Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (190)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Anca oof ce mai targe si Andrei acum cu reactia la vaccin..nasol, dar trece si asta!
Bumbita noi deja avem julituri in genunchi ca a cazut afara si bine ca nu alerga tare ca facea ditamai buba...la sedinta foto cred ca o sa se sperie aia cind or sa vada cite vintai are si o sa o bage intr-un sac!Si eu ma bucur ca Bia nu are pigmentul meu si, din feicire pentru ea, se innegreste repejor..eu mereu am suferit din cauza asta la mare, acum ma duc la solar tocmai pentru a nu ma arde cind ma duc la mare, ca tare nasol e sa te friga pielea si tirul sa vrea in brate!
Am dus-o pe afara, doar se culca..no way...e treaza si face timpenii deja!
Ne-au trecut bubitele de pe git, si de pe fund, ca facuse si acolo citeva..schimb des scutecul si e ok!
Eu am cautat la farmacie badijonal gingival, la Sensiblu, si s-au uitat la mine ca la alien si in final mi-au zis ca n-au!

www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Are fiu-mio o julitura pe mana de toata frumusetea. a picat in fata blocului pe pietris, asa ca.....
Pe picioare e plin de vanatai si zgarieturi.

Si marco se inegreste repede, seamana cu tat-su'. eu pana acum nu l-am dat cu protectie solara. o voi face doar cand mergem la plaja, pe afara si-n oras nu.

Ce le cumparati spiridusilor de 1 iunie

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Io am ochit ceva,cred ca ii iau azi,va pun poze dupa aia
Mami cica ii ia celebra tricicleta, ca s-a saturat de caruciorul mare si ciudat,cand merge cu ea pe jos, Diana tot la doi pasi se cere in bratze!!! Cu noi nu face asa!!! Asta e rezultatul cu "hai in bratzuca"

MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME

www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE 1
www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE 2
www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 3

NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI

"Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar" (Isaac Asimov)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Profit de faptul ca azi sunt acasa, aici e liber de Rusalii...afara e ff frig si ploua, s-a dus iesirea la iarba verde.
am reusit in sfarsit sa pun pozele din vacanta. Acum se incarca.
Cel putin am profitat sambata si duminica de vremea frumoasa. Sambata am reusit pana la urma sa mergem si la stand, ca urmare azi suntem toti raciti stanutam si ne curge nasul...da ce conteaza ne-am balacit. Ieri am fost la socrii, o vizita scurta dar tot e bine. Doar Selin ne-a terminat in masina, o tine numai intr-un urlet, si pe mine ma dispera ca tot trebuie sa ma intorc la ea in spate ba sa-i dau suzeta ba pe tzitzi, ba apa....si pana la urma tot nu-i convine nimic.
...si cam atat.
Va pup.

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

POZE CU NOI

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

mira TZITZI?! inca?

BRAVOOO VOUA!!! noi fortat la 1 an s doua luni, am zis adio!!! fortat de imprejurari, claro. dar crdeam ca va fi greu-greu...si uite ca acum este de parca nu ar fi fost niciodata o mare dragoste...pana cand vrei sa dai tzitzi la selin? ma pun si eu la vizionat poze cu cei trei fratiori

poze si filmulete cu ingerasul nostru

bumbita 24 + si mami de sebastian(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

bumbita...pisica ei de plus!!!!

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

POZE CU NOI

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Cateva pozute si 1 filmulet de la... spital: www.dropshots.com/asteryaro

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)

www.dropshots.com/astery
www.dropshots.com/asteryaro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Eu tocmai fug acasa si apoi la dentist,ne auzim diseara!

MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME

www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE 1
www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE 2
www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 3

NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI

"Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar" (Isaac Asimov)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

hello la toata lumea!
Eu o iau razna cat de curand!!! Si lumea zice ca am copil cuminte. cateodata este dar cateodata.....valeu ce-mi face.
Cred ca sta sa ne apara si noua ceva canini, nu sunt complet edificata, ca nu ma lasa, dar aseara pe la miezul noptii mi-a tras un plans de vreo 30 min de nu mai gaseam metode de linistire.
Azi a facut si vaccinul si mi-a tras si acolo niste racnete de s-a speriat doctorul. Mai nou la dr incepe sa planga de cum il vede si doara n-a prea avut contact cu el. I-am dat ceva nurofen preventiv sa nu facem febra si mai urmarim.
Acum am vrut sa-i dau sa pape supica de pui cu galuste si si-a intins-o pe fatza si pe alte cele dar de mancat mai putin. Dupa ce s-a dat jos de pe scaun si-a adus ea aminte ca are niste banane in carutul de papusa si s-a dus si s-a servit cu o banana. Ce-o fi fost asta??? oare nu-i placea supa???

daniela29w si ioana alexandra (05.02.2006)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am venit si noi acasa.
azi i-am pus ceai cu el, dintr-ala granulat de la Milupa. Nu a baut nimic din el, doar pe masina.
ii voi da la gradi suc, dintr-ala de porto de la HohesC fara zahar, nu am alta solutie. acasa il prostesc si bea apa.

Mira faine poze, si cate activitati acolo!!! se vede ca s-au distrat prichindeii.
Astery e mortal Razvan. N-are nicio treaba, nici nu zici ca a fost operat.
Moni tot cu dentistul? si eu merg maine dim. ca a fost dr. plecata in concediu. sper sa-mi faca ceva la maseaua fisurata.
March poate nu i-a trebuit supica Ioanei. si cu caldura asta, cine stie. Bine ca a papat banana. saracuta de ea, sigur sunt maselutele. nu i-ai masat cu nimic gingiile?

Chiar nu stiu ce sa-i luam de 1 iunie. haine ii iau ca e musai, dar vreau un cadou ceva si nu stiu ce, caci nu ii trebuie nimic acum.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput