Mamici de iulie-august 2007 (56)
Raspunsuri - Pagina 26
estecri spune:
alexi22 si eu am dureri de ovare ...cred ...pentru ca sunt in partea de jos (banuiesc ca de la ovare e ). Probabil da bebe cu manutele pe acolo. Si ma mai doare rau cand incerc sa ridic cate un picior cand sunt ff obosita sau cand am mers foarte mult.
sorina
32+ 
poze1
poza2
uite asa cresc 23 saptamani
Irinusha spune:
Otim, la multi ani!
Tot binele din lume si mai ales un bb sanatos!
Anto, nasolic! Nu pot sa-ti urez decat multa putere si rabdare in continuare! Tu o sa nasti prin cezariana (scuze, daca ai mai spus-o)? Si daca da, la cate saptamani? Ca sa stiu si eu cat mai trebuie sa "rezisti" :)
Alina.a, numai bine in continuare! Sa stea bb-lina cumintica la tine in burtica!
Luna, noi am primit un Babyphone (parca asa-i zice) cadou ... n-am luat noi, ptr. ca ne-am gandit ca nu ne trebuie, stand intr-un apartament. Si prosti am mai fost ... a fost minunat. Il pot recomanda, auzi si cand suspina, poti sta linistit cu usile inchise si stii ca-ti auzi bb-lusul. Bine ca mi-ai adus aminte, sa vad daca mai merge cel vechi :)
Cos ptr. scutece se gaseste si aici ... mie mi se pare scump/mai ales pungile dupa. Eu aveam (si o sa fac la fel) o galeata pe balcon unde aruncam scutecele folosite ... vara n-a zis nimic vecina de sus (ma refer la miros ;)). La 2-3 zile le strangeam si le aruncam la ghena.
Cris a fost mereu un slabanog ... a baut putin si des. Asa am fost si noi (parintii) ca copii, slabi ... kg-mele in plus au venit mai tarziu :(
"Wippe" avem si noi de la Cris, dar fara vibratii. E buna cand are bb-le 3 luni. Cris n-a fost din acela care statea ore intregi lat/pe spate in patutul lui. Si in carucior facea o galagie daca nu era putin ridicat sa vada si el ceva ... io stiam ca nu-i bine ptr. coloana, el plangea ... pana la urma i-am facut pe plac si vad ca nu i-am facut rau, sta bat baiatul meu :) Cum mai spuneam, depinde mereu de copil.
Iar referitor la dormit: mie mi-ar fi frica ca ii este frig doar in costumas (fie el cu maneci lungi si botosei) ... e pe creierul meu. Daca il stiu invelit sau bagat in pat pot dormii si eu linistita :)
Stiu fetelor ca voua nu va place caldura, dar zau ca eu-s deprimata. De ieri ploua aici ... de azi noapte chiar intruna ... si asa-i prognoza ptr. saptamana asta ... ma apuca plansul cand va aud pe voi ca va vaitati de calduri. Zau daca n-as prefera picioare umflate, doar sa am soare ... of!
Pupici! Sigur o sa mai revin ca am uitat iar ceva :)
Irinusha cu
Cris ( 3 Mai 04 ) &
"Gogoasa infuriata" ( DPN: 2 Iulie 07 )
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica
alexi22 spune:
luna unde este mother care ca sa zic si eu la maicamea sa merga sa imi ea ceva de acolo.mi se pare f interesant cosul pt scutece si nu este scump deloc.se poate oare comanda de pe net si sa i le duca acasa?
alexi
27+
alexi22 spune:
estecri asa patesc si eu daca obosesc simt un disconfort in zona ovarelor .
fetele voi cate contractii aveti pe zi?cand burtica se intareste doar intr-o parte acelea nu sunt contractii?eu una nici nu mai stiu ce am singurul lucru este ca vreau sa vina luna august sa nasc si altul nu mai fac ca m-am stresat toata sarcina din cauza contractiilor.
Acum plec la cumparaturi ,sa cumpar si eu ceva la bebelina.
va
Ioana75 spune:
Anto, ce coincidenta, si Miruna s-a reindragostit de carut in ultimele saptamini
. Dar noi avem 2, si pentru ea folosim unul mic-mic, tip umbrela, sa nu sufere de gelozie cind vine bb. Modelul nostru de bouncer e mai vechi, are deja 2 ani de cind l-am cumparat; al tau e model nou, cred ca e mai bun
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
Luna1 spune:
quote:
Originally posted by alexi22
luna unde este mother care ca sa zic si eu la maicamea sa merga sa imi ea ceva de acolo.mi se pare f interesant cosul pt scutece si nu este scump deloc.se poate oare comanda de pe net si sa i le duca acasa?
alexi27+
Alexi nu stiu unde este mothercare in zona unde sta mama ta ca sunt impanzite peste tot. Tot ce vezi pe site se poate comanda online si il aduc direct acasa (la ei binenteles in uk). Pana la urma cand ajungi?
Irinusha si mie mi s-ar fi parut scump cosul la pret intreg insa redus la peste jumatate mi se pare ok iar rezervele sunt aici 5 lire si poti impacheta 180 scutece. Mie imi e util ca nu ma vad coborand in miezul noptii la cosul de gunoi, noi stam la casa.
De babyphone zici ca merita, deci il iau, vroiam sa mai tai de pe lista dar, mai bine il iau ca ai dreptate, poate ma uit la un film ceva si bebe in camera lui.
Eu de invelit nu vreau ca sunt paranoica si daca asa scrie aici in carti si iti zice toata lumea sunt sigura ca n-as dormi o clipa s-o stiu invelita. In plus eu intrebam pt ca va fi vara si mi-e teama ca-i va fi prea cald in costum cu totul. Asa binenteles ca voi folosi si eu sac de dormit cand se receste dar in august...
Si aici ploua de vineri, nu mai pot imi vine sa-mi iau campii, am geaca pe mine de frig.
Luna
29 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin
ilenutza spune:
Carmen, sarumana de reteta.O sa va anunt cum a iesit!
Botez, hmmmm, eu planuiesc sa il fac in Cta, in mod restrans, la o terasuca , undeva prin sept.Si io sunt nasha pe 3 nov!
Ralucapio- eu am vazut la stefanel pe la 4 mil o rochie care mergea la gravide,bestiala, neagra stil marlin monroe
Housep-in lege nu exista formular dar iti spune ce trebuie sa contina atestatul.cauta pe forum ca gasesti si un atestat model, eu nu il mai am pe al meu din pacate.
Eu nu am avut bouncer in schimb l-am tinut pe Victor in scaunul scoica chicco si am avut 2 avantaje: se si leagana- nu singur e adev. si s-a si obisnuit in scaun si nu am probl. la drum in masina.
Ile
33 si Victor
( 22 dec 2005)
AMR 07 sapt. 
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007
Antoanela23 spune:
Simo, Oana, mersi frumos.
Irinusha, nu stiu cum o sa nasc. Aici nu se face cezariana la cerere, pe Victor l-am nascut normal iar pana acum nu am nici o contra-indic pt nasterea normala. Nu stiu sigur decat ca la 37 de sapt imi va scoate cerclajul (daca nu se intapmpla altceva pana atunci, sper ca nu).
Luna si noi avem cos din acela marca Sangenic, e f util
.
Cum il vom imbraca pe bebe la nani depinde de vreme, probabil body si pijamaluta de bumbac. Eu sunt adepta sacului de dormit in favoarea paturicilor.
Am avut babyphone la Victor adica-l avem si acum dar merge numai pe vibratii ca a dat Victor cu el de pamant si nu-i mai merge volumul. E util, mai ales daca ai casa cu etaj/gradina sau dormitoarele izolate.
Alexi, nu e o regula cu nr de contractii, pot fi 5/zi sau 20/zi. Dr mi-a spus ca pana-n 10-15/zi sunt normale in ultimele 2 luni de sarcina.
Ioana, si noi avem 2 caruturi dar Victor s-a indragostit de cel mare pt ca cel mic e de obicei strans in masina. Sper ca nu-l va recunoaste cand o sa-i punem gondola
.
Anto
34 cu
si
Victor (8 octombrie 2005)
Luna1 spune:
Anto las' ca nu se intampla nimic pana scoate cerclajul, nu mai te gandi, fi optimista.
Uite eu bebyphone-ul asta il vreau www.mothercare.com/gp/product/B000MMGWX0/sr=1-12/qid=1180445186/ref=sr_1_12/202-6513019-8539831?ie=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=42871041&mcb=core" target="_blank">babyphone ca cica face figuri pe pereti, lumini, canta etc si asa nu-i mai iau carusel la patut (chestie d'aia de se invarte si canta cu jucarii), deci economisesc neshte bani.![]()
Luna
29 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin