insolatie! mi-e rau de mor, ajutati-am si pe mine

insolatie! mi-e rau de mor, ajutati-am si pe mine | Autor: loredana2580

Link direct la acest mesaj

Salut!
Am fost azi la o partida de pescuit si cred k am facut insolatie!
Cum se manifesta? ma doare capul; de mor, am niste stari de voma mari de tot, si tremur foarte tare insa nu-mi e frig.....!
Va rog, stie cineva vreun remediu? NU MAI POT! IMI VINE SA PLANG DAR STIU K MAI RAU II FAC!
Va multumesc si multa sanatate!
Apropo! simt k iese foc din mine!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca74 spune:

Mergi la spital la urgenta! Trebuie sa te vada un medic. Nu e de glumit cu insolatiile. Si bea multa apa. Stiu ca ti-e greu, dar trebuie sa-ti hidratezi organismul.

io

http://tac.families.com/ezb/874526.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

S-ar putea sa ai insolatie! Bea multe lichide,dar multe! Si stai in pat nu la comp!

Laura cu
LARA (10.05.04)& LOUISA(20.04.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Paracetamol

Si daca pielea se inroseste exista acum tot felul de tratamente special pentru asta - mai ales la Avene, apoi Cicaderm - Ivatherm a fost de-a dreptul miraculos (testat pe fii-mea)

Adina + Olivia 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Ar trebui sa te vada un medic..el e cel mai in masura sa iti spuna ce anume sa faci!
Si incearca sa nu mai stai la computer...poate sa iti faca rau...sa iti accentueze durerile de cap...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Eu am facut odata insolatie, tot dupa o partida de pescuit. Cu frison, dureri de cap si toate cele. Stateam sub plapuma si dardaiam de mama-mama. Aveam vreo 17-18 ani.

Stiti care a fost remediul la mine? Un paharel de tuica fiarta. Dupa 10 minute m-am ridicat din pat, parca nu avusesem nimic.. Sa nu radeti de mine, si nici sa nu ma certati, la mine asta a mers.

Andreea lui Andreiut Puiut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ache spune:

imi pare rau ca treci prin asa ceva...eu am patit-o de mai multe ori si de fiecare data am ajuns la spital pt ca durerile erau insuportabile oricat incercam sa ma rehidratez...acolo pe langa un mic control imi administrau ceva calmante injectabile... functioneaza imediat si durerea dispare
in rest orice hidrateaza si odihna

anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Si eu am facut acum vreo 5-6 ani. Eram la mare. Toata noaptea am dormit infofolita si mi-am revenit a doua zi.

Sanatate!

Ioana

bebe?! - decembrie 2006

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

Iti trece. Baga paracetamol sau aspirina, stai in pat, bea ceaiuri sau apa la temperatura camerei si daca e prea rau, mergi la medic, sau macar suna un medic!

Mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana2580 spune:

Salut! Sunt sotul Loredanei.
In primul rand vrem sa va multumim ptr. raspunsuri si urari.Acum ii e mai bine, a vomat si a mai lasat-o putin durerea de cap.Dupa cum ati spus si voi la calculator nici eu nu am mai lasat-o sa stea, deci acum e in pat.
Dupa ce a vomat am scos-o afara din casa( incepuse sa se faca galbena k ceara si asa am considerat k e mai bine) k tocmai se terminase ploaia si am mers la ,, marmacie" unde ne-a dat asa: aspirina efervescenta, paracetamol si gluconolactat de ca+mg, plus sa manance branza dulce si iaurt.
Noroc k avem Mall-ul langa noi k altfel nu stiu de unde gaseam duminik la 18 branza dulce si iaurt!
Ink odata va multumim si va dorim numai bine!
O seara minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Panadol + multe lichide + odihna

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput