Mamici de septembrie - octombrie 2007 (31)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Ana, daca Zinnat e asa slab, apoi nu facem nimic. Insa nici Augmentin nu a mers. Ma tot gandesc la Klacid, colega ei de grupa cu simptome similare cu asta a scapat. Sau ma rog, s-a imbunatatit, si parintii au decis sa o duca la gradi. Cum accepta Miruna Zinnat-ul asta? Alex face foarte urat la el, spre deosebire de Augmentin pe care il ia ca pe sirop si mai si cere.

Carmen, m-am desumflat cu vizita. Nu stiam distante, habar nu aveam ce si cum, am fost numai de 2 ori cu masina acolo, o data veneam din OLanda si am traversat toata Germania si a2a oara am venit din Italia pana in Munchen, dar eu m-am intors cu avionul de acolo. Nu cred ca ma descurc atatia km, asta este. Nu stiam nici eu care e planul, m-a cam socat sotul meu azi care mi-a spus itinerarul si am fost nevoita sa ii tai la greu si sa mai bag pauze. El ma crede in forma maxima. Ei lasa, ca poate mai avem drum pe acolo si ne vedem noi. Stiu ca imi zisesei sa verific dc avem drum pe acolo, de aceea am scris. Dar daca nu, apoi nu.

Apropos de iinerarul meu de calatorie, sotiorul meu a inclus Venetia. Asa ca...de data asta sper ca ajung chiar la Venetia.

Rox 25+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Roxana, nu e slab Zinnat-ul, insa nu cred ca ni l-a dat atunci in cunostinta de cauza. Cred ca i-ar fi trebuit altceva. Eu stiu ca atunci i l-a dat fara sa-i faca exudatul. S-ar putea ca la voi sa mearga. E cam greu de inghitit, pentru ca suspensia aia e fainoasa. Eu i l-am dat diluat cu suc de fructe sau compot. Din cate imi amintesc, in prospect scria ca se poate lua cu lichide. Ii puneam doza intr-un paharel foarte mic, din ala de tuica, si ii turnam ceva dulce deasupa.

Ana 24+ si Mirunica (16.05.2003)
Burticu'
Miruna
BB din burtica

Mergi la inceput

Rox, am gasit prospectul. Am obiceiul sa pastrez prospectele medicamentelor pe care le luam noi si Miruna. Scrie asa: "Puteti lua suspensia orala cu suc de fructe sau lapte, dar trebuie luata imediat".

Burticu'
Miruna
BB din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Sim, vreau sa imi iau cat mai mult inainte. Apoi minimul legal. La urma mai intru in ala de risc maternal. Si apoi o sa mai vad ce si cum. Nu ma deranjeaza sa stau cat mai mult acasa. Imi place sa muncesc de mor... Se vede banuiesc...

Bebe Yannis Edmond in evolutie

Burtica de 24 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Ana, multumesc mult. Suc nu bea Alex, insa o sa il dau diluat in lapte. Am observat si eu ca e cam cleios, de abia il trag in seringa aia de Nurofen. Nici Alexandrei nu i l-a dat pe baza analizei, abia azi au facut exudat in regim de urgenta, antibiograma nu e gata inca. Insa Zinnat ia de ieri, ca alternativa la Augmentin care nu a mers. Sper sa nu ajungem la Gentamicina intravenoasa. Eu mai am exepriente cu streptococi rezistenti la Alex, si a trebuit sa il poarte pana s-a sensibilizat la ceva - efectiv nu avea cum sa il trateze decat cu antibiotice care nu se dau la copii. Cred ca etse tot vina medicilor, pentru ca atunci cand a fost racita i-au dat antibiotic fara vreo analiza, nu a omorat streptococ si apoi s-au trezit ca era rezistent mai la orice.

Haideti ca va pup de noapte buna. Nu ma culc, dar mai stau sa supraveghez micuta bolnava si cred ca vine si marele bolnav mai devreme. Am mancat cirese si capsuni la greu, asa ca daca ma vedeti ca postez ceva in timpul noptii sa stiti ca am wireless si la baie.

Noapte buna si weekend placut!

Rox 25+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Fetelor, ma paste o mare raceala. Ce as putea sa iau ca sa nu ajung in fazele alea nasoale, cand imi sterg mucii cu maneca de la pijamale??? Un Coldrex sau ce? Ceva fara contraindicatii? Ziceti repede ca m-a palit si o durere de capatana, ualeu!!!!

Mergi la inceput

Bravo ma, poate sa moara omul langa voi ca una nu misca o tasta. Am plecat la farmacie ca daca mai astept mult un raspuns, imi crapa putinul cap pe care il mai am...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmkriss spune:

annisia ia oscilloccocinum

Flori 22+ cu si tati

Cat a mai ramas
Flori graviduta
www.youtube.com/watch?v=yrsiM_fdDvQ" target="_blank">BB face pe actorul la eco 21 sapt

Mergi la inceput

Hei hoooo! Nu da cu pietre. Am fost pana la Carrefour ca sa nu mai bananai maine pe acolo pe caldura. Acu' m-am intors. Pune matalutza mana si ia un paracetamol. Fa-ti un ceai si stoarce cata lamaie suporti in el. Maine ia-ti de la farmacie Oscilococcinum si ia doua pe zi, dimineata si seara. Si mai ia-ti vitamina C. Lasa-le incolo de Coldrex-uri si alte porcarii, ca au antiinflamatorii si nu sunt indicate. La plapuma cu tine!

Burticu'
Miruna
BB din burtica

Mergi la inceput

Mai oameni buni sarut mana! Acum ma intorsei dintr-o plimbarica de la farmacie si zuzica aia de la Sensi Blue nu a vrut bai nene sa imi dea nici macar un paracetamol, ca sa ii aduc reteta de la medic, ca ea nu-mi da nimic de capul meu asa... Noroc ca aveam in casa un singur Paracetamol si il luai acum. Sa speram ca ma dreg si nu mai am nevoie de tratament prelungit. oricum, duminica ma duc la Nayel ca e de garda si am programare la spital, la consultatia lunara. Daca nu voi fi ok, o sa imi dea el ceva sa iau. Multam frumos! Si noapte buna la mamici si tatici!

Mergi la inceput