ROMANIA = Nesimtire, Tupeu, etc!!!!!!!!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

quote:
Originally posted by maraki

Laura dar tu ce ai vrea: sa nu pleci de la semafor cand ai verde?Mi se pare absurd sa existe asa soferi in trafic

Laura se referea la situatia in care intersectia e blocata si nu ai cum sa treci de ea chiar daca e verde...si daca te prinde rosul in intersectie inseamna ca blochezi intersectia si asta e de luat carnetul.Asa ca normal e sa stai pe loc chiar daca e verde si sa nu te trezesti dupa aia in mijlocul intersectiei, pe rosul tau si pe verdele celorlati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Asa se face la nemti dar acum 6 ani cand eram acasa in Bucuresti, nu se practica, era verde te bagai atat cat mergea

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2
http://www.dropshots.com/maraki3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Pai exista regula in regulamentul nou (intrat in vigoare de prin decembrie anul trecut)..dar din pacate tot nu se respecta de toti, ba mai mult, unii din aia care o respecta patesc ce zicea Laura....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

roxi, imi pare tare rau ca ai patit atat de multe chestii neplacute
nu incerc sa te conving ca nu ai dreptate, dar ai si avut ghinion

si o prietena de-a mea avut candva probleme cu administratorul blocului intr-un caz similar cu al tau, ba mai mult, administratia a dat-o in judecata pe motiv ca vrea sa-i ia apartamentul si stii cum s-a terminat ?
admin.a pierdut si i-a mai platit si chelt.de judecata care erau destul de mari, pt.ca avocatul a fost unul foarte bun
deci, prima problema se poate rezolva !

a doua, cea cu accidentul ...iar e super neplacuta
eu am patit-o de 2 ori in interval de o luna, am lovit 2 masini si am avut super noroc ca am dat peste oameni super de treaba, nu am mers la politie si nici nu am platit nimic pt.ca numai masina mea a fost avariata
deci ai avut tu super ghinion sa dai peste oameni de 2 lei, care (no ofence) e posibil sa nu fii fost chiar bucurestenii get-beget

problema cu bancile, aproape ca le intrece pe toate, aici nu pot decat IAR sa spun ca ai avut ghinion

si as putea sa continui cu intamplari nefericite patite de prieteni de ai mei emigrati prin alte tari, unde credeau ca gasesc caini cu covrigi in coada si curg rauri de lapte si miere pe strazi, dar o sa zici ca sunt nebuna
orasul asta are muuuulte parti rele dar, suprinzator, are si unele bune (cu siguranta mult mai putine decar cele rele)
eu stau in sectorul 3 si zona s-a schimbat foarte mult,in bine, din pacate nu si oameni

vorba aia e tare buna in cazul de fata "Romania e o tara minunata, pacat ca e locuita"

iti doresc mult noroc pe viitor, indiferent in ce tara vei locui

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)

cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi2004 spune:

liliana ... merci de raspuns. Eu tocmai am deschis un alt topic pentru cei intorsi acasa sa impartim pareri, opinii.. si surpriza: mi s-a spus ca desi sunt multi care s-au intors acasa - nu imi vor raspunde de teama sa nu fie considerati neadaptati, ratati si alte apelative de genul acesta cum s-a mai intamplat de altfel, aici pe forum. Noi am fost norocosi (sotul de fapt - ca eu de felul meu sunt ghinionista - cum bine ai vazut) ca am plecat si n-am intors acasa cu jobul, ca avansare de fiecare data - deci in conditii preferentiale - si cu toate acestea stiu ca in strainatate nu umbla cainii cu colaci in coada (unde pana si cumnata mea stie ea din surse sigure: ca in italia si spania necalificatii romani castiga 3-4-5K€ pe luna - si daramite cei cu studii superioare !!!!). E normal ca fiecare tara are si ea avantaje si dezavantaje, dar asa cum spuneam .. am avut senzatia ca toate (relele) mi se intampla numai mie !!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Eu sunt de parere ca afirmatia ca romanii de peste ocean sunt inversunati impotriva Romaniei este tendentioasa si in primul rand neadevarata. Protestez!! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

rujij, romanii de peste ocean sunt de obicei categoria "Romania pute"(pentru a folosi un cuvant folosit des in ultima vreme sau categoria dor si nostalgie.

Keep the promises you make to yourself.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Mei, aista este farmecul zonei....

Daca ramanem fara acest farmec, ce ne mai ramane ? Caci invatamant nu mai avem, sanatatea este la Mila Domnului (aleluia !), drumurile sunt gen off road, justitia este cum o stiti toti, politia este la mana celui de la putere.... continuati voi.

Oricu, vorba batranilor: "Pestele de la cap se impute !"..... aceasta, evident, fara nici o legatura cu presedintele, cu guvernul, cu parlamentul si cu toti lingaii-n-fund pe care ii vedem in jurul nostru

Mai era ceva ?
Mai am un singur dor
Sa o iau la picior
Sa fug pe o insula in Pacific
In zbor....

Pace tuturor !

DARAEL
Fericit Non-Stop
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">27 grame de Sanatate pura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Grace spune:

quote:
Originally posted by Clover

rujij, romanii de peste ocean sunt de obicei categoria "Romania pute"(pentru a folosi un cuvant folosit des in ultima vreme sau categoria dor si nostalgie.

Keep the promises you make to yourself.

Ai sarit o a treia categorie, cumuleaza primele doua categorii si astfel o sa o obtii si pe ultima (cea mai corecta probabil :) )...

Acum e rindul romanilor peste ocean sa faca niste clasamente pt. romanii ramasi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

quote:
Initial creeata de roxi2004
2. Sunt cu masina, cu bebe in scaunul lui, atasat, deci el este ok - ma loveste cineva din spate .... Un pusti de cca 20 ani, cu masina plina de alti amici, nu tigani, tipii ok. Masina mea mai putin afectata, drept care ii explic: imi repara bara si nu am pretentia sa merg la politie unde lui i-ar fi luat puncte de pe permis, amenda + reparat bara mea. El zice bine, bine, dar trebuie sa vina si tata, il asteptam pe tata. Bine zic ... si asteptam cca 90 minute si vine tatal: un domn super ok, imbracat bine, cu gust, cu passat ingrijit - toate duceau la gandul ca este cineva normal, finut. Notiunea acesta nu s-a inventat in ro - pt ca acest domn vine si imi spune: am inteles ca aveti o problema in a merge la politie iar treaba asta nu este in regula ar trebui sa ne despagubiti!!!!!!!!!!!!!! (no comment).

1. Roxi, in intamplarea cu masina, nu-ti dau dreptate. Trebuia sa mergi la politie! Trebuie sa respecti legile.
Vina nu era a domnului de care te plangi. El a fost foarte corect si, daca te-ar fi dibuit astia de la politie, ar fi trebuit sa raspunzi penal.
In plus, la un service auto care se respecta, nu poti sa-ti faci nici o reparatie daca nu aduci hartiuta doveditoare de la politie.

2. Consideri ca in Romania rasismul e o problema?

quote:
Acum contraziceti-ma .... spuneti-mi ce minunat este bucurestiul nostru .. si ce primitori sunt oamenii..

Bucurestiul este orasul meu preferat. De cate ori sunt plecata, abia astept sa ma intorc in Bucuresti! :-)
Avantajele sunt muuult mai multe decat dezavantajele :-)

-------------------------
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! ! !
-------------------------
Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput