Albinute si bondari de martie - aprilie 2007 (5)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

deci am scris de 2 ori un mesaj si l-am pierdut .

paxela daca intri pe la fantana de la filaret, uita-te dupa noi in parcare - renault kangoo gri - B-90-HTP, ca si noua cred ca ne va lua ceva sa montam carutul, ca nu suntem prea priceputi. abia astept sa trecem la cel sport!!!!

karla32 de cand cu patania ta si eu ma gandesc ca poate nu e sigur sa las scaunul in masina (e drept ca abia azi o sa-l cumpar, pana acum ne-am deplasat in cosulet), dar parca nici nu ma vad plimband scaunul toata ziua in casa.

treburile in casa mai usor, nu ma mai crizez cand nu mai sunt toate "la dunga", ma ajuta si sotul (vorba elyannei - nu face el ca mine, dar nu stramb din nas, e bine si asa). le fac pe rand, baie, bucatarie, camera si nici nu termin bine ca trebuie sa o iau de la capat. de spalat nu termin niciodata, tot la 2 zile bag masina, iar rufele puse frumos in sifonier ... au devenit un vis frumos ca NICIODATA nu termin de asezat, ca vin altele uscate din urma. zicea cineva (scuze ... nu mai stiu exact cine) ca parca nu mai au loc in casa. si eu am senzatia asta ...

dormitul in pat cu bebe ... il mai luam si noi uneori, in general dimineata inainte sa plece sotul la serviciu, ca se trezeste si bebe, papa si apoi se joaca cu taticul din dotare, sau in week-end. in rest el doarme noaptea in patutul lui si ziua pe unde apuca (a se citi: patul nostru, carucior afara-sau in bucatarie cu mine). eu consider ca de cand il avem pe bebe eu am 3 roluri: femeie, mama si sotie. deci trebuie sa am grija de mine, de bebe si de sot.

Mihael@ noi am luat o salteluta de la barza - www. barza-ro .com - au mai multe modele la magazin, ne-a costat 850 sau 950 mii, nu mai stiu exact. o sa fac o poza sa vedeti cum arata. eu sunt super multumita de ea. initial am vrut sa comand pe net una fff asemanatoare si era 1 mil 900 mii, dar ne-a vandut pontul cu mag barza o colega de-a sotului. azi ma duc sa iau si scaun de masina tot de acolo. ma scuzi ca nu am retinut, dar esti din bucuresti?

La multi ani copiluti, sa ne cresteti mari si sanatosi!!!

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze botez - 20 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

LA MULTI ANI DRAGI BEBELUSHI CARE NE-ATI UMPLUT VIATA SI NE-ATI FACUT MAI FERICITI CA NICIODATA!

FETELE CARE VIN LA INTALNIRE- sa spuneti daca veniti sigur in parc, ca eu ma urnesc tocmai de la slobozia.

KRISSY- chiar imi pare rau ca te-ai suparat. sa stii ca problema este generala. si eu pun poze si nu-mi zice nimeni nimic, sau prea rar. (a propos, IOANARADU- poti vedea pozele in link-ul din semnatura, la albumul "a 2-a luna"). si intrebari fara raspuns muuuuuuuuulte. si eu citesc cate 3-4 pagini si la final uit cu desavarsire jumatate din raspunsurile pe care vroiam sa le dau. cateodata revin cu un mesaj nou, alteori nu am timp si ramane asa.

KK CU MUCOZITATI- eu stiu ca nu-i problema. a facut si david de vreo 2-3 ori si ma ingrijorasem degeaba.

MIRANDOLINA- super tare cadoul facut pt. noi, mamicile. eu ma regasesc in totalitate in ce-am citit acolo si ai reusit sa ma faci nostalgica pt. cateva momente. multumim!

ELYANNE- imi pare nespus de rau pt. pitici ca au racit. sper sa ne vedem azi. cred ca e cel mai urat lucru care i se poate intampla unei mamici, sa i se imbolnaveasca copilul. multa sanatate!

as vrea sa dau mai multe raspunsuri, dar avand in vedere cat e ceasul, tre sa incep sa ma pregatesc de plecare.

pup fetele!

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

sherbi eu vin sigur!!! oricum o sa ma invart prin zona de pe la ora 14 ... merg sa iau scaun de masina lui matei, trec pe la serviciu (la 3 min de parc) ... deci daca ajungi mai devreme poti sa ma suni. ti-am trimis PM.

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze botez - 20 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nickol_f spune:

LA MULTI ANI!!! tuturor albinutelor si bondareilor.

Am primit parola, multumesc

Fetelor care va intalniti azi, sa aveti parte de timp frumos si sa ne povestiti cum a fost.

Gheburashka am inteles eu bine, 2 mil pt. vizita iti cerea dr.??? Mie nu imi cere nimik, ii dau eu ca vreau, dar 2 mil mi se pare mult.....Legat de diversificare, eu nu i-am dat pana acum decat tzatzica, si ii merge f bine, in prima luna a luat 1600g, si atunci am intrebat-o pe dr. daca sa ii dau si ceai si mi-a zis ca pot sa-i dau daca vreau dar nu mai mult de 50 ml pe zi, asa ca fiecare dr. e cu ideile lui . Dar chestia cum ca sa nu-i dai sa manance noaptea unui bebelus de o luna mi se pare aiurea rau de tot...... bebelina mea are 6 saptamani si se trezeste noaptea din 3 in 3 ore sa pape, cum naiba sa o pacalesc cu ceai (pe care de altfel nici nu vrea sa-l ia) cand ea incepe sa urle de foame. Sincera sa fiu pe asta nu am mai auzit-o nicaieri........Sau sa o lasi sa plaga 30 de min....pai cine poate sa se uite la bebelusul ei cum plange timp d 30 min fara sa-i faca nimik????
In fine mi se par cam ciudate ideile astea.

Nicol mami de Beatrice 19.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Ciao fete, albinute si bondari!

La multi ani cu sanatate si fericire tuturor copiilor!

Nu am mai scris de mult timp pentru ca am ramas singurica numai cu bebe. Pana acum doua saptamani m-a ajutat soacra mea si asa mai aveam timp si sa scriu. Acuma abia am reusit sa va citesc.

Va rog foarte mult sa imi spuneti si mie denumirea exacta a produselor folosite pentru a scapa de cojite pentru ca suntem de goraza cum aratam. Avem cojite si pe frunte si sprancene...in cap ce sa mai spun. Problema e ca noi avem parut foarte mare. Va multumesc anticipat

Va citesc cu mare interes si vad ca va confruntati cam cu aceleasi probleme ca si mine. Eu sunt destul de suprata ca nu reusesc sa mai fac una alta prin casa in timpul zilei cat sunt numai cu bebe.

Eliana, spune-mi te rog la cat timp dupa ce le dai papa ii pui pe puiuti sa doarma pe burta? Am observat ca si al meu doarme mai linistit pe burta dar parca doarme chiar prea mult. Am impresia ca nu mai simte foamea pentru ca ar face si cate 5 ore pauze intre mese in timpul zilei. Noaptea mi-e frica sa il culc pe burta.

Va doresc vreme buna si distractie placuta la intalnire!

Va pupam!

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 07.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

Mirandolina, daca nu-mi spuneai vedeam mesajul cand facea Maya 2 ani. Eu nu ma uit decit la discutiile noastre, sorry.
Raspund acum

Ama si Lucas 12 Martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

La multi ani la toti bebelusii si la mamici ca si voi sunteti copii pt parintii vostrii!

Elyanne - multumesc de urari,o sa vin cu povesti dupa.La mine o sa fie deosebit de traditia din romania pt ca il botez in religia lor,protestant.Il imbraca in rochita,se canta,..mai multe dupa

Mirandolina - da,mi-e teama sa nu ajung si eu cu diferenat de sani sau Doamne fereste altceva.Eu inainte sa raman insarcinata am facut tratament 6 luni pt sani si mi-e teama ca sa nu fac iar probleme.Eu nu ma las si tot mai incerc sa ma mulg cu mana,sa-l mai pun pe bebe cateodata dar incepe sa tipe.

Azi a fost asistenta si mi-a zis ca dupa ce ii dau de la sanul drept si se satura sa-l pun si la stangul sau cand cere suzeta sa-i dau sanul si asa de cateva ori ep zi poate imi va stimula sanul sa faca lapte iar.

Carl are 62cm si 5.5kg.Arata a baiat.Unii bebei se confunda cu fetitele dar el are trasaturi clare de baiat,scoate sunete care doar un baiat le-ar scoate Sper sa se opreasca inainet de 2m daca va creste in ritmul asta.

