Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (190)
Raspunsuri - Pagina 21
monica70 spune:
Ceau gagici,gata LOST,acu sa va mai zic:
Noi am fost la mami la masa pe urma am plecat cu Diana si mami la strandul termal de langa noi (10 min de mers pe jos) asta pe la ora 17,30
Am bagat-o un pic in bazin si pe Diana,iar la plecare cand am trecut pe langa bazine a inceput sa planga si sa strige "BAIE !!! BAIE !!!" Cu chiu cu vai am iesit ,ca se tragea inapoi 
Era noros si ne-a prins pe drum o rafala de ploaie ,asa ca ne-a adapostit vreo 5 minute sub o poarta.Ne-am oprit iar la mami ca iar incepea ploaia ... si acolo ne-am blocat vreo ora ca a plouat ca la potop
. Prilej pentru Diana ca sa mai invete niste cuvinte: pe langa "POUA" acum mai stie in domeniu si "TUNA" si "BUM" .
In rest a papat prost azi,dimineatza numai iaurt de baut,n-a vreut fructele,nici painea cu ou,iar la mami numai supa,si inaite de nani si dupa ... a mai papat tort cu capsuni si frisca si alune,da, e lesinata dupa ALUNE .In rest suc la greu,azi a baut santal de piersici mai mult.
DANA ma bucur ca ai reaparut 
ASTERY bine ati venit acasa.
MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE 1
www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE 2
www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 3
NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI
"Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar" (Isaac Asimov)
Biancas spune:
Moni, v-ati distrat fain si voi. Despre vocabularul Dianei...jos palaria

Si la noi a venit furtuna, am apucat cat sa iesim din masina si scaotem ce era urgent de dus sus, in rest toate au ramas in masina sa le car eu la lucru maine
. Trebuie sa vada si gratarul locul unde lucrez nu?
A ploat iar cu grindina
. Vai de capul nostru ce scumpete va fi la vara daca tot in ploi dinaseta o tinem. In ultima sapt in fiecare seara a plouat, ziua erau 33 grade seara pe la 18-19 se intuneca cerul si da-i pe furtuna.
O seara placuta va doresc, o zi buna pe maine.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop
monica70 spune:
Va zic si eu noapte buna,am mai bantuit prin dropuri,dar tot mai am restante niste filmuletze pe ici pe colo ... da le vin eu de hac!
MIRI daca nu vrei drop pune in contul comun,ca ne uitam numai sa ne anunti sa stim.Ai grija cu regimul.
CATA si eu am stat WE asta la greu cu Diana,sunt ko 
Gata am plecat
MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE 1
www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE 2
www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 3
NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI
"Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar" (Isaac Asimov)
alin@ spune:
Neata!
Si noi dupa un we de luptat cu caldura, am stat f putin la aer, mai mult in doors, macar n-am stat numai in casa.
Astery, ma bucur mult ca s-a terminat cu bine. Pupici multi lui Razvanel!
Dana
, bine ca ai pc acum, am vazut niste fetite superbe
Eu sunt in brate cu ursuletul meu koala
. Cred ca ii mai iese o maseluta sau un canin, sta agatat de gatul meu si e cam marait.
anasebe spune:
Scrisesem un ditamai mesajul, dar...a a pasat tibi pe o tasta magica si a sters totuL.
Ziceam ca in weekend am stat mult pe afara, la 8 juam era deja in parc.
Am reusit sa nu-l culcam inainte de ora 13>00 si a fost mai bine.
Cata Nici Tibi nu merge afra ci doar alearga. Eu nu stiu cum faci fata cu Bia, care doarme doar 30 min. Tre' sa fie groaznic.
Miri Si eu am avut diabet de sarcina, cred ca mai mult pe fond de stres...dar a trecut. Oricum, felicitari pentru noua sarcina.
Bianca Felicitari pt masea.
Cristina Bine ca ati ajuns acasa. Incerc sa te sun mai incolo.
Dana Bine ai revenit, chiar mi-ai lipsit. Am vazut pozele aseara. Absolut divine. Mai ales poza cu voi trei.
Va pupicesc pi toati.
ana +
tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi
loren@ spune:
Buna fetelor...bai, ce sa zic, sunt varza de oboseala, dar zau daca stiu ce sa mai fac..se pare ca incep caninii..este a 3-a noapte cind doarme mai mult cu noi si mi-a tras un urlet de citeva minute, dar asa am intrat in panica o durea groaznic..saracuta mi-a luat mina si m-a muscat usor sa imi dau seama ce o doare dupa care urlete si contorsionari la greu...ma gindesc cu groaza ce ma mai asteapta si azi!
Revin!
www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> Bia
T_Ioana spune:
Cata, nu folositi nimik local? Calgel, Dentinox, badijonaj gingival?
La noi functioneaza perfect primele 2 iar daca e "grava" problema il dau cu solutia preparata in farmacie.....asa scrie pe ea, BADIJONAJ GINGIVAL. Contine anestezina (exista si cu glicerina, dar aia e apa de ploaie) si intr-adevar amorteste bine (pe incercate
)....ia vezi, poate gasesti gata preparata pe la farmaciile din zona si poate chiar ajuta (e ieftina, vreo 3 lei sticluta!) Sau incearca varianta cu bilutele homeopate, AnaS, Astery, Giova si Silvia stiu ca au folosit, si cu rezultate bune!
Doamne ajuta sa scape toti spiridusii de chinul cu dintisorii!
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2
"Minte ca un porc...munceste ca un caine....fumeaza ca un sarpe.....
trebuie sa fii idiot ca un om ca sa formulezi asemenea ineptii!"
cosmi1975 spune:
NETA GAGICI
ASTERY ma bucur ca ati scapat cu bine ..pupicei
si noua cred ca ne da o masea pt ca aseara mi a fecut febra si pt ca STEF sta numai pe perna cu caputul si e trist ...adica astat ieri ca acu vad ca e in verva
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975
loren@ spune:
Ioana incerc sa iau si ce zici..poate poate...dar ea nu urla ziua, numai ca nu sta deloc...nici nanii, nici pe loc..alearga, ieri si-a umplut gura de singe ca de oboseala a cazut cu gura in calutul ei..dar o sa incerc si badijonajul...macar noaptea sa stea linistita!
www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> Bia
Giova spune:

la tot
!!!!
Eu v-am citit din Alba, dar nu am putut scrie din cauza tastaturii. am adus una de la un vecin, dar naiba stie cum era ca nu imi tasta litera g si nu ma puteam loga sa scriu.
A fost fain acasa, marco a mers la plimbarica si la suculet cu ambele bunici, pe jos si a fost foarte incantat.
s-a jucat cu vara-sa si Dani si Silviu. a fost innebunit dupa ei. sambata la 11, l-am luat cu forta si l-am dus la
si plangea cu lacrimi de crocodil ca vroia sa se joace cu ei.
Duminica am vizionat toti DVD-urile de la nunta,
si iar
.
Marco mi-a adormit tarziu, tot din cauza jocului cu copii. asa ca am plecat din Alba la 19.30. la ora 23 eram in Tm, l-am dezbracat pe Marco care dormea si la somn.
acum la gradi cu lacrimile de rigoare.of...of...
In AB a fost foarte cald, s-a facut ca purcelul Marco pe acolo, si-a turnat apa pe el in fata blocului, doamne-doamne. asa ca 2
pe zi i-am facut acolo.
Sambata am sunat si eu la Astery dar nu mi-a raspuns, am citit pe DC ca e bine Razvan. Ieri am vb. cu ea, erau la plimbarica, Razvan super ok, nici nu ziceai ca a fost taiat.Bravo Razvan!!!!
Miri imi pare rau ca ai diabet, dar eu zic, ca, daca e tinut sub control va fi ok. asa ca fruntea sus si gandeste pozitiv pt. samburelul din burtica.
Cata imi pare rau ca Bia e maraita de la dinti, inca putin si vine bona. si ai mai scapat si tu.
Bianca ma bucur ca ai stiut la examen.
Noi mai mergem in Alba pe 9 iunie ca are Clau intalnirea de 10 ani de la terminarea liceului.
Dana ma bucur ca sunteti ok, trebuie sa mai trimit si eu ceva poze, lasa ca ai tu timp sa actualizezi site-ul.
Restul va
.
eu cred ca o tai la Selgros, Real dupa cumparaturi.
si poate si sa spal masina, ca e jale.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">