Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (27)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Pufulet, sunt recent intrata in saptamina 14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Jasmin, acum am vazut ca ma scrisese-si tu mai sus ca esti in sapt a 14-a :)
No, ce sa zic, eu zic ca nu e mult, mai ales daca le compar cu ale mele ....
Dar si fara sa le compar cred ca nu e mult.
Gata burtici, ma duc sa fac nani ca omul meu drag ma pus la program de odihna intensiva din week-end :)
Somn usor si vise frumoase :)

------------------------
Flory 16+
Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

noua viitoare mamica pt.toate viitoare mamici

sunt foarte fericita ca ma numar si eu printre voi si ma bucura mult sa pot impartasi maretele sentimente de bucurie dar si micile preocupari care apar pe parcursul gravidantei
va doresc o sarcina cat mai usoara si multa bafta!
DN 26.12.1981;
UM 08.03.2007
DPN 13.12.2007

matei stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ggaby spune:

eu am 12 sapt si am fost deja la doct... pe 14iunie trebuie sa merg inca odata...nici eu nu am dureri de nici un fel(multumesc lui D-zeu)si eu am o scurgere mai albicioasa dar nu cred ca e nimic grav,important e sa nu fei spre roz-rosu.Cat despre sex...asteapta sa vezi ce iti spune medicul tau la mine nu s-a pus nici un fel de probl...Apropo la tine se vede burtica?la mine inca nu si nici nu am luat nici un gram...mananc normal si f echilibrat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKUTA4 spune:

Fetelor hai ca vin si eu cu vesti,acum m-am intors de la doctor si vreau sa impartasesc si cu voi bucuria.Mia zis doctorita ca 95%o sa avem un BAIAT,doar daca pe parcurs nu se transforma in fetita.
Vam tot auzit pe voi ceva de pliul nucal la al meu a spus ca este de 2 mm ce ziceti este de bine?
Si inca ceva ma ajuta si pe mine cineva cu caruciorul la datele mele va rog tare mult si multumesc

Mirela 13 sapt si 6 zile
DARUL DE LA DUMNEZEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ggaby spune:

fetelor eu nu prea inteleg nimik pe forumul asta...nu stiu daca imi raspunde cineva si nu stiu sa raspund la cineva...spuneti-mi si mie daca apare ceea ce scriu eu...hmmm?!! eu am 3 luni si la mine nu se vede burtica...e normal?! mi-e teama sa nu ma ingras...chiar daca nu m-am ingrasat pana acum...scuzati-ma daca suna prea egoist...in rest ma simt f bine! am incercat adineauri sa raspund la una din voi...care pe o pagina anterioara spunea ceva de scurgeri...nu stiu daca s-a inteles ceva! va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

vezi ca s-a deschis un capitol nou cu nr 28 si intra acolo sa vorbim.Primele 10 mesaje le ai moderat si apar mai greu.

anca 18+

Maria
poze

www.protv.ro/stiri/social/doliu-la-clinceni-o-femeie-si-pruncul-ei-nenascut-au-fost-inmormantati.html" target="_blank">SA IL AJUTAM PE FLORIN!!!!!

Mergi la inceput