Mamici de iulie-august 2007 (55)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by Ashera

Lia, o sa vb cu medica de familie ptr cursul ala. Medica mea de familie e o draguta si o dulce, dar e cam habarnista , sper sa stie despre ce e vorba.

29+

Christian

Cred ca e un topic bun pe tema asta la Legislative. Au acolo si legea unde e precizat ca tatal are dreptul la aceste zile libere in plus, au si un model de adeverinta pe care medicul de familie trebuie doar sa-l completeze. Daca te duci documentata, n-o sa ai probleme, sper. Cauta si tu, ca ma mai uit si eu pe acolo. Poate amandoua ii dam de urma!

LIA si domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 10 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Lia, am gasit: e chiar in primul subiect de la legislative. Ma apuc acuma de documentat, ca sa-i pot explica si la medica mea de familie.

29+

Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Jadi, unde ai vazut suport de baie pt bebe cu prosopel pe el?

Dana S32 + cu Daria Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

ce fac fetili? se topesc de caldurica? buna afacere totusi, nu credeti? (citindu-ma cu cat umor vorbesc de caldurica ati avea impresia ca sunt undeva la racoare si ca vreau sa fac misto.. insa nu e cazul, si aici caldura mare MON'CHER!!!)

e un banc care are pe final expresia "mai bine te duci in padurice" ... asa si noi acum, ar trebui sa ne spunem "mai bine ma duc in padurice!"; eventual sa ne cinstim cu o berica rece facandu-ne tot noua galerie sa ne topim slaninutzele care s-au pus pe langa sarcina...

eu maine schimb saptamana... adica voi intra in 35... nu-i asa ca-i frumos? gogoasa mea asa cum zicea si dna.jadi incepe sa fie cam inghesuita si misca numa' cand vrea ea (sau cand poate); dar misca miscacioasa... nu ma ingrijorez de nimic! insa cand stau pe o parte o si observ lasandu-si fundu ala mic si greu pe laterala pe care mi-am gasit eu sa ma intind! ce face ma'-sa face si ea! na' poftim educatie!

karligutza, sapt.34 si-o burtica ROZ ... ... BOMBON ...

bai za uei!
karligutza, karligutza, dar mai nou i se spunea buldozerul! (stiti filmul cu Piedone, da?)
au mai ramas 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

quote:
Originally posted by ddanagh

Jadi, unde ai vazut suport de baie pt bebe cu prosopel pe el?

Dana S32 + cu Daria Stefania

Eu am vazut la CORA la raionul de suzete, biberoane, etc... in coltul cu carucioarele si alte alea pt.bebe si mamici... erau chiar pe un raft la nivelul ochiului ! ma gandeam si eu, sa-mi iau, sa nu-mi iau... dar cred ca ziceti voi bine ca e util... daca nu mi-o fi nu-mi pare rau ca parca nu era nici scump! sa nu ma intrebati de pret ca am uitat, doar am realizat pe moment ca nu e scump.

karligutza, sapt.34 si-o burtica ROZ ... ... BOMBON ...

bai za uei!
karligutza, karligutza, dar mai nou i se spunea buldozerul! (stiti filmul cu Piedone, da?)
au mai ramas 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

violeta . te-am "reperat". sincer...nu ma grabesc sa nasc...as mai tine-o vreo 2 luni, daca s-ar putea...ca mie imi place sa fiu gravida . dar nu e dupa mine, asa ca ma rog s-o duc cu bine pana la termen.

nico, poti lua acyclovir. sarcina este avansata si in acest stadiu beneficiul depaseste cu mult riscul.
sta cumintica in casa si fa-te bine.

nicoleta27...ah, parca m-am enervat eu pentru tine cand am citit mesajul tau despre superstitiile celor din jur. nici sa nu te gandesti sa nu cumperi nimic pentru bebe...in primul rand ca nu rudele nasc in locul tau si nu vor trece prin ce treci tu...cand vii cu copilul acasa de la maternitate si incepe sa urle, iti curg sanii, te doare burta sau mai stiu eu ce, e cald, iti vine sa omori pe cineva ca esti moarta de oboseala si parca ai doua maini stangi, tot ce iti trebuie este sa alergi dupa cumparaturi, sa speli hainute si sa calci...sau, mai rau, sa vina rudele sa-l vada pe copil, sa-i aduca toate plasticele si dantelele, pe care iti vine sa le pui drept in gunoi. iar sotul sau mama/soacra, numai de hainute nu au timp...o sa vezi ca vei face zeci de liste si listute cu muuulte alte lucruri necesare, pe care nu le-ai prevazut. asa ca fa bine si vorbeste cu sotul si lamureste-l ca cel mai bine pentru tine si pentru copil este ca atunci cand vii acasa sa ai totul pregatit, doar sa-l pui in patut.
si ca sa le inchizi gura definitiv, spune-le ca numai un inapoiat ar putea crede ca niste hainute sau un patut/carucior/cadita etc ar putea influenta intr-un fel evolutia unui copil. daca e sa se intample ceva rau, se intampla din cu totul alte motive.

