Vecini de toata jena

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

quote:
Originally posted by codruta_grg

Taaare rau sa ai astfel de vecini. Eu fac, ca trenu' cand incepe sa bata vecinu' de la 2 fix cand trebuie sa o culc pe Petra sau incepe sa aspire vecina de jos la 10 fara un sfert seara. Dar vad ca astea sunt mizilicuri...comparativ cu cele experimentate de voi.
La noi orele de liniste sunt stabilite de asociatia de proprietari: de la 15-18 si de la 22-06.
Succes!

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

si la noi(adica, in Bucuresti!) tot aceleasi ore de liniste sunt,dar cine le respecta?!

Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Doamne fereste. mi s-a zbarlit parul pe mine la povestea alinei. noi avem vecini buni, linistiti, nu fac chefuri, mai renoveaza si ei prin case, dar in limite rezonabile.mai degraba noi deranjam. nu vreau sa-mi inchipui cum se aude la vecinii de sub noi cand alearga 3 copii, si cum o sa se auda cand or sa alerge 4. sunt foarte toleranti, saracii, daca n-au venit niciodata sa ne certe

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

se pare ca acum, romanul are un nou hobby, datu' gaurilor in peretii apartamentului. Si de ce zic ca e hobby, ptr ca de vreo 4 ani (cam de cand a inceput moda plecarii masive in Italia) ma intreb daca a mai scapat vreun cm patrat de perete negaurit....si asta e valabil la fel ptr toti vecinii mei, din fata, din lateral, de sus si de jos. Si normal ca la ore total nepotrivite. Inteleg ca au treaba oamenii si ca vor sa-si modernizeze locuinta, dar nu inteleg de ce la ora 14, cand copilul meu (si de ce nu si altii din bloc) se odihnesc sau la ora 21.30-23.00 cand furioasa bat cu ce apuc in tevi ...
Asta-i traiul la comun, dar ma intreb oare nu era acelasi trai si acum 20 ani, cand copii fiind la ora pranzului ne retrageam in casa, sa nu facem galagie pe casa scarii...asa eram educati, nu? Unde s-o fi pierdut bunul simt? Il vom mai regasi, noi, ca natiune?

aime

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

ADINA nu ai citit bine, am spus ca am pus gresie si faianta IN BUCATARIE in 4 zile si am fost 3 oameni, de fapt, pt ca muncea si sotul cand ajungea acasa.....si se poate in 4 zile.

ALINA sunt socata pe cuvant!!! Dumnezeule mare, cum e posibil sa nu fie inchis pt tentativa de omor??????????? sunt ingrozita!!!!!!!!!!! ce face justitia din Romania, doarme???????????
sunt chiar revoltata, de ce nu este macar in permanenta inchis la acel azil??????? REPREZINTA UIN PERICOL PUBLIC!!!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns women13 spune:

Avem niste tinerei la parter care au descoperit Subwfer-ul si care cum se trezesc de cand si l-au cumparat il probeaza, bineinteles , ca nu au ore de proba: 5 dimineata - 11 noaptea, interval de timp in care oricand te poti trezi ca iti sare lingura din mana cand amesteci in mancare pe aragaz, ca in genere e liniste in bloc. Si tot asa o vreme, pana cand sotul meu a venit o data extrem de obosit si s-a culcat si mi-a zis ca daca reuseste sa adoarma sa il las pana dimineatza. Dragii mei s-a intamplat exact cand adormise sa inceapa sa bubuie blocul... S-a trezit barbate meu s-a imbracat si a plecat. Eu am zis ca se duce sa se plimbe sau cine stie ce... Cand a venit acasa nu mi-a spus nimic si eu am crezu ca s-a plimbat. Duminica seara il vad ca aduce niste boxe mari in casa 7 la nr. si incepe sa instaleze cu niste prieteni .... il aud intreband : "unde-i DVD-ul ???" Eu ii zic : Mai omu' ... dar vecinii ceilalti.. totusi...
El imi zice ca totul e aranjat. Ce a facut ??? A dat de baut la toti vecinii si i-a rugat sa isi caute un loc unde sa doarma Duminica urmatoarea noaptea, sau sa doarma in cea mai indepartata camera din apartament de scara blocului. Toti au fost de acord pentru ca Tinereiicu pricina ii ameninta pe toti vecinii ca se muta tot blocul si ei tot nu o sa dea muzica incet cum vrem noi locatarii.
Am plecat si noi de acasa. Ne-am intors Luni dimineatza cand plecau la servici "vecinii" nostri , care aveau ochii rosii si bulbucati de nesomn, iar sotul meu le-a spus atat " Asa ma simt si eu si ceilalti vecini."
Stiti ce era inregistrat pe DVD ??!! Numai muzica electronica si hard rock gen AC/DC si altii. Putere nu stiu cat era la toate boxele , dar stiu ca numai una din ele era de 750 .
Au invatat ce inseamna sa asculti muzica la un volum rezonabil si ore rezonabile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Women13 , foarte tare faza!!!

Eu nu am probleme cu vecinii. Evident ca lucreaza si ei , gresie , faianta , Dumnezeu mai stie ce chiar cand eram eu in sesiune, vara.
Si cand invatam cred ca pt. BAC stateam linistita in camera cand aud un copil plangand..ies , ma uit la geam , nimic.Ma uit la TV , radio , sa fie inchise, iar aud. Ma invarteam prin camera , mai putin si credeam ca sunt in zona crepusculara cand colo era vecina mea de sus, era la liceu pe atunci si ii placea sa cante. I-am spus ca era sa fac infarct , data viitoare sa cante mai tare sau mai incet , macar sa stim un lucru.
A , si acum se pare ca am 2 prostituate in bloc

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by miki68

Sunt binecuvantata! Traiesc in Rai! In blocul meu sunt 99% pensionari.
cristina d.

Si eu la fel. Am scos partea cu "vigilenta" pentru ca la noi in bloc nu se intampla asa... Nu iese nimeni pe hol la cel mai mic zgomot dar nici probleme cu "hotii" nu avem...

Pensionari dedesubt, pensionari vizavi, o doamna singura (pensionara) deasupra, in 4 camere... Traiesc si eu in Rai!!!!!

Edit: noi suntem singura familie cu copiii mici din bloc

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

pe mine nu ma deranjeaza asa mult bormasinile, ma gandesc ca nu-si fac saracii oameni gauri in pereti asa de design, dar am niste vecini deasupra chiriasi, care arunca pe geam diverse chestii, par dupa ce se tund, zatzul de la cafea, grasimea din tigai , coji de seminte si diverse altele, asa ca in fiecare dimineaza ma duc ingrozita la geamul de buatarie sa vad ce mai gasesc.
apartamentul e al administratorului, l-am chemat , i-am aratat, am fost eu la ei la usa si le-am vb foarte frumos, dar cred ca nu mai rezist prea mult timp si o sa fac un scandal de o sa ma stie tot blocul - 10 etaje
plus ca din cand in cand ma inunda in hol, si-au luat oamenii masina de spalat si nu au furtunul de evacuare langa o canalizare si pun sa curga apa intr-o gaelata pe care uita din cand in cand sa o goleasca si da pe afara , cand ma duc sa le zic sunt f detasati ca si cum e ceva normal
nu stiu cat mai rezist cu ei

poze
26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

si pe mine ma deranjeaza covorul de coji de seminte pe care il gasesc si in scara si in fata scarii.
doar ca acesta este un aspect minor, avem o problema mult mai mare, avem 2 vecini care si-au luat motor si scuter si ies la plimbare(numai pe aleea din fata blocului) dupa ora 23. ce sa le spun eu acelor pushti, ca nu pot iesi la geam sa tip la ei, ca abia ne-am mutat de juma' de an acolo si nu stiu cum reactioneaza

Mari

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principessa spune:

XIO in ce oras stai? Ca si eu ma confrunt cu aceeasi problema(prostituate in bloc). :)

Mergi la inceput