Mamici de septembrie - octombrie 2007 (31)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Annisia presupui bine in legatura cu nasterea...la prima nu mi-am facut prea multe probleme...da acu cunosc "durerea".Pentru asta m-am apuc si de cursuri de "specilizare" unde te invata cum sa incerci sa te relaxezi(ptr a putea sa te dilati), chiar si gemetele ajuta (vocalize a , e,i o, u) , adik le folosesti pe rand sau cate 2 ...cica te incarca si te energie pozitiva...dar mai presus de toate multa miscare(plimbare)in ultimele luni.Dar acuma trateaza raceala cu ceva naturist, homeopatic si porma mai discutam.

Fetelor voua analizele ptr rosolia(pojar,rujeola)cum v-au iesit....ca mie cam la limita...adik sant la risc.
In urina mie iesit ceva infectie ptr ca beau putin si binenteles ca dupa crizele de voma nu retineam nici lichidele...voi luati ceva saruri minerale???

Tomasa felicitari ptr fetita!

Danielle lasa-l sa zica si faci ca tine...ei nu au instinctul matern dezvoltat, dar incet , incet o sa-si revina.Daca vei avea lapte cred ca n-are rost sa te duci la munca, dar asta vei estima si singura mai tarziu.
Despre creme si alte nenorociri treaba e ca poti folosi cat cuprinde, dar daca organismul(pielea) e predispusa la vergeturi...chiar si in timpul dilatari, daca se produce repede, poti sa ai o surpriza

Ali19+ Enrico 7ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

annisia,la crersa dau fata oricum ca trebe sa ma duc la munca ca sa am banii mei si sa nu mai fie nevoie sa aud reprosurile caposului meu sot.intrebarea era ca nus ce sa fac cu el,cum sa ii explic si cum sa il dau la cale ca trebe ptr bebe lucrusoare si una alta.pana acum era ok,dar cand a vazut ca mai trebe si nu numai la bebe si mie,a inceput a instramba de nas.imi pare nespus de rau ca ei nu pot simti ceea ce simtim noi,ce traim si cat ne bucuram de fiecare miscare a bebelushului multumesc de sfat
roxali nu stiu ce sa zic..e greu.ma uit si eu la fetele de varsta mea care arata super bine,slabute,fara vergeturi sau sa le curga sanii,fara sunci.sunt super mandra de burtica si bebelina mea dar nu sunt destul de "barbata" cand vad ca ii fug ochii dupa funduri si tzatze goale.ba mai mult,azi mi-a reprosat ca ii e rusine sa iasa cu mine si daca o sa am de gand sa raman asa grasa dupa ce vine bebe
m-am descarcat putin fetelor...

danielle 22+ Ebonee
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Danielle02 mersi! Crema de-asta am si o sa ma dau. Sper sa fie bine si sa treaca daca nu acum macar dupa nastere ca tare-s urate.

Emma 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Offf! Imi pare rau ca aveti parte de barbati insensibili.Eu, multumesc lui Dumnezeu, am un sot sa-mi traiasca! A fost pe munte azi de eram eu nervoasa dar acum m-am calmat. Cand sunt cu el totul e super ok. Acelasi lucru va doresc din suflet si voua...sincer.

http://new.photos.yahoo.com/salutema2002/albums/

Emma 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Danielle, sotul tau este roman sau strainez? Nu ca asta l-ar absolvi de vina... Nu inteleg de ce trebuie sa te intorci atat de repede la munca. Mi se pare stupid sa nu poti sa iti cresti bebelina si sa preferi sa o lasi in mana unor straini, fie ei si profesionisti... Ma intreba si sotul meu cati ani ai... Mai fata, la 21 de ani ar trebui sa ai toata lumea la picioare. Depinzi atat de mult de tipul asta? E un mitocan, fara suparare. Daca a zis si al meu ca e badaran, iti dai seama... Nu vreau sa il jignesc, din respect pentru tine, dar ar merita o carata dupa ceafa sa-i mearga fulgii. Auzi tu, da ce el e fotomodel de ii trebuie femei subtirele si cu fundul fresh? Sau poate e multimiliardar? Ce nesimtit.... In loc sa te pupe si-n fund ca o sa ii faci un copil, isi bate joc de sentimentele tale. Ar trebui sa te gandesti bine. Sa te gandesti intai la copilul tau, la tineretea ta care nu ti-o mai da nimeni inapoi. Iti spun din proprie experienta ca daca intr-o relatie ceva e putred, mai devreme sau mai tarziu tot se sparge buba... Deci merita sa suporti toate astea? Merita el ca om? E chiar atat de sus si tu esti atat de fraiera? Atunci la ce te-a mai luat, la ce ti-a mai pus un copil in brate? Offff si iar offffff.... Gata, ca ma apuca toate alea...
Iubita, acolo nu iti ofera un ajutor social ca sa iti cresti copilul? Sau in Angia curge lapte la conducta? Vino mai fata in tara la ai tai si ai grija de Ebonee! Ea e cel mai important lucru acum. Gandeste-te ca fetitele sunt extrem de sensibile si nu va avea decat de suferit daca tatal ei e un ala cu sorici...

