Copiluti de mai-iunie 2005(38) - It's show time :)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Crissu - sa-ti traiasca buflina mica! Ce falcute haioase are, iti vine sa o mananci, nu alta. Ce bine ca ai ajutor! Eu ma plang cu unul, care, de bine, de rau, a ajuns mare, se descurca pe cont propriu, dar daca ar mai fi si un al doilea chiar ca as fi anihilata cu totul. Iar mama m-a anuntat cand s-a nascut Mogo ca va puta sa vina sa ma ajute cand face 7 ani (adica atunci iese la pensie).

Ma pregatesc si eu sa plec acasa; din pacate maine va trebui sa lucrez. Sper eu ca doar de acasa, dar presimt ca va fi necesar sa ajung si la birou. Preferam sa termin azi totul, chiar daca terminam mai tarziu, dar asta e! Pupici si vorbim acasa.

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

plouaaaa!!!

Vazut poze! o minunatie de bb cu obrajori bucalatzi...m-am topit! Crissu, sa va traiasca Amalia si sa va bucurati de ea si de surioara ei la fel de frumoasa! Lucas, e tare dragalas Matei, s-a transformat intr-un baietel fin si smecher in acelasi timp! ai si un baiat de 17 ani sau am inteles io gresit?
Elly, week-end placut si linistit!
Am avut si noi discutia familie unita vs. bani si am hotarat ca nu putem si nu vrem sa stam unii fara altii nici pentru scurt timp, si asa viata asta e asa cum e...nu pot sa nu ma gandesc ca stam in chirie, apoi responsabilitatea de parinte sa-i asiguri baza materiala copilului pentru viitor...e greu cu un singur salar sa realizezi ceva. timpul trece, poate peste 10-20 ani va fi mai rau sau mai bine, banii sunt importanti pentru ca din pacate nu se poate trai fara...un lucru e sigur, viata de zi cu zi impreuna cu persoanele dragi o traiesti acum, odata trecuta nu ti-o mai da nimeni inapoi si nu se poate inlocui cu nimic. fiecare isi cunoaste situatia si prioritatile in viata.

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ia de vedeti un pui de doi ani www.dropshots.com/day.php?userid=273156&cdate=20070525&ctime=060259" target="_blank">aici.
Acum pe seara a adus Costi un tortulet, si i-am cantat eu si taica-su. A defrisat tortul de chestiile de ciocolata, dar nu sa le manance, il deranjau acolo , dupa care si-a bagat si degetul in lumanare in loc sa sufle si s-a ars nitelus, cat sa se sperie.
Dimineata a primit o motocicleta de care a fost foarte incantat. Dupamiaza a mai primit o tablita de scris magnetica de la Tomi, sandale, tricou. E super alintat si rasfatat, simte si el ca e o zi speciala.
I-am dat cadourile pe rand, sa se bucure de fiecare in parte.
Si pentru ca de azi este baiat mare, a iesit pentru prima data afara fara pampers, n-a facut pe el si a cerut oala cand s-a intors din parc

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Am o durere de cap cum nu am mai avut demult...chiar simteam nevoia sa ma sece pana-n fundul creierului...
Bianca nici pana la ora asta nu venit acasa...mai am putin si fierb de nervi...era vorba sa ajunga pana la 8 si ultima oara cand am vorbit cu ea era 7 si nu plecasera din Bucuresti...

Tdi,Olgutza,Daniela poate felul meu de a povesti v-a lasat impresia ca sunt dura cu ea...ei nu-i arat nimic ,ma comport ca si cand nu stiu nimic...oricum eu nu cred ca este ceva serios nici pe departe...doar am fost si eu copil si nu sunt absurda...
Nu vrea nici sa sara calul ca mai nou ciutanii fac cunistiintza cu corpul lor pe net prin webcam...m-am crucit cand am auzit...la ea nu-i cazul ca nu are asa ceva...dar am incredere in capacitatea ei de discernamant ...

Am vazut un pui mic bucalat tare cu cercelusi si m-am inmuiat...Matei este atat de schimbat...am avut aceasi reactie ca la Alex(Beatriced)...nu mai are deloc tarsaturi de bebelus...aduca a baiat in miniatura si il prinde extrem...Raluca seamana cu tine picatura...
L-am vazut si pe Andrei ... il felicit pentru reusita cu plimbarea neprotejata... si el este schimbat,il schimba si tunsoarea...si iarasi il prind culorii vii...abia astept sa veniti sa ne vedem ...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

seara buna si de la noi. Am incercat sa recuperez paginile pe care nu le-am citit, dar nu ma lasa moatele nici sa tastez, daramite sa mai si citesc, sunt calare pe mine amandoua. Am vazut poze cu Amalia, am citit despre operatila reusita a lui gusta, despre operatia lui David, am vazut ca a revenit elly.....mai multe...sorry ca n-am timp sa le insir acum pe toate.

