Mamici de iulie-august 2007 (55)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Nma, iti tin pumnii. O sa fie bine, sigur. Te asteptam cu vesti bune.

28+

Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Nma, iti tinem pumnii pentru control! Sa te faci repede bine!
Anto, pofta mare la cirese! Si mie mi-a adus azi toata lumea cirese, de parca s-ar fi inteles intre ei: si mama, si sotul meu. Ne intrecem la rontait?

LIA si domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 10 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Fetele, am citit pe undeva pe forum, nu mai stiu unde , poate ma ajutati voi.. Exista un "curs" pe care il poate face taticul, legat de ingrijirea bebelului, in baza caruia primeste 10 zile de concediu. Cred ca am inteles bine.. Voi stiti ceva de asta? Unde se face "cursul" asta ?

28+

Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Fetelor azi m-am enervat ca eram down si am mers la cumparaturi. M-am dus in mothercare (dupa scaun pt bebe cu vibratii) si am cumparat altceva. In principiu am luat pt baita, cadita lui bebe plus un suport de pus in cadita ca bebe sa stea in el, sa nu fie nevoie sa-l tin eu si sa am mainile libere, am luat salteluta pt masuta de infasat si schimbat, am luat trei costumase si doua seturi a cate 7 body-uri. Voi cu ce numar de body-uri luati si de care? Eu am luat cam multe (14) si toate fara maneci ca am zis ca pun bluzita deasupra daca e nevoie, plus ca e vara si e cald. Am mai cumparat si doua bluzite ca erau dragute foc. O sa mai cumpar cateva body-uri cu manecute scurte poate. Ah si am luat si Infacol pt colici, si trusa pt bebe cu cleste de unghii, termometru, si alte chestii. Mi-am facut si lista cu ce-mi mai trebuie si deja a paralizat barbatu-miu. Cica vine aspiratorul de bani.

Voi ce cumparati pt inceput?

Va pupesc!

Luna 28 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Nici eu nu stiu ce sa cumpar.Am cumparat citeva body fara mineca si atit.trebuie si cu mineca lunga si scurta?

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

Buna dimi fetele
La o cafa sau o cacao rece,ca o sa fie iar 30 grade pe aici.

Eu i-am luat lui bb din burtika mai multe body cu maneca skurta,si vreo cateva cu maneca lunga,din bumbac subtire pentru vara.Daca il tineti pe bb intr-o camera cu aer conditionat e bine sa aveti si body cu maneca lunga.Acu mai ramane sa le si sa imi pregatesc incet bagajul de spital.Fetele,mai avem cam in jur de 10 sapt.sau kiar mai putin.

Ma ia cu emotii si transpiratii deja

Samurai-lady 30 weeks si Kenta 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

POZE BB ECO 4D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicooleta27 spune:

Neata fetelor, pe mine nu ma lasa nimeni sa cumpar nik, ba chiar m-am certat urat cu majoritatea. Ma gandisem ca daca este fetita sa-i cumpar eu cercei dar toata luamea a declarat razboi, eu consider ca sunt superstitii. Ce sa mai zic de body-uri , sotul nici sa le vada prin casadar le cupar eu pe ascuns. Ei spun ca ai timp atunci sa cumperi destule, bani sa avem

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicooleta27 spune:

NMA sanatate multa, ai grija de tine , mai degraba mergi la un alergolog bun (privat) sa-ti zica clar ce ai. Eu de ex am facut Pitiriaz Roza Gilbert, o boala care nu se trateaza de uunde si pana unde nu stiu cum mi-a aparut. Sunt fff multe forme ale acestei boli, eu am facut-o pe cea mai simla, doar nicste pete rosii pe sani cu cojite, nu ma scarpin ,nu ma deranjeaza, doar ca sunt acolo.

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

toate fetele.
am ajuns aseara acasa, dar m-am simtit destul de rau si nu am mai intrat pe forum. nu am ramas la spital internata caci pot sa fac tratamentul si acasa. doar daca va fi cazul de perfuzii voi merge. azi ma simt mai rau decat ieri. am dormit doar cateva ore toata noaptea. stiu ca mai dureaza cateva zile si sper sa reusesc sa trec peste fara sa sufere prea tare bb.

anya te rog sa imi spui ce parere ai despre acyclovir in timpul sarcinii. cred ca voi incepe sa iau de azi caci nu prea se mai poate
va pup.

28+ 21.07.2003
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Neata fetelor!

Si eu vreau la mici cumparaturi dar pentru mancare si pentru Vladutz!

Luna sa iti fie de bine cu cumparaturile! AI luat suport de baie din acela cu fata de prosopel? Eu de ala vrea! Si eu sunt adepta body-urile cu maneca scurta sau tip maieu, nici iarna nu ii pun cu maneca lunga!

Nicoleta de Galati, astea sunt superstitii si oamenii din provincie scap greu de prejudecatile de genul asta... Stiu ca si eu sunt provinciala si ma doare capul de ce aud la unii!

Nicoleta de Vilcea, sa nu ajungi la perfuzii (banuiesc ca vb de cele litice pentru contractii) si sa scapi de bubite! Nu bag mana in foc dar parca Lavinia a luat si ea acyclovir si spunea ca e ok!

Ma duc sa ma imbrac si eu si sa vad cu ce imbrac copilul sa plecam pana la Baneasca la shopping! La mine, de cand s-a intors copilul, parca misca mai putin dar misca! Cred ca nu mai are loc sau pozitia e foarte buna pentru el, din cand in cand se ridica o cocoasa deasupra buricului!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput