femei intretinute de soti

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Garofitza spune:

Sotul ma intretine pe mine , iau eu intretin casa si copilul!

Garo

Sanatate, ca-i mai buna ca toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ann Marie spune:

Eu nu lucrez, am terminat liceul si imi doresc sa dau la facultate, dar stiu ca acum nu se poate. Sotul meu aduce banii in casa, el plateste facturile, cumparaturie le facem impreuna, stie ca sunt innebunita dupa haine si bijuterii, asa ca are grija sa-mi satisfaca placerile. El merge la servici, aduce bani in casa si face mancare( eu nu stiu sa gatesc), iar eu am grija de bebelita si de casa.
Sunt momente cand simt ca nu fac indeajuns, dar el are grija sa ma convinga de contrariu si niciodata nu m-am simtit intretinuta,iar el niciodata nu a zis ca sunt banii lui.
Daca vrea sa cumpere ceva pentru el ma intreaba pe mine ce parere am, daca vreau ceva pentru mine nicodata nu comenteaza, nici nu trebuie sa-l intreb. Acum sa nu credeti ca exagerez cu cumparaturile
Annie si Bebelita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karlla spune:

quote:
Initial creeata de crinuta

Ce parere aveti? Mie partea asta financiara mi se pare cam delicata. Poate ma puteti ajuta cu sfaturi.
Ce parere aveti voi despre sotiile care stau acasa? Eu nu fac parte dim aceasta categorie, de fapt sunt in extrema cealalta, lucrez in prea multe locuri. Si chiar daca lucrati, cum ii cereti bani sotului cand aveti nevoie? OF, nu stiu de ce imi fac atatea probleme, dar in sinea mea lucrurile stau asa: barbatul trebuie sa anticipe ( pe cat se poate) nevoile femeii si sa fie intotdeuna cu un pas inaintea ei.
Ma intereseaza foarte mult parerile voastre in leg cu acest subiect.
Va pup
Crinuta

Crinuta

Depinde cum folositi voi partea financiara in casa, daca totul e la comun atunci e bine daca e separat treaba e mai delicata.
Daca stai acasa o sa-ti fie greu sa-i ceri bani tot timpul cind ai nevoie.
Deci ...in principiu daca vrei sa stai acasa si el este de acord...trebuie sa stati de vorba si sa hotariti de la inceput cum o sa ai partea ta.

Eu si sotul meu am ajuns la o hotarire, el plateste toate bill-urile, cumparaturile, eu stau acasa (ca nici al meu nu ma lasa sa muncesc) si fac ce trebuie...si la fiecare sfirsit de saptamina el imi da o anumita suma care la mine e $50...si asta e prea mult pt mine. A fost o vreme cind se strinsese vre-o $500 la mine in poseta si mi-era si frica sa merg pe strada.

Fetelor...a fi sotie in ziua de astazi e o cariera si inca una de succes. Daca nu ati fi fost sotii si mame atunci ati fi fost............ei si sa nu spun mai departe ca o sa va suparati pe mine.

Apropo...ca sa nu mor de plictiseala m-am apucat de hobby...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

[
Fetelor...a fi sotie in ziua de astazi e o cariera si inca una de succes. Daca nu ati fi fost sotii si mame atunci ati fi fost............ei si sa nu spun mai departe ca o sa va suparati pe mine.

[/quote]

Ce, ce, ca nu ne suparam! Superwomen? , sau.... A!! E vorba de.... OK!

Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karlla spune:

Ha ha ha Ruxi

Ai fi fost femeia americana .......

PS. Cred ca stii de ce vorbesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arabella spune:

quote:
Originally posted by iuliana

Expresia de "femei intretinute de soti" mi se pare aberanta, mai ales in cazul adevaratilor soti. Sotul meu habar n-are ce bani avem in banca, ce bill-uri avem de platit, ce cheltui si nu cer voie niciodata sa imi cumpar ceva, doar daca vreau sa ma alint (cu toate ca nu am pretentii exagerate, doar pretentii de femeie ) si stiu ca nu ma refuza.
Daca exista iubire, exista si intelegere si anticipare si tot ce vrei.

Aceeasi situatie si la mine

arabella & angelo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Adevaru' e ca eu la inceput venisem cu idei revolutionare si de independenta si tot ziceam "aia a ta", "banii tai", "la tine in masina", sau il intrebam daca pot sa cumpar una sau alta, pana m-a intrebat pe un ton foarte ingrijorat daca eu vreau ca fiecare sa fie cu aia a ma-sii in casnicia noastra.... Pe urma cu munca: am zis ca stau acasa nitel de-o pauza si uite ca se facu anu', dar niciodata nu face nici cea mai mica aluzie la chestia asta, zice ca sa stau cat am chef da' totusi nu prea mult ca daca ne mutam tre' sa platim casa si daca ne inmultim numa' banii lui n-or sa mai fie de ajuns. Am dubluri la toate credit cardurile, ca sa cumpar ce vreau, ce imi trebe sau ce imi place, stie ca nu sunt exagerata, ba sunt chiar mai zgarcita ca el.
Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moto spune:

Niciodata nu am fost de parere ca daca nu lucrez sunt intretinuta ...cat timp banii sunt pe aceelasi cont inseamna ca pot sa-mi satisfac toate poftele ....la fel as face si eu ....Delia si bb-ul Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Eu stau acasa si am grija de doi copii. Imi place foarte mult si daca s-ar putea nu m-as mai duce niciodata la serviciu. Daca o sa-mi gasesc ceva de lucru o sa fie fiindca o sa avem nevoie prea mare de bani, nu fiindca ma simt intretinuta. Si in cazul asta, o sa incerc sa fac ceva acasa, fiindca n-as putea sa stau prea mult departe de copii. Nu ma simt prost fiindca stau acasa, nu simt nevoia de cariera, e destula munca cu doi copii mici(chiar daca sotului nu i se pare intotdeauna ca-i asa de greu, cel putin pana nu ma ajuta si el putin si atunci se convinge). Nu mi-a reprosat ca el aduce banii, de multe ori chiar a spus ca daca m-as angaja eu, as castiga mai mult ca el. Banii sunt la comun si ia fiecare cat ii trebuie, cand ii trebuie, fara sa-l intrebe pe celalalt decat daca e vorba de cheltuieli importante.

Doamne ajuta cui saruta si sporeste cui iubeste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Fetelor, eu deocamdata lucrez in 2 locuri, iar sotul m,eu e in alta tara. In curand ne decidem cum facem, dacwa vine el aici voi continuea sa lucrez, daca plec eu nu cred ca voi gasi servici in domeniul meu, deci asta e problem., Si problema e la mine, nu la el. Banii sunt in comun, niciodata nu s-a pus problema " banii mei si banii tai" totul e al nostru.Nu stiu cum va fi daca nu voi mai lucra, pt mine este ceva nou, de aceea imi fac ceva probleme.
Cred ca voi stabili cu el de la inceput tot ca sa fie clar.
Cam atat.
Pupici
CRinuta

Mergi la inceput