Ce ma fac cu caldura???????

Ce ma fac cu caldura??????? | Autor: aaalex

Link direct la acest mesaj

Fetelor,nu suport caldura!!!!!Ce ma fac???Nu stiu ce am.Am fost si la medic si mi-a zis ca e stresul,calciu,magneziu.Cind ies afara(merg la servici)simt ca ma sufoc si ca lesin(nu am lesinat niciodata),apoi imi bate inima si tremur toata.Imi e frica sa nu mor!!!!!!Pe bune!!!Simt ca nu respir bine!Ati patit si voi asa?Am un baietel de 2 ani care simt ca nu mai pot avea grija de el.Simt o emotie in piept si imi vine sa pling si nu mai am chef de nimic.Spunet-mi niste remedii ceva ca imi e frica sa mai stau in picioare.Sa va spun ca am si o spondiloza.Sa fie de la ea?Nu stiu,dar astept raspunsuri de la voi!Multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Nu cred ca problema este numai caldura. Te intreb si eu probabil ca medicul - esti stresata? Ai avut vre-odata atacuri de panica? Ai incercat sa iei calciu sa vezi daca te simti mai bine?

Cu un baietel de 2 ani nu cred ca e asa usor sa mori din cauza caldurii. Bea multe lichide si imbraca-te cat mai subtire.

www.articoledepetrecere.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Buna aaalex,

nici eu nu suport caldura si daca ar fi dupa mine m-as muta la polul nord, unde e mereu frig!!
Nu strica sa-ti faci niste analize, sa vezi cum stai cu calciu, magneziu. Si poate ti-e si teama, de anumite lucruri, care iti provoaca palpitatii.
Simti ca te sufoci cand esti in multime, in autobuz, in locuri stramte??? Atunci esti claustrofobica, senzatia de sufocare se amplifica, inima bate mai repede, pentru oamenii claustrofobici. E bine sa eviti cat poti locurile aglomerate, sa mergi la cumparaturi dimineata cand sunt putini oameni in magazin, sa te imbraci lejer mereu.
Si un lucru f. f. important, daca nu ai aer conditionat acasa, pune-ti de urgenta. Merita din plin banii!!! Nu sunt bani aruncati sau cheltuiti aiurea, sunt bani investiti, pentru confortul si sanatatea ta.
De cativa ani, suport mai greu caldura, parca cu fiecare an ce trece e mai cald si eu mai sensibila.

Calciul nu se ia pe caldurile astea mortale!!!
Intreaba medicul, cel mai bine.

Kari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

buna, de ce nu se ia calciu pe calduri mari?

si eu simt ca turbez de caldura, nu stiu ce am sa ma fac urmatoarele 4 luni!!!

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

quote:
Originally posted by kariguld

Buna aaalex,

Calciul nu se ia pe caldurile astea mortale!!!

Kari

de ce?
Multumesc anticipat pt. explicatie

stiam exact contrariul. Sau te referi la intra venos? ca si acela se face de catre un cadru medical.
Personal merg(dupa analize si rec. medic) pe tablete acum si imi este mai bine dupa ce iau Ca. Am facut si injectabil i.v. vara.

ca proba, la o simpla cautare pe nenea google am gasit:
http://www.prezentonline.ro/article_detail.php?idarticle=2173
aaalex, poate te ajuta articolul de mai sus.
Multa sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Si eu iau calciu efervescent cand sunt calduri insuportabile si ma simt mai bine.
Iar cand ies din casa si e foarte cald nu uit sa-mi pun ceva pe cap...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

am citit odata (pe un site din Germania parca) sfatul uni medic, si anume sa mananci mai sarat decat de obicei si sa bei lichide multe
Am incercat si eu si ajuta !!! Te simti mai bine.

nici eu nu suport caldura, simt ca imi vine rau, ameteala, inima etc etc. Pana acum cativa ani nu aveam probleme, dar acu maintreb si eu ce facem 4 luni de zile ????

Ingrid si Cristi 4 ani si 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Buna aaalexa,
Stiu de la medic ca nu e bine sa iei calciu vara. Explicatia clara nu o stiu, dar din cate imi amintesc cica s-ar elimina repede prin transpiratie, deci nu se asimileaza!
Cel mai bine e sa intrebati medicul vostru!!

Sticla cu apa nu-mi lipseste cand plec undeva, in masina avem aer conditionat, la servici, la fel si acasa.
Nu stiu ce e de facut, ca vine o vara fierbinte... trebuie doar sa ne organizam mai bine treburile si sa ne ferim cat putem sa iesim in canicula.
Multa racoare tuturor!! Sper sa dea DD ploi mai dese in vara asta, atat cat sa ne racorim si sa nu fie inundatii.

Kari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

Eu cred ca tiroida e de vina.. intoleranta la caldura si senzatii de sufocare sunt simptome legate de tiroida, ceva asemanator am patit si eu cu ceva ani in urma, se poate declansa in urma unei emotii sau stress puternic.

Mergi la inceput