eu am crezut ca la anya am pregatit tot ce trebuia (hainute curate, calcate, puse pe marimi, paturele, lenjerie de patut, cadita, carucior, patut, termometru,forfecuta, perie de par, cosmetice, medicamente...si multe altele), si cu toate astea sotul a alergat saracul cateva zile cu liste intregi dupa el. cand am venit din spital, am pus-o in patut si m-am culcat si atunci m-am gandit cu groaza ce as fi facut daca nu aveam nimic pregatit?!
cat despre cercei...sfatul meu este sa ii pui fetitei din maternitate, in ziua plecarii. este simplu, asistentele sunt experimentate si scapi de grija.

oana, numai un o.r.l.-ist bun te poate lamuri daca e de operat sau nu. daca el iti da indicatia, inseamna ca merita. altfel risca bietul de el sa fie "racit" mai mereu si poate face complicatii (otite, sinuzite, pneumonii).

cristina26, esti dragutza ca te gandesti la noi.

adevarul este ca imi pare rau ca v-am facut pofta de cirese...eu nu ma omor dupa ele foarte tare...mai mult visez la niste castroane maaari cu capsuni...dar aproape a trecut sezonul si desi am mancat, nu gluma, parca nu ma mai satur.

Alina Arina Ilinca si Anya Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

a, uitam sa va povestesc ca asta noapte ne-am facut de cap ... adica am fost la o nunta (am lasat-o pe anya cu mama) si am dansat de nu ma mai opream.am luat inainte un no-spa ca sa nu am surprize... n-am ratat sarbele (ca sotu e mare artist), dar nici menaito sau alte ritmuri latino. pur si simplu nu puteam sa stau pe scaun. la un moment dat am renuntat, ca toata lumea ma privea cu mila si ingrijorare :"aoleu, sa nu nasti pe aici!" . insa ma gandeam ca nu mai pup eu mare distractie in viitorul apropiat si macar sa-mi scot acum parleala.

maine merg la dr. sa vedem cum mai arata placenta...sper sa fie ok.

Alina Arina Ilinca si Anya Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

anya20 si eu am fost ieri sa ajut sa se curete fantana arteziana din lac. Toata lumea a reactionat ca la voi la nunta: " sa nu nasti aici ca noi nu te ajutam" "stai jos" "vrei apa", am plecat acasa ca nu eram de nici un ajutor acolo si mai mult se ocupau de mine decat de fantana.
Nicoleta27 poti sa le spui la ai tai ca supertitiile lor nu au nici o legatura cu realitatea. Ca exemplu poti sa le dai USA unde fiecare femeie gravida primeste o petrecere in cinstea ei si a copilului care se va naste de la una din prietenele ei noi ii spunem aici "baby shower". La aceasta petrecere graviduta primeste o gramada de lucruri pentru viitorul copilas. Daca supertitiile ar fi adevarate atunci nici o nastere in America nu ar fi cu un deznodamant fericit, dar majoritatea sunt.

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul

ingerasul meu Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

32+ Ingrid Ecaterina si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

quote:
Originally posted by jadi

Neata fetelor!

Si eu vreau la mici cumparaturi dar pentru mancare si pentru Vladutz!

Luna sa iti fie de bine cu cumparaturile! AI luat suport de baie din acela cu fata de prosopel? Eu de ala vrea! Si eu sunt adepta body-urile cu maneca scurta sau tip maieu, nici iarna nu ii pun cu maneca lunga!
Deni & Vlad & Tudor

Jadi mersi. Suportul de baie e din plastic, ca un sezlong (nu stiu cum se scrie) iar eu voi mai pune un finet peste la baie. Aveau si din cel cu prosop dar vazandu-l in realitate mi s-a parut ca tot trebuie sa sprijini copilul ca nu are nimic intre picioare de sustinere. Plus ca trebuie sa speli prosopul ala, nu stiu ce sa zic. Iti arat o pozica mai tarziu cu suportul meu.

Si eu tot adepta manecilor scurte la body sau maieu pt ca daca e frig oricum pui ceva cu maneca lunga peste el.

Nma si aici tot aciclovir se dadea pt tratament si mai bine il ei parerea mea caci daca nu faci tratament poti ajunge la alte complicatii, cel putin asa mi-au zis aici.

Luna 28 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Mergi la inceput
Mergi la inceput