Mamici de iulie-august 2007 (56)
Raspunsuri - Pagina 13
Carmena spune:
,
LA MULTI ANI SARBATORITELOR SA FITI SANATOASE SI SA AVETI BEBELUSI SANATOSI, CUMINTI SI PAPACIOSI!!!
Mama, ati incins forumul cu indemnizatia
Sa fie cum o fi, numai sa intru odata in prenatal si CIC sa nu-mi mai platesc eu contributiile 2 ani...
La Stefi eu am avut ca sa zic asa norok kior, asa ca acu' chiar nu mai ridic pretentii...Atunci am luat pe ultima suta de metri 85% din salariu + ca de la 01.01.2004 la CIC au scos si impozitul pe salarii...Asa ca acasa cu bb castigam cu 40% mai mult decat la servici...Boierie, nu gluma...Asa ca sa aveti norok sa fie cum va doriti. Dar chestia cu CIC diferit la neveste de parlamentari e tipic ROMANIA...Mi se face rau cand aud d-astea...
Ioana de copii atomici nu-mi spune ca am un exemplar tipic acasa si mai mult ca sigur unul in burtica![]()
...Ma bucur ca v-a priit iesirea la munte, in Bucuresti a fost ucigator de cald...
Cine intreba de mers la mare in 8 luni??? Si eu am biletul gata cumparat, plecam la mare pe 26 iunie
pana pe 02 iulie. Acum nu cred ca am sa fac baie in mare, poate asa nitica"udatura" la talpi, dar ma mai relaxez si io nitel ca apoi incepe "distractia" cu 2 nazdravani...
Ilenutza eu am gatit in wd cirbita de cartofi si dovlecel, mazare noua cu pui, chiftelute de vita si fripturica la cuptor cu salata de varza, iar ca desert tarta cu capsuni si inghetata de capsuni. Acum vezi si tu ce te inspira din lista, sa nu crezi ca mereu prestez asa, dar sambata au fost mosii...
Anya felicitari pentru rezultatele Arinei. Acum ce a fost greu a trecut, mai trec ele 2-3 saptamani.
Doamne ce aproape sunteti unele dintre voi, mi se face teama...
Sa stapaneasca beblusii sanatosi lucrusoarele cumparate, foarte frumoase. Noi inca nu am luat decat 3 body-uri si 3 caciulitze, dar trebe sa mai triez din ale lui Stefi si apoi trag linie cu ce ar mai trebui...
In rest eu nitel necajita ca Stefi are o viroza, tuseste si mi-a facut si nitel febra..Asa ca sapt asta tintuititi pe langa casa
, ne luptam cu caldurile...
Pupici,
Carmen
28+
si Stefi
3 ani
poze carmen&baietii
ilenutza spune:
Carmena ce 

.Eu cred ca azi fac carnati cu cartofi prajiti ca nu am mai mancat de un secol, plus salata de sezon.
Mi-a plouat in gura meniul tau dar in special tarta.PLs da-i si mie reteta ca am incercat 2 pana acu' si nu mi-au iesit deloc!
Am facut reteta vestita cu orez si iesi intr-adevar f. buna dar fara vanata- mie asa mi-a placut.
Si am vazut ca a aparut tiramisu de la Dr. Oetker- prietinul meu culinar!
abia astept sa fac!
Ile
32 si Victor
( 22 dec 2005)
AMR 08 sapt. 
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007
ddanagh spune:
Ioana s-a deschis Premaman. Cum spuneam are multe lucruri frumoase insa destul de piperate. Eu mi-am luat pompa de muls si sterilizator de acolo. Mi-a placut ce aveau pentru gravidute.
Daca mai esti poate poti sa-mi raspunzi si mie. Vin de afara din caldura si nu ma pot concentra deloc la calcule. M-ati pierdut pe drum. Eu de maine as vrea sa intru in concediu de sarcina si lauzie. Asta inseamna ca, daca astia - Doamne ajuta- voteaza legea cu intrare in vigoare- sa zicem septembrie, eu nu pot beneficia pentru ca am beneficiat de concediu. Mi se pare aberant.
Crezi ca ar fi mai bine sa mai aman un pic concediu de sarcina si lauzie. Insa m-am saturat de drumuri la doctori pentru medicale.
Dana
S32 + cu
Daria Stefania
ralucapio spune:
Buna burticutze,
Deci ... am incercat sa citesc din urma (foarte de demult) dar nu reusesc sa va ajung din urma asa ca am renuntat si am citit doar ultimele 2 capitole iar pe restul le iau la "puricat" in week end.
Intre timp multumesc tuturor celor care mi-au transmis pupici si tot tacamul, pup si eu toate fetele care si-au sarbatorit ziua de nastere in aceasta perioada, le urez viata lunga si bebei cat mai multi, frumosi si sanatosi.
In alta ordine de idei ... noi suntem bine, tre sa ne facem ceva analize, vreo 12, o mica dozare (adik tot tacamul) dar in rest suntem bine.
Am vazut ca s-a discutat putin de botez ... noi am fost mai vrednicutzi, in loc sa cumparam hainutze pt bebe am fost si am vorbit la restaurant (am dat deja avansul), la biserica, cu nasii etc...
Promit ca de acum in colo sa fiu prezenta in fiecare zi la raport.
Va pup si va doresc o dupa amiaza placuta.
26 si .... 
i_ulia spune:
Carmena, 

pacat ca e asa cald, ca asa as turna si eu o tarta, de nu va pot spune!!!
Iulia
29+
aylin_tarcan spune:
hop si io. azi am fost tare lenesa, nu am scris, dar am citit. m-sm uitat la grey si la E.R (downloadez la greu de pe net), am dormit si am suferit de caldura.
otlia LMA si sa fii fericita, sa ai un bb de care sa fii mandra!
ioana sunt bine, dar lene mare azi! barbotez capsuni, inghetata, iaurt cu fructe, si, desi e cald, si mancare. dar nu dorm notpile, si de aa ziua dormitez si zac in stare de lene. nu ma recunosc....sper totusi sa treaca.
Aylin,
28+ 
pozici
atat de mari suntem
liadorian spune:
quote:
Originally posted by aylin_tarcan
ioana sunt bine, dar lene mare azi! barbotez capsuni, inghetata, iaurt cu fructe, si, desi e cald, si mancare. dar nu dorm notpile, si de aa ziua dormitez si zac in stare de lene. nu ma recunosc....sper totusi sa treaca.
Aylin,28+
pozici
atat de mari suntem
noroc ca mi-ai adus aminte! Mi-e o foame de vreo ora si nu ma indur sa ma ridic de aici sa mananc ceva!

LIA si
domnita Miruna DemetraAm inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 10 saptamani!
ilenutza spune:
Aylin nu zaci, clocesti!
Reteta de tarta, hai dati-mi si mie!!!
Ile
32 si Victor
( 22 dec 2005)
AMR 08 sapt. 
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007
Miillyy spune:
Am si 2 intrebari:
1)Voi faceti vaccinul antitetanos? Ca mie doctorul de familie mi-a zis ca e obligatoriu sa-l fac - 2 doze, prima in saptamana 34, alta in saptamana 37?
2)Am trecut azi pe la doctoritza de familie in vederea concediului pre-natal si m-a si consultat daca tot m-a prins pe la ea: mi-a luat tensiunea, mi-a masurat burta etc. La un moment dat, (dupa ce m-a masurat) m-a apasat tare pe burta in partea de jos. M-a durut destul de tare !!(M-a si intrebat:"Te doare?"). E normal oare sa ma controleze asa??? Nu ii face rau lui bebe? Doctorul ginecolog de ce nu apasa asa? Ca eu de cand am plecat de la ea ma cam tzin de burta -ma doare acolo, in partea de jos...
Merci anticipat de raspunsuri!
M
33+ babyboy
Antoanela23 spune:
Si eu vreau reteta de tarta!!! Aveti mila!!!
Propun sa facem un folder de retete pe mail-ul comun, ca o sa tot schimbam, mai ales cand se diversifica bebelusii.
Carmena, ca harnicutza esti, ptiu, ptiu. Multa sanatate lui Stefi.
Anya20, sa-ti traiasca bebica, e f buna greutatea ei, nu-i asa,
.
Otilia, Irinusha, La Multi Ani! Multa sanatate, fericire, bebici cuminti si frumosi.
Pt botez, noi l-am facut intr-o duminica si nu am avut probleme cu rezervarea bisericii si restaurantului (Terasa Doamnei) cam cu o luna inainte. E adevarat ca nasii s-au ocupat de hainutze, biserica, rezervatii, noi am stabilit doar meniul cu 3 zile inainte de evenement si am comandat tortul
.
Ioana, pupici la excursioniste
.
Anto
33 cu
si
Victor (8 octombrie 2005)