind pe canapeaua din dormitorul lui bebe, caci pe la 6 incepe sa se foiasca, sa maraie si e mai greu. Uneori, il iau cu mine pe canapea, ii pun suzeta, se mai foieste, o scapa si iar i-o pun, pana adoarme langa mine. Nu stiu daca e bine si se va invata asa, dar parca sa ma scol de fiecare data din pat cand ii cade lui suzeta... Asa dormim si noi pana la 8.30 - 9.00. Ce parere aveti? Se va invata asa?
Seara insa, nu are nici o treaba, dupa baie ii dau de mancare si adoarme imediat. Il pun in patut, ii sting lumina si nani.

vita in cuplu - la noi e liniste si pace... nimic deosebit. sotul vine pe la 8 de la servici, ii facem baie pe la 9 si pe la 9.30 deja bebe e in patut. atunci mai stam si noi si mai vorbim, mancam in liniste, ne uitam la filme. Peste o saptamana facem un an de la casatorie. Mi-a promis sotul ca ma duce la un restaurant tare drag mie. Abia astept. Il las pe bebe cu mama, care abia asteapta sa stea cu el tot weekendu'. Sa speram ca nu-i face scandal prea mare.

Abia astept sa-mi povestiti cum a fost in parc. Eu nu prea o scot, caci am o curte foarte mare si doarme toata ziulica afara, asa ca ar fi cam inutil sa ma car cu bebe asa mic tocmai in parc, care e si foarte departe de mine. Oricum, cred ca o sa fie foarte simpatic sa va intalniti toate, sa schimbati impresii, pareri. Mi-ar fi placut si mie, sincera sa fiu...

Va pup pe toate cu drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

LA MULTI ANI ALBINUTE SI BONDAREI SA FITI SANATOSI SI SA ADUVETI NUMAI BUCURII PARINTILOR VOSTRII

fetele care numai alaptati, Iunita....cum ati procedat cu lapticul care inca mai venea? ca eu am putin de abia reusesc sa mulg pt o masa 30-40 ml cel mult si vreau sa stiu ce sa fac cand nu-i mai dau....ca de sapt viitoare as vrea sa renunt cxa numai chinui fata ca numai vine nimik din san....mi-e frica sa nu dau in vreo mastita ceva daca nu ma mulg...si daca mulg tot mai iese....

Carmina de MARIA CRISTINA 8 martie 2007

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">comoara mea mica
www.onetruemedia.com/shared?p=28e4816245397340f2cea6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">asa ma distrez eu cu mami
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Asa creste puiutul meu

pozici
poze Criss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

TUTUROR BEBEILOR NOSTRII

KARRA pune comprese reci cat mai dese si in 2-3 zile se opreste laptele.

AMMA super tare faza cu sotiorul

kk si a mea face o data pe zi si mananca doar san dar adevarul e ca si eu am probleme cu constipatia.

ELA multumim mult de ceea ce ai scris,multe sfaturi utile

ELYANNE insanatosire grabnica puiutilor!!!

Noi suntem bine la o luna si 8 zile avem 5.140 kg si 56 de cm deja imi zambeste si ma topesc de dragul ei,asa cum spunea si SHERBI si eu avem un plan bine pus la punct inainte de nastere cum imi voi creste copilul dar acum..... am trecut cu vederea peste multe,important este ca ei sa fi bine si sanatosi.

si mamicilor si sa aibe parte numai de fericire alaturi de puiutii lor

laurade arianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_2007 spune:

Capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

quote:
Originally posted by ElenaGiulia

Mirandolinao sa vad pe unde gasesc un medic bun pe la nebunii astia ca ma apuca boala cand stau cate 2-3 ore sa astept prin spital,sper sa nu aiba nimic,cat despre sot nu reclamastie ca nu peste mult timp isi va relua locul.Nu te lasa bebelina sa dormi?

Mamica a Alexandrei(2000)Giulia(2004)si Arthur 28-3-2007http://good-times.webshots.com/slideshow/558937442IwMcewhttp
http://b1.lilypie.com/fUZKm3.png

Ba Maya ma lasa sa dorm, sunt io insomniaca de vreo 10 zile, nush ce sa mai fac

Ella de Iulia Maya 16 februarie 2007
Un altfel de ticker cu Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

quote:
Originally posted by Mihael@
Asadar, fetelor, aduceti-va aminte ca daca nu ar fi fost ei, nu ar fi existat nici comorile pe care le tineti acum in brate. Minunat, Karra - exact, Mirandolina, eu chiar i-am multumit intr-o zi pt. fetita minunata pe care am facut-o impreuna si va zic, e de efect chestia!

Doamne, Mihaela, ce afinitati! Si eu i-am zis asta dar a venit de la sine, nu o gindisem. Si da, a fost de efect

Ella de Iulia Maya 16 februarie 2007
Un altfel de ticker cu Maya

Mergi la inceput