Bebe Yannis Edmond in evolutie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amar spune:

Buna fetele...va citeam putin mai inainte si imi pare tare rau de voi cele care aveti in perioada asta probleme cu sotii...Rox fata mea imi pare sincer rau...poate nu ai nevoie de compatimire dar incerc sa iti inteleg problemele , desi cam multe...si copil bolnav ..si sot indolent si neintelegator..cand ii mai auzi ca pleaca la petreceri cu nevasta gravi acasa si copil cu febra de o saptamana.....nu stiu ce sa zic...dar tre sa iei o atitudine..
Danielle draga mea , tu esti asa micuta, cred ca esti cea mai mica de ani dintre noi...si cu cate probleme te confrunti,imi pare rau , ca sotul tau comenteaza ca vrei sa cumperi lucruri pt bebe, e ok , dar nici tu nu sari calul...se mai cumpara si dupa.., ce varsta are sotul tau...cred ca e cu mult mai mare ca tine de ani...sa fie o problema de perceptie gresita...dar sa iti spuna ca ii e rusine cu tine pe strada, tocmai acum...scuza-ma dar e un nesimtit si punct.
Annisia , draga, sa iti treaca raceala sisa te faci bine, cu Bogdan rezolvi tu , ca stii cum sa pui problema(stii eu daca fac un baietel Bogdan se va numi..nu stiu de ce imi place numele asta...sotul cam maraie si zice ca e de telenovela...uite cine vorbeste...el care se numeste Raul)...dar il iubesc de mor , ca tare e bun si bland si nepriceput dar macar se straduie:))))))
va pup pe toate si wo placut in continuare

carmen 24s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Hai ca va scriu repejor, ca astept sa vina desteptii aia de la salvare sa vedem ce e de facut cu Alex. Nu prea sa inghesuiau ei sa vina, asa ca am fost nevoita sa mai exagerez putin situatia. Insa oricum febra nu prea ii scade, asa ca astia nu mai pleaca de aici pana nu ii dau ceva sa vad eu ca functioneaza. Totusi badijonari si chestii mai simple sunt fumate demult, ce sa mai zic ca e al2lea antibiotic consecutiv si nu merge. La urgenta nu prea m-am inhesuit sa merg, nu ca as fi pretentioasa, insa am avut exeprienta tare neplacuta cand a facut Alex alergie la un an, avea edeme peste tot, apnee de era sa moara copilul, si eu statea la coada si nu ma primeau ca erau inante nu stiu cati copii cu tuse sau mai stiu eu ce. Probabil ca toti aveau ceva, insa fata mea era la un pas de moarte, am chemat salvarea si am ajuns acasa odata cu ea si daca nu ii faceau urgent cortizon era mare nenorocire. Asa ca eu pe la usile lor nu mai stau. Mai ales gravida, printre n-shpe virusi si streptococi, ca sa nu mai zic de bolile copilariei, pe care eu nu le-am facut.

Ali, am dexametazona in casa, de regula ii fac aerosoli, insa doctorita care a fost a insistat sa nu ii dau ca ii slabesc lupta organismului. Eu sunt deja invatata, la febra mare si gat umflat, dexametazona aia e sfanta. Anul trecut pe vremea asta a avut un episod similar, eu eram plecata din tara, si mama era disperata. De atunci tinem substanta in casa. Am pana si adrenalina. Dar daca astia au insistat sa nu ii dau...ce sa fac. Mai intreb in seara asta. Am si diazepam unguent pentru convulsii, dar nu ma astept sa vad asa ceva, Alex nici la 40 nu a facut convulsii. Dus recisor am facut deja, plus sosete cu otet. Sa vedem acum. Ce e cu analiza aia de pojar? Noi am facut numai ptr rubeola si se pare ca eu am avut boala, de altfel singura boala a copilariei pe care am facut-o.

Simona, am scris mai sus de ce nu ma agit sa ma duc eu la ei. Ma tin o ora la coada, ma fataie o ora pe acolo, si ma duc vaca si plec bou. Plus ca sigur ma baga la internare, si eu una nu ma internez cu ea, in spital cu n-shpe boli pe acolo, si asa ma doare iar in gat.

Lavinia, tu nu ai luat deloc penicilina? Nici un antibiotic? Poate ca o fi avut alta cauza amigdalita, nu streptococul asta. Eu credeam ca e un nimic, dar citesc numai nenorociri si am tot vb cu mamici si constat ca e belea mare la copii. Din grupa A este si cel care da scarlatina, asa ca sunt destul de periculosi.