Mi-a zis ca il pot pune in port bebe,de fapt de la doua saptamani cica merge dar mie imi era teama ca il tineam in picioruse,dar cica e bine pt bebe ca sta stomac la stomac cu mine,imi simet caldura mea si detin controlul lui dar nu mai mult de doau ore.
Mi-a dat carti in care imi arata si ma invata cum sa prepar si la ce ore sa fac diversificarea.Incepand de la 4 luni.
I-am zis ca i-am dat de doua ori ceai pt ca cerea sa manance mai curand de doua ore si mi-a zis ca sa nu-i mai dau ceai ca ii poate declansa alergii si sa fierb apa sa-i dau in caz ca se pare ai fi sete.Si mi-a recomandat ca atunci cand folosesc sa-i dau ceva cu biberonul sa o faca sotul si asa el va stii ca de la mama are sanul si nu va renunta la san,mai ales ca acum a mai crescut si stie sa faca diferenta.
Mi-a zis sa nu-l mai tin ziua in dormitor cu mine pt ca nu ii formez un somn bun dar problema e ca el nu adoarme singur,vad eu cum fac...

Cat despre subiecte controversate . fetelor,nu putem fi toate pe aceeasi lungime de unda si plus de asta ne-am plictisi sa zicem toate la fel,nu am mai invata nimik.Stand fata in fata si tot am intelege gresit,dar pe net unde foarte usor se poate gasi loc de interpretari e mult mai usor sa intelegi gresit,nu auzi tonalitate,nu vezi figura,hai sa nu ne mai suparam din nimik.Sa stiti ca eu daca zic vreodata ceva contra nu am nimik cu acea mamica,nu ii jignesc ideea in care crede,ci doar imi spun parerea care uneori nu o exprim bine.Aici intru sa ma simt bine si nu sa ma supar sau sa va supar.

Acum ma pregatesc sa merg la medic si sper sa imi dea vesti bune.

ps . e asa bine s-o am pe mama aici

http://pg.photos.yahoo.com/ph/niceeyero/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Salut,

Pentru bebeii nostri
Si sa ne creasca mari si sanatosi!

Iar ati scris mult, sa vad ce imi aduc aminte sa raspund

ioanaradu: eu vin in mod normal dinspre Berceni... dar cred ca azi o sa vin din Colentina, ca trebuie sa ajungem pana acolo la , si o sa mergem numai de la 2 ca de dimineata n-am putut pleca din motive de criza de colici (de fapt de plans). Asa ca o sa ajung cu taxiul si marsupiul. Vedem noi cat o sa stam, ca probabil in cateva ore o sa-mi rupa spatele

Dormitul in pat: nu l-am pus niciodata, si nici de acum incolo nu-l mai pun. Are patutul lui, trebuie sa se invete cu spatiul lui. In plus, poate mai vrem si noi sa facem vreo prostioara si sa putem de el

Krissy: nici mie nu imi zice nimeni nimic de poze, dar cum nici eu nu prea spun desi ma uit la ele, nu ma deranjeaza

Aaa, inca ceva: bebeii vostri mai au crize de plans? Ca al meu s-ar putea sa aiba excese de entuziasm si sa isi faca simtita prezenta sonor prin parc Mai ales ca avem 5 saptamani+, cand teoretic colicii sunt cei mai in floare

Elpower: , nici eu nu-l vazusem

Revin

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

DIANA_JORS- s-ar putea ca maria sa traga o partida de plans daca papa in parc ca ei ii e rau dupa masa asa ca nu-ti fa griji. Maria de fapt tipa nu plange deci...

Noi de venit venim sigur ca Paxela e super draguta si ne ia cu carut cu tot.

Abia astept sa ne vedem. Am ceva emotii cu mulsul fix inainte de a pleca, cu maa Mariucai dar se vor rezolva.

Daca va razganditi toate si nu mai veniti dati de stire pana cel tarziu la ora 14.45. Dar eu sper sa fie frumos si sa ne vedem putin. Si dc incepe o ploaie nu prea rea ca ieri si tot se poate sa ne salutam si sa stabilim o alta intalnire. Zic si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

La Multi Ani tuturor copiilor sa ne traiti si sa fiti sanatosi.

Cria de Vlad 28 Aprilie 2007

Mergi la inceput