pete maro

buna fetelor...
 sunt noua pe aici si as vrea sa va prezint pe scurt povestea mea. ar trebui sa am deja 6 sapt si 2 zile. la eco la 5 sapt si 4 zile s-a vz doar sacul, fara embrion. iar sarcina mi-a zis k e mica. dupa ciclu ar fi trebuit sa fie de aproape 8 sapt. problema e: in seara asta am avut niste scurgeri maro inchis. dar mai grav de atat e k la dus am descoperit o bucatica de carne, nu cheag... CARNE mica cat un bob lung de orez in 2 culori maro inchis in centru, iar in jur ceva mai deschis spre alb si rosu. ce poate fi??? va rog din suflet daca stie cineva sa imi spuna. 
multumesc. maine dim imi fac testul. pana acum 5 am facut si toate au fost f pozitive (vizibil).

Raspunsuri

RAMONELLA spune:
 paula nu stiu ce sa-ti spun,dar scurgerea maro inchis nu e de bine,mai ales ca ai eliminat bucatica aceea de carne.Pana mergi la doctor,ia Utrogestan inghinal,si cel mai bine,fa-ti un test de sange,el iti va spune cu adevarat daca s-a intamplat ceva.Testele de sarcina vor iesi pozitive,pentru ca inca mai ai hormonul in sange.
poze
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank"> 
bebelina
Ramonel
16+ 
Alexia Beatrice

printze spune:
 Paula, nu vreau sa te sperii, dar mergi repede la doctor. Poate sarcina s-a oprit in evolutie si organismul a eliminat-o. 
Si eu am trecut prin asa ceva in martie, dar la mine organismul nu a eliminat singur sarcina si a fost nevoie de chiuretaj.
Iti tin pumnii si sa dea Doamne Doamne sa fie bine!

darleena spune:
 Paula daca zici ca acum ar trebui sa ai in jur de 8 saptamani, cel mai bine este sa mergi la o alta ecografie, pentru ca la varsta asta a sarcinii ar trebui sa se vada atat embrionul, cat si activitatea cardiaca.
Si eu am avut scurgeri maronii la cam 5 saptamani, si la ecografie prima data s-a vazut doar sacul embrionar, dar am repetat ecografia dupa o saptamana si atunci s-a vazut si embrionul.
Cat despre scurgeri, singurul in masura sa se pronunte cred ca este ginecologul, care, investigandu-te, isi va putea da seama de cauza acestor scurgeri si eventual iti va prescrie tratamentul adecvat.
Mie mi-a spus ca acele scurgeri sunt de la un defect de acolare (embrionul nu se prinsese inca bine de uter). Am avut scurgeri in 2 reprize: una la 5 saptamani care m-a tinut aproape o saptamana, timp in care scurgerile prezentau si firisoare de tesut. A doua scurgere am avut-o dupa aproximativ 3 saptamani, dar a tinut doar o zi.
Bafta multa si sa auzim de bine!
16+  
Pana vine bubu 
 poze bubu mic 

OanaAlina spune:
 paula si eu cred ca ar trebui sa mergi ginecolog si el iti poate spune ce s-a intamplat! iti tin pumnii!
OanaAlina
http://bd.lilypie.com/A2U0p3.png