Emma, mai sunt si ai nostri de treaba, dar cateodata mai sar calul.

Annisia, ca bine le zici, ia sa ii zic eu sa isi ia gandul inainte sa ii vina ideea, ca si asa am bocit de vreo 3 ori azi. Insa la capitolul nepasare, ia ghici ce face al meu acuma cat eu astept salvarea? Adica, ce face de vreo 2 ore. Doarmeeeeeeeee! Pare-se ca il obosesc rau grijile astea. Am trantit usile astea, am pus-o pe Alex sa il intrebe ceva, am strigat pe aici, si nimic.

Danielle, eu cred ca trebuie sa ai discutia legata de bani inainte sa vina BB. Si noi mai avem mici discutii, tocmai de aceea prefer sa am independenta mea financiara si suport serviciul asta, de la care vin bani frumosi. La mine ar fi foarte usor sa stau acasa, ne permitem lejer, dar nu se vrea. Adica nici eu ca ma enerveaza sa cer bani, si nici el ca nu intelege ce ma deranjeaza sa lucrez. Dar la voi trebuie lamurit ce se asteapta, ce crezi tu ca va fi, si ce astepti de la el, si sa aveti o conventie si o intelgere, altfel va fi mare scandal de fiecare data. O cale de mijloc pentru cheltuieli o sa gasiti si voi. Cat despre cresa la 3 luni, nu recomand. Nu stiu cum e pe acolo, dar aici e jale. Eu am dat-o pe Alex la gradi de la 1 an si 8 luni si de atunci e vesnic bolnava. Nu cred ca acolo e diferit, am mai vb cu fete din strainatate. Si pe langa ca e greu sa ai bb mic asa bolnav, va trebui oricum sa stai acasa cat se imbolnaveste. Asta nu mai spun ce traumatizat si aiurea este sa va separati asa devreme.

Rox 26+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Amar, adevarul e ca nici nu stiu ce sa mai zic. Daca stau si ma uit in curtile altora, pai al meu e parfum, zau! Nu se poate pune problema sa nu ma sustina, sa imi reproseze ca sunt grasa, ca nu mai sunt sexy sau sa se uite dupa altele, sa plece si sa ma lase singua... OOO, pai i-as sparge capul si mai multe nu. Al meu e doar mai puturos asa. Face, dar intai sa se mai uite putin la sport, sa mai bea un suc, sa mai o lalaie putin... In rest, nu misca-n front ca stie ce gura spurcata am... Si ma mai enerveaza ca nu imi face surprize. Pai eu deja il cunosc mai bine decat pe mine. Stiu exact ce va face, ce va spune, cum se va purta... Eu il imbrac din cap pana-n picioare. Daca il intreb pe el cu ce sa ma imbrac niciodata nu stie ce haine am, pantofi, genti... Bine, imi spune ca eu am sute si mii i ca nu le poate retine pe toate... Si el are, stai linistita, dar e chestia de fler banuiesc...
Deci eu nu am eu stiu ce probleme. E cuminte baiatul meu. Numai ca eu am foarte mari pretentii si nu imi plac lucrurile lasate la voia-ntamplarii...

Mergi la inceput

Roxana, auzi la domnul doarme.... Da tu apa nu ai? Toarna-i fata draga o galeata de apa in cap, sa se racoreasca pe asa calduri... Nu ceda si sa nu il lasi sa plece la party. Spune-i ca mergi si tu si ca o lasati pe Alexandra sa se descurce singura cu boala ei, ca si tu vrei sa te distrezi si sa te relaxezi, pai nu?!?

Mergi la inceput

Aaa si uitai ceva, nu are rost si nu merita sa plangi. Stiu ca asa te descarci de energia negativa. Numai ca trebuia sa plangi inainte sa il iei, acum.... e prea tarziu, mai ales la al doilea copil... Te descurci tu, nu-i bai, dar macar fa-i si tu lui zile negre, ca poate crede ca lui i se cuvine totul si tu esti sclava Isaura. Asta sa-ti fie pedeapsa daca i-ai aratat ca poti. Eu fata de al meu ma prefac mica si neajutoarata. E enervant, tocmai ce spuneam... Numai ca este singurul mod de a-l face sa se trezeasca si sa puna mana sa faca. Daca ii aratam ca pot sa-mi montez si singura prizele, becuile, tevile si mai stiu eu ce... pai el putea sa doarma linistit ca al tau acum, nu? Pai nu nene, ca nu se poate asa unul sa trudeasca si altul sa prumeasca. Mancarea, curatenia, cumparaturile nu se fac singure, n u ajung singure in frigider si nu sunt ajutoare de la straini, costa bani... Asa ca... Actiune!

Mergi la inceput