Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (27)
Raspunsuri - Pagina 29
RGE spune:
VICTO..daca apare ceva iti dau pm ..eu am o firma in domeniu si cum apare ceva te tin la curent...cat despre perioada scurta sa sti ca proprietarilor nu trebuie sa le spui chestia asta pt ca sunt reticienti si fug de astfel de oameni adica li se par dubiosi..ei nu inteleg ca omul intradevar nevoie doar de o luna sa stea..te pup si cum aflu ceva te anunt
ROXANA
19+
GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!
ancadragoman spune:
Mamaaaaaaaaaa eu abia pe 25 iulie intru in concediu

anca
16+
Maria
poze
www.protv.ro/stiri/social/doliu-la-clinceni-o-femeie-si-pruncul-ei-nenascut-au-fost-inmormantati.html" target="_blank">SA IL AJUTAM PE FLORIN!!!!!
RGE spune:
fetelor eu va las ..sa fiti cuminti sa nu-i suparati pe bebeii din burtici...ma duc sa-mi caut de imbracat pt nunta ca nu am gasit nimic sunt suparata si morocanoasa ca nu mai am silueta de invidiat,,ma declar un purcel
ROXANA
19+
GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!
Victo spune:
mersi Roxana
faza e ca iti cer chirie pe 3 luni avans, garantie, chestii de/astea..
or, in cazul meu nu are rost.de aceea incerc cumva sa merg la sigur, ii zic omului adevarul.ca asa sunt eu.nu vreau sa incurc pe nimeni.
in 15 iulie am zburat acasuca!!!!!!!!!!!
17+ si gimnastul/a
Sheritra spune:
Roxano, mercic de site, stai linistita ca prinde bine, mai bine informat despre ce te asteapta.
Oricum, dupa vizionare m-am ales cu ceva, acuma stiu ce vreau, nastere naturala cu epidurala! Nu mai fluctuez! Asta desigur daca va vrea si Alesuta!
Bey Pussic, las ca te prind eu si-ti trag o chelfaneala 
Shery
17+
Alesia
my precious
eco-uri
burticuticuta
Victo spune:
fetele sa nu ma uitati cu chiria!
tre sa inchid ca maine am un test.intru mai pe seara, dc ma ajuta netul
17+ si gimnastul/a
roxxi spune:
cezariana vi s epare mai usoara??
Eu zic ca este pe moment,,,dart s evindeca mult mai greu....clar!!
Daca totul e ok si sunteti sanatoase..ce rost are sa faci o asa operatie...sunt femei care si dupa ani de zile simt acea taietura....asa ca....chia rnu are sens..zic eu.
pupici
14+