Mamici de septembrie - octombrie 2007 (32)
Raspunsuri - Pagina 12
aniast72 spune:
slippers76, da, la Paris sunt facute. Am umblat de dimineata pana seara cu bb in burta, dar a meritat.
Annisia...mi-am dat seama ce ai vrut sa spui, ca altfel puneam o poza si cu "a mea" si te puneam sa imi arati asemanarea

ceciliaL, echo am facut-o la Sanador, la dr. Bosneac Adina. Mi s-a parut cel mai performant echo din ce am vazut eu, iar poze iti da cate vrei....inclusiv cu CD (pe care trebuie sa spui ca-l vrei dinainte de a se apuca de treaba)
Fetelor, dar o intalnire nu mai faceti? Chiar daca sunt din Ploiesti eu vin destul de des in Buc si n-ar fi problema. La prima intalnire n-am putut veni ca abia "picasem" din concediu dar altfel...ma trec prima pe lista.
Andreea
26+ cu 
Annisia spune:
quote:
Originally posted by aniast72
Annisia...mi-am dat seama ce ai vrut sa spui, ca altfel puneam o poza si cu "a mea" si te puneam sa imi arati asemanarea
Ai ra razi, dar exista un moment cand se vor confunda ... Sa speram ca momentul ala cand el o sa treaca printr-a ta, o sa fie cat mai scurt cu putinta si mimim ca intensitate ... Da' apreciez raspunsul inteligent!
Bebe Yannis Edmond in evolutie
Roxali spune:
Iubitoiu pai uterul nostru era de vreo 4cm si va ajunge la 60 cm...iti dai seama ce transformari sant pe acolo...rupturi, buseli etc
Ali
19+ Enrico 7ani
devylla spune:
Buna gagici gravidute
Azi am fost la doctor bb erika e f bine...e o scumpete si mor de dragul ei,deabia astept si eu sa o vad.
uitati si voi:bb erika in actiune...nu-i cea mai frumaosa fetita?
imi vine s-o manac nu alta
In rest sunt bine,de maine o sa am mult de munca...pana pe la sf saptamanii.Sper sa tin pasul cu voi.
Sabina Y. 24+
japonia prin ochii unui amator
iubitoiu spune:
parca la prima sarcina nu am avut dureri asa de curand(sapt 22). nici nu mai pot sta pe scaun...
cristina,
22sapt
rodicamaries spune:
Ma bucur devvyla ca bebelina ta e bine, si eu sunt foarte curioasa, saptamana viitoare am programare la medic...
mi-e asa dor sa-l vad, ca de simtit il simt destul de des... e foarte zglobiu...
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20716;31/st/20070919/dt/8/k/b0aa/preg.png
Si bv spune:
Sim, multumesc pentru raspuns! inseamna ca nu mai am nici eu mult... ufff!
Iubitoiu, durerile de care spui se poate sa fie de la rinichi. Am patit si eu. Eu am rezolvat cu mult ceai din cozi de cirese si no-spa.
Annisia, imi pare rau ca ai racit, mai ales cand vremea e asa frumoasa! e bine totusi daca n-ai facut febra, care e periculoasa pentru bubu din burtica.
Aniest, si mie mi-au placutt foarte mult pozele tale! Esti in forma daca ai rezistat sa mergi atat de mult pe jos! :)
Felicitari tuturor care si-au vazut bb-ii sanatosi si frumosi!
Va pup!
Si
24+
Poze
Annisia spune:
Hai ca a venit al meu acasa, sa aiba grija de bolnavioara lui... Ma duc sa fac o supita si sa ma bag in scutece in bratele salvatorului meu.
Am inteles ca a dat si de urmele alaia care ne-a furat catelusa. Se duce mai pe seara sa o caute.
Hai poate revin si la noi lucrurile la sentimente mai bune! Ceea ce va doresc si voua!
Bebe Yannis Edmond in evolutie
sim_stoian spune:
Si, nu e obligatoriu sa ti se intample la fel. Eu nu aveam o circulatie extraordinara, asa ca ma asteptam oarecum la asa ceva. Bine, poate nu credeam ca o asa ma doara asa tare.
Sim
25+
Stefan
Asa creste bebe
Poze
crishtina spune:
Ma laud si eu ca mi'am mai gasit ceva haine de
si ma bucur mult :) O sa va pun si poze pe mai incolo sa le vedeti si voi. In rest sunt bine, putin stresata pt joi cu analiza aia...dar bine. Sambata am trebaluit cam mult, cum ziceati si voi ca va apuca curatenia si apoi am fost la cumparaturi pana seara si ieri ma cam durea burtica si am stat mai mult in pat. Acu sunt bine, tot la munca :)
Nana pe unde mai traiesti? mai da semne de viata...cu munca nu te stresa..o sa fie intotdeauna 
Annisia, sim_stoian, Roxana, Gabriela77, Danielle, Tomasa ...o saptamana minunata si voua

24+