Criza de 5 ani?

Criza de 5 ani? | Autor: Cosmina

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor (si baietilor de ce nu?), ati auzit de criza de la 5 ani (de casnicie ma refer)? A trecut cineva prin asa ceva? Pupici.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Cosmina, nu prea inteleg. Te referi la tine? Cum se manifesta criza asta? Simti ca ceva nu merge?
Pupici
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Buna!
Nu, eu nu am auzit de asa ceva, crizele "te lovesc" cand vor ele...
Sper ca nu ai probleme.

Numai bine!

Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danac spune:

Eu am auzit de criza de 7 ani.De cea de 5 insa nu .
Sa zic ca la 7 ani am avut si noi o criza?!?Posibil....Noi santem in criza ori de cate ori santem stresati(copil,bani,rude,locuinta)indiferent ca sant 3 ,5 sau 7 ani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia-daniela spune:

Noi am avut la 7 ani o crizä serioasä...dintr-un nimic, m-am trezit cä vrea sä divorteze din cauzä cä nu am fäcut ce vrea el!!!...eu i-am spus foarte cool cä eu nu vreau sä divortez si din partea mea poate sä inainteze divortul, iar dupä 2 zile era totul OK...ii trecuse agonia!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Asa de gluma, vorba lui Danac, crize poti sa faci din orice motiv...mai ales eu ori de cate ori sotul nu-mi face pe plac..exagerez nitel, dar el asa afirma. De cate ori ma cert cu el, e o catastrofa pentru mine..pana a doua zi. Noaptea e cel mai bun sfetnic.

Acum serios, ti-a dat vreun motiv care sa te puna pe ganduri?

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vanina spune:

Am auzit si eu de criza de 5 ani ....dupa 5 ani de convietuire cica apare aceasta criza.....de fapt asa spun psihologii ca dupa 5 ani apare un prag,o criza intr-o relatie si ca atractia se diminueaza...bla,bla,bla....s-ar putea sa aiba dreptate...oricum dupa 5 ani normal ca atractia fizica nu mai e ca in primul an...acum depinde de fiecare cuplu cum isi plaseaza relatia in raport cu timpul care mai ia ceva din pasiunea de la inceput...
La noi ca suntem deja de 5 ani impreuna pot spune ca inca mai e pasiune...si cateodata ma mir ca poate fi ca la inceput...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia-daniela spune:

quote:
La noi ca suntem deja de 5 ani impreuna pot spune ca inca mai e pasiune...si cateodata ma mir ca poate fi ca la inceput...

Vanina...dacä chimia intre cele douä persoane este puternicä, o sä träiesti incä multi ani aceastä pasiune...
Si la noi a fost asa, poate chiar exagerat, in sensul cä numai dacä ne atingeam, se aprindea beculetul!!!! si nici nu puteam sä läsäm miinile unul de pe altul!!!....coll, nu?
Acum sintem de 19 ani impreunä, si s-a mai täiat cu atinsul si beculetul...dar dacä mä dau pe lingä el intr-un anumit fel....observ cä incä nu s-a stins "lampa"...
Inainte, dacä eram prea obositä, si nu mai aveam chef, evitam sä-l ating cind eram in pat!!!...dar de refuzat, nu la-m refuzat niciodatä...cä-mi place si mie...inceputul era mai greu, cä dupä aia...sä te tii nene...
Eu sint cam nebunä de felul meu, am multe idei träznite, dar si foarte copiläroase, asa cä nu s-a prea plictisit lingä si cu mine...femeia trebuie sä aibä intotdeuna cite o surprizä pt bärbätel, la care el nu s-a gindit pinä atunci, si asa il tii in trap!!!
Eu nu mi-am dezväluit de la inceput toate secretele, cu toate cä eu sint ca o carte deschisä...in privinta asta nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmina spune:

Buna fetelor, nu, Doamne fereste, nu am probleme de acest gen. Am tot vazut pe forum o multime de persoane a caror "vecini de viata" au crize. Si am vazut ceva si pe la tv. si mi-am amintit de solistul formatiei Compact ca zicea la un moment dat ca e o criza mare la 5 ani pe care el si sotia au depasit-o. De-asta am intrebat. Sper sa nu fie cazul la nici una dintre noi, dar situatii de-astea totusi exista. Va pupacesc dulce si sa fiti iubite. Cosmina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banti spune:

Uite ca eu am implinit 5 ani de casnicie anul acesta si nu avem nici o criza, nu cred ca exista asa ceva. Cum spunea altcineva mai sus, crize pot aparea tot timpul din diferite motive. Un lucru e cert, dragostea poate creste sau descreste, in cazul meu a crescut si ma bucur ca e asa. O casatorie se tine cu efort si responsabilitate, si cu multa dragoste sau mai degraba dorinta de a-l iubi pe celalat neconditionat, pentru ca daca nu e asa, crizele nu pot fi depasite sau lasa urme adinci. Iti doresc sa nu treci prin nici o criza sau daca e vreuna sa o depasiti cu intelepciune.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

Noi implinim anul asta 6 ani de casnicie.

La 5 ani am facut io o criza ca i-am facut un bebeeee

Hi hi eu n-am auzit de asa zisa "criza de 5 ani".

Adela

Julia http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Adela

Mergi la inceput