La multi ani sarbatoritilor din ultimele 2 zile pe care n-am apucat sa-i felicit: ALEXIA-IOANA, ANDREI-STEFAN si EMA ELENA

Scuze ca's asa telegrafica....da' urla fetele dupa mine, nici gand sa stea singure.....mi-au mancat urechile seara asta

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

www.acsis.ro/2lasuta.php" target="_blank">Ajuta-ma sa cresc langa mama mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Lucas e atat de schimbat Matei, incredibil, nu mai are nimic din fizionomia unui bebelus, e finut si delicat...am savurat tortul si prajiturile, delicioase dupa aspect.

Crissu sa stii ca la fel am perceput si eu a doua nastere, tot cezariana, am pus-o pe seama imbatranirii, m-am resimtit si m-am refacut mai greu, si eu mi-am legat trompele.
Papusa mica e atat de...mica, ca un motanel somnoros, parca aduce bine cu Iulia, sa-ti traiasca!

Gabitza ce frumusel ai si tu, iar culorile imi plac la nebunie cum il prind, tati se vede si-n poze cat e de topit dupa el.
Ai baiat mare, barbatel, daca s-a comportat atat de civilizat fara scutec, bravo!

Laura eu tocmai mi-am luat de la farmacie pentru prostanac sau destept, depinde de context, Quarelin, m-a asigurat farmacista ca sunt foarte tari, se ia jumate de pastila.

Elly distractie placuta la munte...poate cine stie ce solutii gasiti si se remediaza problema

Daniela nu ti-a scapat, n-am scris ca n-am avut ce, nu i-am facut analiza ca n-am avut ce sa mai recoltez, s-a retras ciumegul buboi si altul n-a mai iesit, sa speram ca ne oprim aici, acum trag eu cu unul pe fata de mi s-a umflat obrazul.

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

De ce tin eu minte ca mai era un baietel nascut azi, in 25 mai? M-am dilit cu totul?

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Tdi ma chinui de mutl sa dau cumva de Gusta si nu reusesc si deci nu te intreb cum ai dat de mama ei...ma bucur nespus ca a reusit operatia ...ii doresc sa treaca repede peste efecte postoperatorii si sa revina cat mai repede acasa...

Onixone saru-mana pentru link...cum l-ai convins pe al tau sot ca trebuie sa slabeasca?!La al meu i-a iesit colesterolul mare si binenteles ca nici urma sa ma pot intelege cu el...parca-i nebun...

Cornelia parca Monu povestea despre Budimex ultima oara cand a fost internata si cred ca recenzia nu era una tocmai favorabila

"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Elisor ma faci sa rad...quarelinul este pentru teasta mea vax albina...nu are nici un efect iar daca mai iau si juma de pastila mai bine nu ma mai incurc...se instalaeaza migrena deja ca-mi vine sa ma iubesc cu buda...
Azi m-am cantarit si am avut un soc ... nu s-a miscat acul la cantar deloc...nu mai stiu ce sa cred...tot 62 desi nu am facut rabat de la nimic...si m-a indoiesc sa fie cantarul chiar asa de prost...poate nu ma enervez maine si ma duc sa-mi iau cantar...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Buna seara!

Inchei si eu o zi obositoare, dar frumoasa. Sunt tare mandra ca am fetita de 2 ani. Multumim mult pt urari. Azi am tinut-o in urari si cadouri, iar Ema a vb toata ziua la tel. Cand suna cineva la tel i-l dadeam ei ca sa o felicite direct pe ea. Pai nu?:) Le spunea la toti "A MUTI ANI, 2, PUSI, PA!"apoi incepea sa le cante "Ot met donat het a fam" sau "Mos Caciun" Da...Ema canta "Mos Craciun" in plina vara, iar mai nou ca sa fie cuminte ii spun ca Mosul aduce cadouri numai la copiii cuminti. "Cadou" este cuvantul de baza mai nou. Mereu vrea cadouri, ii cauta pe toti in genti si-n pungi, desface tot.Dimineata am dus-o in Herastrau, ca de obicei de cand ne-am mutat la mama. Doua ore a stat pe leagan. Am luat-o la pranz pe sus, in tipete si plansete pt ca nu dadea drumul la leagan. Aici puteti vedea si poze.
La 2 ani Ema face mai special cam astea: isi trage scaunul la chiuveta si spala vasele, se spala singura la fundulet daca este in cada( ma da bineinteles afara din baie).E mortala. Se intoarce cu spatle la baterie si se baga sub jetul de apa. Canta cantecelul cu alfabetul in engleza.Se spala singura pe manute cand vine acasa, iar asta la cada. Pot spune ca este chiar insistena cu spalatul. Repeta operatiunea de vreo 7-10 ori: udat, sapunit, frecat, clatit, sters. Cred ca cel mai mult timp il petrece in baie. Dimineata, dupa ce pleaca mama si Mihai la munca vrea si ea sa plece, se imbraca cu ce apuca, isi ia o geanta, pe care o gaseste, se incalta, ma pune sa o parfumez si zice"PEC".O intreb unde pleaca si-mi spune ca pleaca "LA MUNCA". E tare simpatica. S-a mai lnistit de cand ne-am mutat iar la mama, asa ca ne-am mai linistit si noi. Ramane problema independentei. Vrea sa faca totul singura. Inclusiv sa-si toarne apa in pahar din sticla de 2 L.

Mergi la inceput