Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (190)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DANIELA eu cu 10 mil fix (inclusiv montajul) am luat unul fix,nu portabil,ceva frantzuzesc BELCOR,dar unul mai slab,de 7000 UC. Si asa cand i-am dat drumul de proba ziceai ca ma ia vantul pe sus Dar l-a orientat deasupra dulapului,sa nu bata pe mine la birou si o sa ii dau drumul numai cateva ore cand e canicula si in casa,deocamdata e bine. Sau ii pot da drumul noaptea si las deschise usile la camere sa se racoreasca si in dormitor.
Merg sa pregatesc strumfa de nani si vin sa mai vad poze si filme.

MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME

www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE 1
www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE 2
www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 3

NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI

"Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar" (Isaac Asimov)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Ce firma e Cosmi?
Giova, ti-am lasat mesaj pe mess sa te uiti
Moni, eu la alea de 12.000 BTU ma uitam. La servici unde am lucrat erau de 12.000 si deabia faceau fatza. Mai bine sa raceasca repede si bine decat incet . Nici nu stiam ca exista de 7000.
Dani doarme de la 21.30. Azi a baut prima oara lapte fara miere. Am ajuns in zona sorei mele si am urcat la ea si am zis sa ii dau si laptele acolo si nu mai avea miere. A baut si asha dar cam 220 in loc de 250 cat bea el seara.
Dimineata am sa i-l dau tot fara miere sa vedem.
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

cine sa mai sara moni,ca deja am stricat vreo 3 case, dav merge cu ioana la mare,acu nu se mai stie cine cu cine e

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
http://www.dropshots.com/davidsolo
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

io acu am terminat chftelele marinate ale toancai,abia astept maine sa vad de-i plac lui dav,ca vad ca tasu mai are oleak si le pap pe toate

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
http://www.dropshots.com/davidsolo
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Am ochit si eu o pitica pt strumful meu . E de pe aici de pe la noi si e tare frumusica

www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

BIANCA initial eu am vrut de 9000,dar nu aveau de la firma aia,decat alte modele la 12000 majoritatea si nu mersi,nu vreau.In plus a zis tipul care le monteaza ca diferenta intre 9000 si 7000 e foarte mica ,iar asta consuma mai putin. Pentru cineva care vrea 16 grade in casa la 2 camere trebuie intradevar unul de 12000 ,dar eu prefer 24 de grade ,nu 16 Si iarna e la fel in casa 24 de grade,iar acum la 27 de grade eu sunt ok,eventual daca ma pun sa smotruiesc imi e cald. MIe imi trebuie AC exclusiv ca sa fac 25 de grade in loc de 35 si cred ca asta e mai mult ca suficient.
Si la birou il pun la 24 de grade si mie imi vine racoare si asa ,chit ca nu vine pe mine direct.Si nu ii dau drumul decat cand si cand,imediat il simt

Mergi la inceput

Azi i-am lasat la maica-mea instructiuni sa ii dea lui Dani ou moale. Aceeasi figura i-a facut si ei. A luat 3 linguritze si apoi l-a scuipat .
Sincer imi pare foarte rau ca nu i-am dat ou moale inainte de 1 an si am tinut sa nu ii dau albud decat dupa 1 an. Cred ca e printre putinele lucruri pe care nu vrea sa le manance. Nu ii place deloc albusul de ou. Galbenusul in mananca.

Craciun 2006

Mergi la inceput

BIANCA ce te dai secretoasa ,ca doar stim ca de Daria e vorba.Eu zic ca e momentul sa sari,ca DANAST cu ANDREW nu mai ne da nici un semn,o fi uitat si printzesa fa ceva,pune-l pe Dani la cura si baga cereri matrimoniale

Mergi la inceput

Bianca pai e normal si eu prefer galbenusul si Diana la fel,dar papa si albusul,da-il combinat cu galbenus,ca gol normal ca nu e prea bun .
ANASOL va sa zica mare gagicar DAV,oare de ce nu ma mir,acu are si arme,stie sa vorbeasca, sa vezi ce trombonist iese din el

Mergi la inceput

Moni, si la mine in ultimele zile tot 26-27 grade sunt in camera mare. In dormitor 25. Deci inca nu imi e cald, cu toate ca afara tot 33 au fost. Nici eu nu vreau 16 stai linistita
la mine bate soarele de dimineata pana la amiaza la 3 camere, iar la bucatarie si la Sandra nu am soare niciodata. Imi convine asha, mai ales ca camera Sandrei va fi dormitorul nostru peste 1 an si iarna e foarte cald la ea ca e prima de la centrala, iar camera lui Dani ultima. Camera lui Dani iarna si vara e mai rece cu 2 grade ca aici unde stau eu.

Craciun 2006

Mergi la inceput