Mamici de iulie-august 2007 (56)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Noi aveam sala la restaurant rezervata de peste 1 an ptr 9 septembrie, dar ptr nunta . Intre timp a venit bebele, pe care amandoi l-am considerat mai important si am hotarat sa amanam casatoria cu 1 an. Azi chiar vroiam sa ii anuntam pe cei de la restaurant ca renuntam la rezervare, ptr ca bb va avea cam 3 saptamani si credeam ca ar fi prea devreme de botez. Atunci nu renunt la rezervare

29+

Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

quote:
Am uitat sa iesencele

Pupam si noi burtica de Ioana si Miruna frumoasa.

quote:
O sa pun mai tarziu si poza cu o mostra de marturie.

Andreea, habar n-am ce-i aia! Asa ca astept poza.

Luna, eu sunt fan scaunel cu vibratii. Si mi-a placut teribil faza din "Totul despre sex", cand a ramas bb de Miruna cu Samantha si plangea bebelusul ca se stricase vibratorul, si a improvizat tipa punanadu-i sub fundulet vibratorul din dotarea personala

Ashera, imi imaginez cat e de greu sa nu te odihnesti. Am trait experiente similare cand eram insarcinata cu Stefan. Acum insa, dorm bustean. cat o mai tine, nu stiu, dar...sa nu cobesc.

Mie cel mai greu imi e cu plimbarea de dupa-amiaza, cu Stefan. Nu mai pot sa ma tin dupa el si aici in zona nu am prea multe bancute pe care sa stau si el sa se joace. Abia astept sa termine sotul cu toate ale lui (azi are inca un examen, de data asta la doctorat), sa preia el aceasta atributie.

quote:
Ca sa nu mai zic ca am dus la servici concediul si am primit comentarii de genul: "Ce burtoasa esti!", "Vai....da ai gemeni?", "Maaaaamaaaa abia in iulie nasti???"

brazuca, eu ca sa evit astfel de chestii preiau initiativa. Si spun: "Nu ce burtica mare si frumoasa am?!" Stii ceva, bb sa fie sanatos ca ..."vorba lumii-i sloboda"

Oana 31+ si Stefan-Vladimir 4ani+

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Persoana despre care vorbesc nu scoate copilul nici macar pe balcon...si nici ea nu iese!!!!
Deci mi se pare o maaaaare prostie. Mai ales la ce temperaturi sunt intr-un apartament de bloc zilele astea. Ar fi culmea sa stau cu bebe toata luna iulie in casa doar pt ca nu e botezata. Sa fim seriosi ca astea sunt superstitii din acelea luate prea in serios.
Mai aud una acum...sa nu scoti copilul dupa apusul soarelui. Pai in iulie temperaturile de 35 de grade nu prea o sa te lase sa il scoti la ora 12-1, nu? Adik normal ca il scoti la o temperatura mai acceptabila si respirabila. Si ce daca asta se intampla sa fie seara? Poti sa il scoti doar dimineata?!?!

31+ Denisa Maria

poze cu noi + poze cununie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Cu toate astea o sa trebuiasca sa ma lupt dupa ce vine bebe pt ca am multe persoane "superstitioase" in jurul meu, care se simt OBLIGATE sa isi dea cu parerea fara sa fie intrebate.

"Trebuie" sa ascult sfaturile nasei mele, mamik de bebe de 9 luni, cum ca ar fi foaaaarte rau sa nasc la 8 luni, ca mai bine nasc la 7! Asta dupa ce i-am zis ca sarcina este oarecum cu risc de nastere mai devreme de termen. Si dupa aceea se mira ca nu mai ies din casa deloc sa mai vb si noi.

31+ Denisa Maria

poze cu noi + poze cununie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

si de la noi cu o cana de lapte rece!

Ioana pot sa intru in prenatal de la 30 de saptamani?

Simona 30+ Matei Hisham

Mergi la inceput

brazuca, probabil ca esti tinerica si inocenta. Chiar nu stii ca "in gradina asta mare, a lui Dumnezeu, multi traiesc". De diferite "capacitati" ( ca sa ma exprim elegant). Ignora sau da delete. Sa vezi cate te vor mai minuna dupa ce nasti. Si nu asa, vazute/auzite la altii, ci spuse direct catre tine, cum ca EI sunt cei care le stiu pe toate cel mai bine. Incearca sa te pregatesti de pe acum si sa asculti doar de instinctul tau matern si de cei pe care ii consideri intr-adevar avizati. Altefel...e de jale. Pai la mine, cand avea Stefan vreo 3-4 luni, nu mai stiu, trecusemdeja pe lapte formula, a venit un "mare" medic pediatru care mi-a spus ca la bb sa-i dau noaptea numai ceai, ca si stomacul lui trebuie sa se odihneasca! M-am uitat la el ciudat si am facut cum a crezut eu de cuvinta. Deci...atentie si pe cine consideri "avizat"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

quote:
Originally posted by ghinetz
eu ca sa evit astfel de chestii preiau initiativa. Si spun: "Nu ce burtica mare si frumoasa am?!"

Oana, ce tare esti. Mie imi zice lumea ca n-am burta mare; asta pentru ca aveam deja o forma de burta cind am ramas gravi, si diferenta nu e asa mare.

Si noi avem bouncer cu vibrator. Foarte foarte bun, l-am folosit la miruna din prima zi acasa, a fost una din cele mai bune investitii.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Eu ies pe balcon sa fumez o tigara.

Puteti sa dati cu pietre, sa nu-mi mai vorbiti astazi sau... sa-mi acordati clementa. Dar asa am chef. Apoi fug la cosmetica, ca am azi programare, dar m-am enervat ca m-a programat la 11 jumatate, cand e mai cald. Dar am sa vin "mumoasa" de acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

quote:
Originally posted by Simo78
Ioana pot sa intru in prenatal de la 30 de saptamani?

Simo, legea iti da voie sa intri in prenatal la 30s, nu exista restrictii (vezi Ordonanta de urgenta nr. 158/2005 din 17/11/2005, art. 23 si 24). Daca dr de familie incearca sa te abureasca cu alte reguli, zi-i sa-ti dea legea si articolul care specifica chestiile alea.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Otilia, de-abia astept sa treaca si astea 9 duminici care au mai ramas, sa ne cunoastem mogaldeata! Iar tie iti urez sa fii mereu fericita si implinita si rasfatata de toti cei din jur!
Aylin, pai cine-a spus ca scapati de mine?! Doar nu pleaca nimeni de la odisee pana nu se naste ultmul bebelush. Iar la scutece o sa ne mutam impreuna, nu?
brazuca, tocmai m-am intors si eu de la medicul de familie, cu toate hartiile in ordine. Ca niciodata, am avut o bafta chioara si nu avea pe nimeni nici la usa, nici in cabinet. Am putut sa ma rasfat si am cerut si prenatal, si trimiteri pentru analize, si reteta compensata pentru gravibinon, ce mai, tot tacamul! Cred ca e prima luna cand reusesc sa e iau pe toate odata, fara sa mai pun miscare toata familia pentru drumuri suplimentare. Din pacate, ai avut dreptate cu prenatalul, se da luna de luna. Asta e... Norocul meu ca pot ruga ba pe sot, ba pe mama sa mai faca cate un drum la medic sau la scoala. Ca altfel... Cat despre impresia celorlalti despre burtica ta, nu-ti bate capul! Tu fii mandra ca esti o gravidutza frumoasa, cu asa o printesa vioaie la purtator. pentru voi amandoua!

Cat despre statul in casa pana la botez, sa incerce cineva sa faca vreo aluzie pe aici, pe acasa pe la mine, ca ii mananc cu fulgi cu tot! Da' ce am fratilor, is ciumata si n-am voie sa contaminez vecinii?! Eu de-abia astept sa scot gaza la plimbare, s-o alint Miruna-runa-una si sa vad ca indrazneste sa se uite cineva urat!

LIA si domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 9 saptamani!

Mergi la inceput